Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
YAIA la tine a sosit ceva???

Nici macar mirosul nu a ajuns la mine!
Si eu voiam sa intreb daca inca mai chefuiesc...
Sa ai petrecere frumoasa la nunta si maine acasa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Dau eu veste de la petrecere si felie de tort delicios. Cine a fost anul ( anii) trecut(trecuti), stie ca petrecerile organizate de Luy sunt la superlativ.
Felicitari Luy esti extraordinara. Multumesc mult si pentru ajutorul cu cadoul.
Noi am fost prima oara dar ne-am simtit ca niste prieteni vechi si dragi.
Am intalnit dulceturi si papanasi minunati. Mamici cu burtici si fara burtici , frumoase calde si prietenoase.
Noi nu am avut aparat foto in dotare asa ca astept si eu poze ( cu mare rugaminte si multumiri).
Ma bucur ca am reusit sa va cunosc si personal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mandarinuta, sper si eu ca Vladi sa-l accepte pe fratiorul lui la fel de frumos cum l-a acceptat Antonia pe Filip. Sunt convinsa ca vor exista si momente de gelozie…e absolut firesc, dar cred ca trebuie sa avem mult calm si rabdare sa le gestionam asa cum trebuie.

SabinaY, pare ca mai e atat de putin dar mie mi se pare totusi o vesnicie, avand in vedere ca eu nu stiu sa nasc fara supravegherea medicului. La Vladi n-am avut nici o contractie, nimic, apa mi s-a rupt in sala de nasteri, deci sunt la fel de novice ca la o prima sarcina. Ma rog tot timpul sa stea bb pana luni dimineata ca sa-l pot aduce pe lume la fel de usor ca pe Vladi.

Rodica, chiar ca suna emotionant…AMR 2 zile….am momente cand nu-mi vine sac red ca am ajuns pana aici, multa lume imi spunea ca, fiind a doua sarcina (sa nu mai pun la socoteala sarcina pierduta care mi-a slabit si ea uterul) n-o sa mai stea bb pana la 40 de saptamani…si iata, sunt cu success in 39 sapt si 6 zile. Nu o sa fac cezariana ci o sa nasc natural cu nastere indusa (natural, nu cu oxitocina). Luni dimineata accept cu mare drag majorete, pana atunci nu vreau sa vad nici un piciorus .

Gabriela, multi pupici si voua, oricum o sa va tin la curent chiar si din spital…asa, printer picaturi. Sanatate multa mandrelor tale.

Mada28, multumim frumos de urari si de sustinere.

bikmaria, ti-am ramas de multa vreme datoare cu un raspuns. M-a sunat colega mea la putina vreme dup ace ai vizitat-o, intr-adevar avea alt numar de telefon. Din pacate atat eu cat si ea n-am ajuns la intalnirea de 15 ani de la terminarea facultatii, eu fiind la mare iar ea intr-o pasa proasta, in cautare de job. Multumesc pentru efort, a meritat. Multumim si pentru urarile pentru ziua lui Vladi, distractie placuta la nunta.

Abia astept si eu fotografii si impresii de la petrecere, chiar sa fi vrut nu puteam sa vin pentru ca am tras o mare sperietura de dimineata…toata noaptea am avut ceva dureri de spate si de burtica, am dormit foarte prost iar dimineata am avut ceva contractii, bb se impingea cu capul in vezica, am scapat la vreo ora dupa ce am luat un no-spa. Mi-era jena sa sun doctoral pe care nici macar nu-l cunosc, sa ma pun pe drumuri si sa-l deranjez si pe el, noroc ca a trecut. Dupa aceea m-am mobilizat si am fugit la epilat, apoi am desfacut cu Vladi din cadourile primite ieri…dupa amiaza avem musafiri (tot pentru ziua lui Vladi). Maine infas patul bebelusului, aranjez cosmeticele si medicamentele apoi, luni de dimineata la 7.30 ma prezint la spital sa inceapa distractia…

Va pup si va tin la curent.

Andreea, cu (AMR 2 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Petrecerea a fost foarte foarte frumoasa, multumim mult Luy pentru organizare.Poze am inceput eu sa incarc pe contul webshots de la semnatura, dar o sa poata fi vizionate cred peste 20-30 minute.

Multumim si pentru cadou, Antonia a primit un puzzle cu Fifi, ea e super incantata de puzzleuri,le-a facut pe toate cand a ajuns acasa, si un ponei - dar pe care l-a pierdut pe la petrecere.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Gata s-au incarcat pozele:
http://community.webshots.com/album/578521870KofYZR

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Hop si noi în zi mare!!
Voiam sa uram si noi LA MULTI ANI, tuturor papanashilor #351;i dulcetilor care s-au sarbatorit, si vad ca ati organizat mega petrecere. Felictari si sa ne traiasca copilasii!!!
Maine il serbam si noi pe Cris, azi am serbat-o pe mamaie asa ca distractiile se tin lant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CECILIA incepem gradi de marti 14.09. - ma intrebasei la un alt subiect. Suntem la gradi 69.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Aniast bucura-te acuma pe ultima suta de libertatea pe care o mai ai

nu va uitati stramb ca sunt la ora asta,ma chinuie tortul Pooh.Nu mi-a iesit crema icing cum trebuie si am bagat-o la congelator.
Ma bucur totusi ca am reusit sa fac ceva curatenie si sa strang in camera fetelor,ca trecuse taifunul pe acolo.
Mai am de pregatit maine dimineata la prima ora cate ceva,de aranjat pe platouri si umflat baloane.Apoi dam o fuga la coafor,eu si Erika.
Pe la pranz asteptam invitatii.

Ma duc sa vad poze.In timp ce mopuiam parchetul numai la petrecere mi-a fost gandul...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Gabriela sanatate multa iubitei !
am patit si eu ceva asemanator cu sebastian cand era bebelus si i-au facut aerosoli (nu mai tin minte exact cu ce , dar daca vrei ma uit in fisa de externare) plus aspirat bine bine. Lui i-au bagat furtunele pe nas ca nu reuseau sa-i extraga tot plus ca se mirau si dr cat de mult poate sa secrete. Ei asa s-au exprimat atunci: ,,daca era aspirat bine si erau si fluidificati mucisorii nu ajungeati aici ''
Adica insuficienta respiratorie
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Multumim Mandarinuta ptr poze. O sa incerc sa incarc si eu ceva !

Ma bucur ca v-am revazut , ma bucur ca v-am cunoscut !
Mi-a placut tare mult !
Per ansamblu si Sebastian a fost incantat . Cel mai mult i-a placut cand alerga dupa Alexandra
Multumim Luy

Mergi la inceput