Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Corimami, Codrin avand semne de inceput de rahi, dr mi-a zis sa-i dau branza calcica de 5 ori pe saptamana(ii dau cam 100g la o masa) si mi-a marit si doza de picuri. Fontanela noastra e mare. Ea trebuie sa ramana deschisa pana la minim 6 lun si sa fie inchisa la 2 ani.

Dianami sanatate multa puiutilor! Buna ideea cu jurnalul!

La multe lunite iepurasilor care au sarbatorit in 12, 13 si 14 oct!!! Sa fiti sanatosi si cuminti!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

VLadi, mi-a placut mult descrierea parcului. E si preferatul meu, mergeam des cu Daria si tati.
Cit despre carucior, se intimpla, bine ca erai acolo si nu in alta parte ca nu il mai gaseai.

Despre aspirator eu am un Philips FC6844, turbo system. Sunt foarte multumita, spala si covoare, geamuri dar e mareeee. Cu toate astea e singurul pe care il folosesc, unul mai mic cu apa l-am dat la ai mei.

Nu stiu ce ti-ai dori tu de la aspirator (am pierdut discutia dar eu daca eu mi-as mai lua din ala vertical, cu cos ulta usor in genul Philips Daily Duo.

Uite ce clip fain petru Philips Daily 2 in 1. Asa casa alba construim noi.

Asta e care il am eu: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=FC6844/01&scy=gb&slg=en

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Cat despre carnea de "fita"o fi vita cu Fe?Ruginita gata???

Ela,esti tare de tot! Am ras de numa'!!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Rad singura de bancul asta:

Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!
Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla.
Ce era acolo?
Un alt pitic care sarea:
- Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Babyangel multumim pentru cafea.

Despre vitamina D3, sunt zile cind uit sa ii dau lui David . Imi propusesem sa ii dau seara si de asta, cred ca schimb pentru dimineata. Dariei ii dau mereu vitaminele (ia vitamine cu ulei de somon-Doppel Hertz), nu stiu ce e cu vigantolul asta...ma gindesc sa ii fac injectabil daca as gasi...

Si fontanela noastra e mare dar nu imi fac griji, la Daria s-a inchis spre un an. Citisem undeva ca e ca o poarta de comunicare cu divinitatea.

Sa aveti o simbata frumoasa, va las un refren:

Pearl and The Puppets_make me smile

Mergi la inceput

VLADI eram pierduta in clip si am uitata sa pun link-ul la Philips Daily:

http://www.youtube.com/watch?v=17f2Pfayfsg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata dam si si noi cafea fierbinte pe o asemenea vreme ploioasa...azi dam si prajiturica,

la multe lunite iepurasilor de azi,multa sanatate si voiosie...

noi am dormit mai bine,a avut adelina o singura trezire peste noapte...am vazut emisiunea bebe magia pe programul 1, o emisiune interesanta...eu ii dau vigantol din saptamana 14 de la nastere si pana la doi ani...

caut premergator..si caut si caut si tot caut... cred ca face fi-mea 18 ani si nu ma hotarasc...mai bine era pe vremuri,nu aveai atatea ispite,era un model si gata

User-ul OanaI a primit: 8 kilograme carne, 28 bucati ou, 12 bucati paine

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby ai dreptate depinde de zona si aici in spania, se recomanda d3 in zonele nordice mai mult cantitativ decat in sud, unde se da mai putin sau deloc, depinde de clima

vladi da sa stii ca vreunii din aia nasoi daca au de gand sa fure se duc in cartiere sarace :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Babyangel si fontanela lui Joy e mare. Ideea e ca nu mi se pare ca s-ar fi inchis deloc in ultimele 2 luni. cate picaturi de vigantol ii dai? calciu ti-a dat?

Roxi neata!
Stanucel ferice de tine ca ai dormit mai bine azi noapte! eu zic sa o lasi balta cu premergatorul:) mai bine pune banii in pusculita si du copilu la Disney cand o fi mai mare!

Ramy hai ca facem chef cand om avea dinti! pana atunci facem cafele:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby
am vrut sa.ti scriu ceva si am uitat :))))))
a da stai, silvana avea fontanela foarte mare si picioarele cracanate si 2 bete cand s.a nascut, acum are fontanela mica , nu stiu cum se masoara, medicul o masoara dar nu.mi dau seama cum, picioarele perfect drepte, asa ca nu stiu daca sa.i mai dau sau nu....se pare ca.l asimileaza foarte bine

si noi vrem sa mergem cu ivan la disney, asa ca nu.i iau premergator :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput