Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 12
ceamica spune:
Gabriela , Bikmaria

Rox , ce ma bucur ca te intalnesc !
Multumim , suntem bine in mare . Sebastian a facut o singura data pi la olita acum doua saptamani dar oricum asa ca domnisoarele si de atunci nimic. Astept .
In rest deloc sociabil , chiar ma intreb dupa cate minute imi cere maine sa plecam acasa.
Cu cei pe care-i cunoaste e altul , e ghidus, e dragastos.
Cat am stat in viena a sesizat ca se vorbeste alta limba , m-a intrebat la un moment dat ,, eu de ce nu inteleg ce spune domnu' ''
Altfel are zile si zile : acum e ingeras , acum e isteric . Cred ca ma mosteneste![]()
ceamica spune:
hai ca in loc de vizualizeaza am dat trimiteti
Rox, vroiam sa-ti spun ca am vazut pozele cu copiii , plus tine , plus prietenele
, am simtit atmosfera de petrecere ! Ai o familie reusita 
Am vazut bebe Filip
, minunat , Antonia dulce dulce ! Mandarinutza de abia astept sa te cunosc !
Valentina , cred ca deja si-a cumparat sotul pusca ! Domnisoara e
iar Andrei m-a dat gata cu privirea !
Veveritii sunt nemaipomeniti , Ana te astept maine 
Doamna modela Bernix ati sedus si camera nu numai cameramanul
. Degetica e deja domnisoara
Chiar ma uitam cat s-au schimbat dulceturile si papanasii !
Cecilia cred ca-i in al 9-lea cer acum !
Teo multu , m-am rusinat !
De abia astept sa va revad maine si sa cunosc pe cele pe care nu v-am cunoscut personal pana acum
. sunt deja emotionata![]()
Sabina vii?
ne vedem maine ! nu stiu numele salii , dar nu cred ca sunt maine mai multe petreceri de pitici acolo . Dar si asa....am telefonul la mine![]()
baterie da![]()
aniast72 spune:
Dragele mele, multumesc tare mult pentru urari si pentru cuvintele frumoase adresate lui Vladi. Intr-adevar e un copil deosebit si extrem de intelegator.
Din pacate chiar nu o sa ajungem la petrecere, azi i-am serbat ziua lui Vladi cu 9 copii si 15 adulti, am umblat mult si efectiv simt ca o zi in Bucuresti la 39 sapt si 6 zile mi-ar pune capac. Sigur, cand va scriu acum imi zboara prin cap intrebarea: dar daca am veni?
apoi tot eu imi aduc argumente cum ca nu e o idee buna ca inca mai am cate ceva de pregatit pentru evenimentul de luni.
Va urez din suflet distractie maxima, petrecere frumoasa si socializare placuta, asteptam cu drag multe fotografii.
Andreea,
cu
(AMR 2 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
mandarinutza spune:
Andreea, La multi pentru Vladi ai nastere usoara! Sunt sigura ca o sa fie entuziasmat de fratiorul lui. Antonia tot il astepta pe Filip, ma tot intreba dar cand iese bb din burtica, de ce nu vine mai repede, acum ea ar vrea sa stea mai mult treaz, il pupaceste, il si zapaceste de multe ori, dar el e topit numai cand o aude sau ii vede carlionti pe langa el si zambeste. Uneori se simte si putina gelozie ina er, si imi zice pune-l in pat sau pune-l in carut, ma mai intreba de ce il tin atat in brate, sau de ce suge asa des, dar ii explicam ca si ea cand era bebe facea la fel. Daca plage bb, imi zice : mami plange bb, du-te si da-i tziztzi.
Imi pare rau ca nu ajungeti la petrecere, dar stai cumintica si linistita acasa pana vine doctorul din concediu.
In parc Antonia s-a imprietenit cu un baitel de 4 ani care mai are un frate mai mare si mai asteapta inca un fratior mai mic. Ei si baietelul respectiv cum ma vede cu bb Filip, numai pe langa mine sta, vrea sa il mangaie pe bb, imi pune o groaza de intrebari, de ce suge, de ce suge si dintr-o parte si din alta, e asa de haios.
Ceamica, multumim de aprecieri, asteptam si noi sa va cunoastem la petrecere.
Poze
SabinaY. spune:
Aniast off ce putin mai e!Cred ca ai emotii mari!Sa de-a D-zeu sa fie bine si bb sa vina pe lume fara probleme.Sa fie sanatos si la fel ca fratiorul lui.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Va dorim petrecere frumoasa!
Gandurile noastre zboara spre voi.
Tare sunt curioasa sa aud impresii si sa vad poze dupa party.Mai ales cu tortu'
...nu s-a oferit nimeni sa-mi trimita si mie![]()
Deabia astept sa vad posterul si felicitarea.
Sa aveti parte de momente unice si sa va distrati la maxim alaturi de copii.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Celia spune:

Albert Raoul de mami Mirella76
Vlad Mihai de mami Slippers76
Matteo de mami Piccaflor
Gabriel Alexandru de mami Adrianaolimpia
Vladimir Constantin de mami Aniast72
Andreea Cristina de mami Georgi_ana25
Stefania Daria de mami Florentinalo
Matei de mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami Aurelia27
La multi ani , sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute(scuze intarzierea...)
Sa fiti sanatosi si fericiti , sa va bucurati parintii zi de zi!