Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 15
ceamica spune:
gata , mai mult mi-a luat sa rotesc unele poze
http://entertainment.webshots.com/album/578517106PCqcnW
Bikmaria distractie placuta!
gabitz78 spune:
luy - multumim mult pentru petrecere si imi cer scuze in numele "balauritei" mele pentru micile incidente pricinuite.![]()
eu m-am simtit foarte bine si ma oftic ca n-am putu sta mai mult...iar am ratat tortul!

va pup dulce pe toate si multumesc pentru cadou.eliza il apreciaza!

andreea- tinem pumnii luni!nastere usoara si bb sanatos.
cecilia L spune:
Luy, Me si tati de Me, multumim pentru petrecere, a fost foarte frumos totul, noi ne-am simtit minunat, Cristi a povestit toata ziua de petrecere si copii, dar mai ales ca a venit Alba ca zapada si ca s-a duelat cu tata lui Me.![]()
Ma bucur ca am avut ocazia sa petrec o dimineata atat de frumoasa, in compania unor mamici care mai de care mai frumoase si minunate, nu stiu daca am apucat sa vorbesc cu toate, daca nu...scuzele de rigoare.
Papanashii si dulcetele au crescut atat de mult, aproape ca nu-i recunosteam, baieteii adevarati barbatei, iar fetitele delicate si frumoase toate....ce repede au trecut acesti 3 ani.
... ca sa inchei repede si scurt, a facut d-na Teo prajituri buneeeeeeee
....vreau retetele.
Mai revin cu poze si alte impresii.......ma cheama datoria.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
betty78 spune:
Doamnelor, vreaus a multumesc echipei organizationale pentru petrecere. A fost super si ne-am simtit f bine.
Asa cum spuen si Cecilia: mai fetelor voi realizati ca papanasii si dulcetelele noastre s-au facut copii mari. tare nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 anisori. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa vin cu Eric, dar pentru curioase, va pun www.flickr.com/photos/15923681@N07/4957411301/" target="_blank">aici cateva pozute facute in urma cu 3 luni.
In caz ca nu mai intru in zilele urmatoare, vreau sa-i urez lui Luy nastere usoara si un bebe sanatos.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Sabina, nu e vorba de tratament ca nu e compatibil sau ca ar ajunge in lapte. Din punctul asta de vedere e ok. Eu nu ma simt bine si imi dau seama ca daca continui asa pot ajunge mai rau. Nu e ca nu vreau sa mai alaptez. Mi-a placut sa alaptez, am facut tot posibilul pt asta,insa nu sunt de parere ca mama trebuie sa alapteze pana e terminata fizic. Myral, crizute de spasmofilie am mai avut si eu. Si calciu am avut grija sa iau intotdeauna...si inainte de sarcina...am mai luat si de cand o alaptez pe Nicole. Insa la criza ce am avut-o data asta m-a scuturat rau de tot si mi-am dat seama ca nu e de joaca. Daca v-as povesti cum a fost...horror. Nu as vrea sa se mi mai intample vreodata in viata. Yaia,Am incercat chiar ieri din canuta cu cioc si , cum face de obicei, gusta si apoi nu mai vrea. Ieri a fost prima zi cand i-am dat tatzi doar o singura data cand a adormit si apoi seara si noaptea. Incep asa...nu ii dau ziua sa ii ramana doar seara si noaptea daca vrea. Sper sa accepte un lapte la canuta sau biberon. Si incet incet sa scot si masa de seara cand adoarme... Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
crishtina, pe fuga iti spun 2 vorbe...
Nu discut decizia ta, asta e, vrei sa o faci, bun, acum sa vedem cum sa fie mai usor si fara stres pt amandoua! Cel mai important e sa iti revii sa poti avea grija de tine si de familia ta.
Eu daca as fi in locul tau ce as face: as incepe sa ii dau la masa de dimineata cereale de bb cu formula, ca sa se obisnuiasca cu gustul. Cred ca e totusi prea mica sa o pui pe lapte de vaca, asa ca ia formula. Dupa ce papa mic dejun, da-i la vreo 1/2h, probabil inainte de somnul de dimi (ma gandesc ca are inca 2 somnuri pe zi) bibe cu formula, sa se obisnuiasca cu gustul. Papa cat vrea, si 1 lingurita e ok, daca vrei sa o inveti cu formula. Insa cred ca fiind obisnuita sa suga si fara chef sa se intarce singura, e putin drastic sa ii scoti lapticul cu totul, de aceea cred ca te-ai gandit bine sa icerci formula. Poti face la fel si seara. O sa vezi ca fara sa suga in timpul zilei va avea apetit mare pt orice cu lapte.
Stiu astea, din pacate, pe pielea mea si nu pt ca asa am vrut, ci pt ca asa s-a intamplat. Lui Adam i-a luat 1-2 sapt sa treaca pe formula, insa manca si cate un bol de 200-250g de cereale cu formula la 6 luni (!!!) seara si dimineata. Daca incercam sa ii dau orice altceva, facea un scandal monstru si refuza sa manance, isi facea greata pana voma
. Asa ca eu nu am avut de ales, pt ca refuza sanul, refuza bibe, refuza cana cu cioc, poate stii ce peripetii am avut cu scaderea in greutate in perioada sarbatorilor... Lisa mi s-a intarcat singura, ma musca daca insistam si refuza cu indarjire laptele in orice forma. Asa ca a trebuit sa suplinesc cu lactate de alte tipuri. Adam insa mi s-a intarcat tot asa, singur, insa vedeam ca e disperat dupa laptele din cereale si a acceptat bibe. Nu l-am fortat niciodata, am lasat la decizia lui, ii ofeream sticla si gata. Era cand lingea putin, alteori manca vreo 20ml, alteori 50ml, dupa cum avea nevoie.Eu zic ca rabdarea si grija vor da rezultate. Ia-o incet, ca ea nu intelege ce se intampla si nu e decizia ei, asa ca incet-incet se va obisnui cu gustul si ideea. Plus ca trebuie sa invete sa suga din bibe
, ca e tehnica diferita de cea de la san...Hai, curaj, va fi bine. Pup fetele

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
SabinaY. spune:
Dragelor,mie mi-au dat lacrimile de emotii.
Mamici suple si frumoase.
Copilasiii au crescut atat de mult,nu i-am recunoscut!
Ma duc ca incep iara sa bocesc.
Foarte frumos
M-am culcat azi noapte la 2:30 si am reusit sa fac un Pooh amarat,ca o jucarie de plus ieftina...asta e
.N-am avut timp de mai multa practica.
Asteptam musafirii,am sa fac poze tortului sa vedeti esecul!![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Yaia spune:
La multi ani
Miruna de LaviniaN
Rares Fabian de alina m
Maria Teodora, cocheta de bikmaria
Ana-Maria, cea cu ochi albastrii de magdaz!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
La multi ani Miruna de mami LaviniaN! 
La multi ani Rares Fabian de mami alina m! 
La multi ani Maria Teodora de mami bikmaria ! 
La multi ani Ana-Maria de mami magdaz! 
Sa aveti o viata frumoasa, lunga si plina de impliniri! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Nana,
! Toate bune? Cand plecati in Ro?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
babylina spune:
La multi ani Miruna de mami LaviniaN!
La multi ani Rares Fabian de mami alina m!
La multi ani Maria Teodora de mami bikmaria !
La multi ani Ana-Maria de mami magdaz!