Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Petrecere frumoasa , dulceturi , papanasi si parinti de copii minunati!
Sa fie totul asa cum va doriti , asteptam povestioare , impresii si multe foto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata.

fetelor neparticipante la petrecere, va invit la o tare, si niste gogosi ramase de ieri

Andreea, AMR 2 zile, waw ce emotionant suna. Faci ceza? punem luni dimineata majoretele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, La Multi Ani pt Vladi! Iar pt tine multiSa iti tii in brate puiul sanatos!

Rodica, vin eu la cafea, ca n-am dormit decat vreo 2 ore. Sara a racit si acum a venit randul Sofiei. Azi noapte febra 38,9 si secretii multe, se tot ineca cu ele. Am ridicat salteluta la 45 grade, am aspirat nasucul, dar nu prea iese, desi secretiile se audMa tot striga mititica ma-ma-ma
Uite numai de-asta mi-e groaza de gradi, inca e micuta Sofia

Petrecere frumoasa mamici si pitici

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Gabi, ce rau imi pare, e ciudat cu secretiile, ca uneori daca-s mai adanc nu ies, am patit si eu cu ai mei. ai incercat sa-i tii inchisa cealalta nara? uneori mai izbuteam asa. ii dai ceva? Cat de grele-s fazele astea...offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani! Petrecere frumoasa si sa va distrati si pentru noi! Asteptam impresii. Noi suntem bine la munte. Ieri am fost la expozitia de trenulete sin Sinaia si la Stana regala. Mandarinuta multumim pentru pont. Ne- a placut tare mult. Luca a fost fascinat iar David f cuminte. E greu cu doi copii in concediu. Dimineata dau trezirea devreme iar dupa amiaza nu dorm amandoi in acelasi timp . Asa ca somn mai putin. Dar e frumos. Aer curat si peisaj schimbat. Aniast nastere usoara! Sa fiti sanatosi amandoi! Luy felicitari pentru organizare si mobilizare mai ales ca acum ai burtica mare. Gabriela te inteleg perfect si David a fost la fel pe la 3 luni. Sanatate si putere multa. Erina concediu placut . Eu te invidiez si noi ne dorim destinatia voastra dar sa fie copii mai mari sau singurei :)). Sabina drum bun si sa vii cu vesti bune! Va pupam . Noi suntem in drum spre Brasov , zoo si altele. Un week end minunat. Mada mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc Ema mult de tot! Esti tare draguta!

Emma 17+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani
Andreea Cristina de georgi_ana25
Stefania Daria de florentinalo
Matei de Aminoreanu
Alexia Rhiana de aurelia27!

Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI fericiti frumosului VLADIMIR de la Ploiesti,sa cresti mare si norocos,Andreea nastere usoara,un bb sanatos si mancacios
La multi ani si sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Nici o veste de la petrecere???o poza ? o felie de tort?
YAIA la tine a sosit ceva???

Mergi la inceput

eu ma pregatesc de nunta,trebuie sa plecam spre capitala,am fost la sevici pana la unu,de acolo la coafor de la coafor acasa am bagat aspiratorul,am sters praful,mai am mici retusuri ca maine avem petrecere ,daca ma vedeti ma misc de parca as fi impaiata sa nu-mi stric coafura...
ma duc sa-mi termin treaba,sa fac un dus,poate apuc sa mai intru sa vad ceva poze de la party
GABRIELAmamica obosita si fetitele bolnavioare,multa sanatate

Mergi la inceput