Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si azi, nu nominalizez.....lipsa timp
Am trimis pe mail cateva poze de la petrecerea de ieri....cam slabute calitativ...
Noi ne pregatim de petrecere,mai devreme, dar marti nu putem
(adultii)...dar nu ramane el marti nesarbatorit.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Celia spune:

Miruna de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami Alina m
Maria Teodora de mami Bikmaria !
Ana-Maria de mami Magdaz!
La multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti , sa va bucurati parintii zi de zi!
Celia spune:
Luy, multumim pentru tot! Din povestioare le-ati organizat o petrecere reusita copilasilor !Felicitari!
Mandarinutza, Ema, multumim de foto!
Cecilia, petrecere frumoasa!
Sabina, sa fie totul asa cum iti doresti la Viena!
luy spune:
Nu am avut deloc timp pentru povestit despre cum a fost la party. Am trimis pe mailul comun link catre album ( peste 100 de poze va satisfac, duamna C ?
), ca sa va faceti o idee. Oricum mi-a luat mult sa prelucrez si incarc pozele.
Revin maine, promit !
Va pup !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
Erina spune:
Buna tuturor! Multumiri pentru urarile de vacanta frumoasa si drum bun!
A fost minunat in Barcelona,hotelul excelent si doua zile de maraton intre operele lui Gaudi si atractiile pentru Daria.
Acum suntem in Santa Susana, ne place statiunea, soarele blind, Darie e fanatastic de cooperanta, maninca bine, se distreaza dar duce lipsa de copii cu care poate conversa. Astazi au mai sosit familii de romani dar cu copii mari.
Sper ca urmatoarele zile sa ma pot relaxa pentru ca daca la Barcelona nu am avut timp sa ma gindesc (ce mi-a mai amintit un sin umflat dupa prima noapte de somn) acum ma gindesc mereu la Ddavid
. El e bine doar ca o la somn cauta mereu sin, o trage pe bichi de tricou
...ii lipsesc...
Am inteles ca ati avut o petrecere frumoasa. Intru imediat sa vad ceva poze. Sa stiti ca m-am gindit la voi. Ieri m-am trezit pe la 6 ora de acasa (Teo oarte te-ai gindit la mine? Eu m-am gindit la tine si nici macar nu stiam ca faci parjituri-rulada de anul trecut a fost super-delicioasa).
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Nana, ! Toate bune? Cand plecati in Ro?===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Sa zicem ca da.
Sper din suflet sa scapam de data asta si sa nu trebuiasca sa umblam la medicamente exact inainte de plecare.

AMR 2 saptamani. Abia asteptam.
Tzin pumnii maine cand duci trandafirasul la gradi. Stiu cum e, eu nu am fost in stare sa-l duc pe Andrei la gradi, il ducea sotulm care evident ca statea pe la geamuri si-mi spunea exact ce si cum, iar pana nu se oprea din plans nu pleca, eu ma duceam doar sa-l iau cand radia de bucurie ca ma vede.
Mi s-a intalmplat si mie o singura data sa-l duc, inainte sa intre in vacanta, si cand a vazut ca mami il duce, la gradi se agatzase de gatul meu efectiv ca o maimutzica si nu vroia neam sa plece, asa incat era sa-l iau inapoi acasa. Am plecat cu inima stransa.
Va
pe amandoua si bafta maine!Mamica fluturasului Andrei si
15+
Happiness_4_us spune:
La multi ani Miruna de mami LaviniaN!
La multi ani Rares Fabian de mami alina m!
La multi ani Ana-Maria de mami magdaz!
Un
mare si special pentru printzesa Teo, de mami bikmaria! Sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Petrecere frumoasa la nunta, Maria!
Am vazut si eu pozele de pe mailul comun si nu am putut sa nu plang!
Aveti niste copilasi minunati, care mai de care mai scump si cu mocutza mai senina si nevinovata! Off ce mari au crescut !
Am admirat la fel si mamicile una mai supla decat cealalta si in special am admirat burtica lui Luy, pe care a carat-o peste tot si nu s-a lasat pana nu a organizat o petrecere minunata asa cum se vede in poze!
Luy![pup]
Sa va traiasca micutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Mamica fluturasului Andrei si
15+
Happiness_4_us spune:
Erina, concediu placut in continuare si incearca sa te relaxezi, chiar daca acum, mai mult ca sigur, nu iti gasesti deloc echilibrul, e si normal, ptr ca lipseste David!
Un
mare Dariei ca s-a acomodat repede!
Mamica fluturasului Andrei si
15+
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Erina, concediu placut in continuare si incearca sa te relaxezi, chiar daca acum, mai mult ca sigur, nu iti gasesti deloc echilibrul, e si normal, ptr ca lipseste David! Un mare Dariei ca s-a acomodat repede!Mamica fluturasului Andrei si 15+ |
Multumesc nana. Doua saptamini de asteptare usoare si sa fie totul perfect in tara.

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle