Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Sabinescu... eu in weekend nu prea ma "produc" pe internet... asa ca te imbratisez strans de pe-acum. Sa te duci cu bine si sa te intorci cu vesti grozave! Trag mare nadejdie ca asa o sa fie! Sa nu ma dezamagesti, bineeeeeee? ![]()
Te pup, ai grija sa te distrezi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:

Mi-au promis ca-mi au si un modem de net acolo unde o sa stau...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Fetele cochetele.. petrecere buna maine! Astept cu nerabdare poze si povesti! Sa nu fiti zgarcite, OK? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Sper ca nu la ala de la Bran,ca nu stiai nici unde ti-e cana de la el.... |
Sa inteleg ca acum va invitati voi la Bran?
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Manca-o-ar mama pe ea!!! Cum vorbeste(scrie) ea ca o ma-na-ge-ra care sta cu bugetul pe masa!!! ![]() |
Valeu, sa nu te auda sefu ca stau cu el pe masa in loc sa il trimit pe mail cum mi s-a cerut de ceva vreme.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui rodicamaries Buna la toata lumea. daca trecem si peste asta fetelor, barbate suntem. ![]() |
Treceti!

Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Daca tu crezi ca exista vreun leac pentru ca pe mine sa nu ma mai doara lacrimile copilului meu... te inseli. Cat despre discutii ... poti sa bifezi si patratica aia... ea vrea sa mearga la gradinita.. doar ca vrea sa stau si eu cu ea. Ba e asa de intelegatoare incat imi ofera si alternativa sa vina cu mine la serviciu. |
Stai ca nu ai inteles: tu esti stresata de mersul ei la gradinita si ea te simte si de asta plange mai tare. Parerea mea. Daca tu nu ai mai fi asa stresata, poate ar fi si ea mai bine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ceamica spune:
iarta-ma Luy ca n-am raspuns invitatiei tale. M-a coplesit ziua de azi !
am ars aspiratorul, am descoperit toba sparta la masina
, asigurarea expirata de o luna
, mers in sun plaza -cora dupa aspirator , Sebastian daramat cutiile de lapte praf
( am avut juma de norma pe acolo ) , Sebastian stricat scara rulanta din fata de la pimkie. Sebastian rupt gablonturile de la new yorker ca i-au placut lui niste bilute. Sebastian a plecat cu telefonul unuia
ca sa nu spun l-a furat pt un moment .
acasa contrazis amical cu vecinul care-mi tot arunca facturile de la rds
, mers sa platesc factura rds ( pana aproape de Greyeras !!!!
)
l-am asteptat pe Puf sa vina sa-i iau masina si inca astept.
Ma sui rar in taxi !
Si chiar mi-am inceput devreme dimineata