Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

La multi ani delfinasei Alexia pentru onomastica !

Multumim!
Deci umblasi hai-hui, huh? Bine ai revenit!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Ca mi se agata de gat si cand o ia madam in brate incepe cu "mamaaaaaaa, nu plecaaaaaaa" de nici nu mai vad pe unde calc...

Carpatino, anul asta am avut din nou probleme cu Tudor, in sensul ca dupa 2 luni de vacanta nu mai voia la gradi si plangea dimineata. Si dupa 2 saptamani parea ca e mai bine ca nu mai plangea dimineata, ar facea peste zi crize de plans. si am stat eu de vorba cu el acasa si i-am explicat ca mami si tati merg la serviciu sa faca bani pentru suc si el trebuie sa mearga la gradinita, ca Mumble, sa invete sa cante. Si ca mami sta acum acasa cu Alexia pt. ca ea e prea mica, dar din ianuarie merge si ea. Si de a doua zi, Tudor s-a comportat exemplar, nu a mai plas si nu a mai facut crize. El probabil nu intelegea de ce noi 2 ramaneam acasa si el nu putea sta cu noi. Si discutia a avut un efect extraordinar, se pare ca ei inteleg mai multe lucruri decat credem noi ca inteleg ei.
Dar se pare ca la voi trebuie sa aiba cineva o discutie cu tine! Hai, Zoe, fii barbata!

Mergi la inceput

Vazut Veveritzii dulci si mari si m-am gandit: clar Alexia o sa se joace numai cu masini si avioane vreo 2-3 ani.

Daca mai vorbiti de tort, nu stiu ce va fac!...Daaaaar, vorba Carpatinei, ma gandesc si va zic!

Cea mai mica si mai mica, de asta nu-mi cumpar eu haine mari. Si in curand o sa ies goala pe strada, ca de slabit tot nu slabesc. Deocamdata. Dar saptamana viitoare incep diversificarea cu Alexia si dupa ce mai scapam de alaptat, mai putem sa bagam un regim, o miscare...

Sa aveti o zi buna si o petrecere minunata maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am revenit si eu de pe coclauri, am luat cadou si pt Bogdan, babylina, te rog trimite-mi nr tau de telefon pe PM.

Am terminat de luat ultimele cadouri, mai am de cumparat hartie de impachetat. Diseara ma intalnesc la 19.30 cu Ana sa decoram sala. Mai e cineva amator ?
Felicitarile am fost ieri si le-am scos, ma bucur ca nu am muncit degeaba si au iesit f.frumoase ( na, sa ma laud singura ), mi-a confirmat tot ieri si nenea cu filmarea, azi dimineata m-au sunat si aia de la Alba ca Zapada pt reconfirmare... Teo da comanda pt tort si-l ridica maine dimineata Roxana, deci se rezolva si asta... Posterele le-a dat azi la tipar Bobo, arata super. Nu va mai zic ca am gasit dimineata mail de la alinush, cu poza lui Teo. Si pe ultima zecime de cm l-a bagat Bobo si pe el in poster. Multumesc mult de tot, Bobo, pt rabdare, daca nu l-am sucit si amanat ieri, asteptand ultimele poze promise... Dar speram ca asa sa fie toata lumea multumita.

Acu' mai am de pus la punct amanunte organizatorice ( pregatit plicuri cu poze, etichete pt cadouri, diverse liste, decoratiuni, baloane pt sala, aranjat si listat mesaje pt papanashi, sa vad daca reusesc sa folosesc ecusoanele pe care anul trecut le-am uitat acasa , ca altele nu am unde sa fac ). Da' mai intai ma duc sa mananc, ca aia mica cere papa .

Aaaa, si am vorbit cu doctorul care mi-a zis ca pana la urma m-a programat la ceza pe 21 la ora 8. Iar n-o sa fie sotul cu mine cand nasc , ca trebuie s-o duca pe Maria la gradi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Dar se pare ca la voi trebuie sa aiba cineva o discutie cu tine!

Daca tu crezi ca exista vreun leac pentru ca pe mine sa nu ma mai doara lacrimile copilului meu... te inseli.

Cat despre discutii ... poti sa bifezi si patratica aia... ea vrea sa mearga la gradinita.. doar ca vrea sa stau si eu cu ea. Ba e asa de intelegatoare incat imi ofera si alternativa sa vina cu mine la serviciu.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ood, Carpatina, eu te inteleg f bine. Iar reactia Ioanei e cat se poate de fireasca, e cea mai vie ovata e atasament securizant facut natural, adica e fapt ea nu e pregatita sa stea singura ecat prin oaresce resemnare, si de aia te or lacrimile, pt ca nu=s de fitze, sunt sincere si normale.
Sofia abia la 4 ani jumate n-a mai plans dimineata....iar acum e cel mai indepenent (la moul real, sigur) copil.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

la multi ani Matteo si Gabriel Alexandru!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

la multi ani Vladimir cel intelept si sensibil! Sa ai o viata frumoasa, plina de iubire!

Andreea, va pup tare. Ce ai decis, vii maine?

(eu sunt inca in stand by si cadouri chiar nu am cum sa cumpar, deci nu cumparati nici voi pt Gh, asta zic asa, preventiv, desi stiam ca s-a inteles ce si cum )

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Magda, la multi ani inca odata si zi-ne despre Ana Maria, te rugam:)

Fratiorul merge la scoala anu asta? Roza scleroza :P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ieri am fost la FTK, Olivia prima data de dupa vacanta, Alex si-a petrecut vacanta acolo. Pe drum a adormit, asa ca s-a trezit inainte de ora ei cam suparata. Asa ca ptr prima data a trebuit s-o duc eu de mana in sala. Dupa 2 minute si-a revenit, si a uitat de suparare, a inceput sa povesteasca ce a mai facut, ca a inotat cu colacul, si ca fratele ei stie sa inoate singur.

Tot ieri, i-am surprins pe copiii mei stand ve vorba, Alex ii spunea convingator Oliviei, ca ii va placea la gradi, ca d-ra Andra(educatoarea si fosta si viitoare) e super buna, si ca ii va placea, si ca el abia asteapta s-o revada.
Noi mai avem un avantaj, Olivia cunoaste atat gradi, cat si pe educatoare, deja de 2 ani.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput