Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)
Am parasit clubul scutecelor aici si ne regasim cu bucurie in floarea copilariei
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* busymummy --- Andrei Sorin - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
gusta spune:
Am nevoie de ganduri bune si de pumni stransi , pe mami meu au luat-o cu ambulanta de dimineata si am vrut sa ii zic ceva dar nu ma auzit si nici nu vorbea nu stiu cum e, astept vesti distanta ma omoara si numai pot.Am asa de multe ca nici nu stiu cate mai pot duce.
Marilena si Mara Augusta
NewMami spune:
Gusta, pentru mama ta, iti inteleg nelinistea care de multiplica din cauza distantei, a asteptarii fiindca nu poti sa fi acolo de fata. Te imbratisez si sa auzi vesti bune
Oxione, , credeam ca ai trecut de etapa adaptarii vietii in Romania, ultimele tale mesaje erau chiar optimiste si imi pare rau sa aud caci de fapt depresia te-a invaluit pe toate partile. si , incerca sa te gandesti la Alex, cand il vezi atata de fericit. Ia-ti sotul si pe indelete aveti o discutie, unde sunteti de cand v-ati intors in tara, care e planul de bataie pe urmatoarele luni, ce poti face pentru sufletul tau ca sa iti gasesti locul, linistea. Incearca ... ca si acum N ani cand ati emigrat in Anglia, ce te ajuta sa treci mai usor peste schimbare / adaptare.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar poate n-ar fi rau sa vorbesti cu un psiholog, poate ar avea el mai multe metode care sa te ajute, sa lasi trecutul deoparte si sa te adaptezi noii vieti.
Imi pare tare rau sa te vad atat de necajita deprimata, oricand aici poti gasi un umar pe care sa plangi.
Iar daca nu se poate si nu se poate, va intoarceti inapoi in Anglia.
Florentina, wow ... bine ca ati scapat de "nebunul" la care ati avut gazda. Birrr chiar ca nu le avea pe toate pe acasa. Halal ospitalitate. V-am admirat in poze , tu arati de nota 20! ... mare grija trebuie sa aiba Dan cu asa o nevastuica .Patrick - cel mai ghidus si strenar mariner , e mortal ! ... m-a dus gandul imediat la Dl. Goe. Maya e atata de frumoasa, cocolatie, cu parul ala frumos, iar cu rosu ... is sta bestial ... fa face furori cand va creste mai mare. Sa nu ma bateti ... dar face pereche buna cu Sergiu . ce bine ca ati apucat sa va vedeti cu Lili si copii. Poate mai apuca sa intre si ea pe la noi.
Iar a trecut weekend-ul mult prea repede si ce e si mai nasol ... ultimul weekend cu parintii , sambata pleaca inapoi. deja se simte ca vor pleca in curand. Azi si maine si vineri il mai las pe Patrick acasa cu ei, caci de saptamana viitoare e iar full time in daycare. Vai bine a fost, o sa ne fie tare dor de ei ... si ne va lua ceva timp sa ne reorganizam.
Sambata a venit in vizita o prietena cu baietelul, a fost cam innourat dar cald, incat copii s-au putut juca pe afara si baie in pool. Dupamasa a venit prietenul lui patrick din vecini si n-am avut treaba cu ei, s-au jucat frumos, ba prin curte, ba Wii, iar seara am mers cu bikes.
Duminica a venit un fost coleg de liceu cu copii, nevasta si bunicii in vizita. A fost o vreme superbaaaaaaaaaa, de nu ne-am mai dat scosi din pool. Iar azi ... back in business.
Am pus cateva poze din weekeend:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-08-14/10:38:54
Florentina G spune:
Marilena, un gand bun si o incurajare de la noi... sper sa fie totul bine cu mami a ta! Imi dau seama cat de greu trec clipele cand esti atat de departe si ai vrea sa fi langa ea...Sper sa revii cu vesti bune!
Oana, uite atat de mult m-am tinut sa intru pe mess sa iti iau numarul de telefon .... am vorbit cu Dan de cand am planuit vacanta ca neaparat trebuie sa ne vedem... Au trecut zilele asa de repede, cu atatea aventuri si musafiri (am avut doua camere libere si ne-au tot vizitat prietenii cate o zi-doua) ca efectiv am uitat complet. Daca am anulat vizita in C-ta din cauza traficului, in alta zi nici nu am mai apucat sa venim.. Ti-ar fi prins bine o discutie cu Dan... el reuseste mereu sa ma aduca cu picioarele pe pamant ori de cate ori am nemultumiri...
Cred ca esti inconjurata de prea multi oameni dintr-o data si iti lipseste linistea si intimitatea din UK... Mai ai un pic de rabdare, sa va mutati in casuta voastra si ai sa vezi ca se vor aseza lucrurile... Ma gandesc ca asta e motivul depresiei tale... oamenii sunt diferiti aici, bagaciosi, curiosi si in acelasi timp indiferenti... probabil ca te obosesc toate.... muncitorii, bunica... Lasa-mi nr tau de telefon pe privat, poate reusim sa ne auzim. Noi planuim sa mai facem un drum la mare cand avem o perioada mai libera....
Anca, multumesc de aprecieri...si de comentariile magulitoare la poze . Vai dar ce program incarcat aveti si voi... ne e obositor cu musafiri intr-una? Cred ca o sa-ti fie greu dupa plecarea parintilor... acum chiar ca ai avut tot ce iti este mai drag aproape!
Gabitza, , mersi ca esti mereu pe faza!
iuliana spune:
Gusta, capul sus si asteptam vesti mai buna!
Oana, eu patesc ca si tine. Cind sint aici mi-e dor de Romania si de multe ori ma apuca un dor amarnic. Insa, cind ajung acolo, imi trece repede:) si realizez ca mi-ar fi tare greu sa ma intorc. Sotul meu s-ar intoarce si miine, insa eu cred ca el viseaza. El cind vine in Romania e in vacanta si sta 1-2 saptamini inconjurat de prieteni, familie, restaurante, birfe etc. Nu a avut de a face cu romanul de rind si cu viata de zi cu zi ca si mine cind ma duc si stau cite o luna cu copii dupa mine si tot tacimul. Iti doresc adaptare rapida si mult noroc. Eu pe cei care se intorc in Ro ii consider eroi. Eu nu m-as mai intoarce din cauza ca m-am obisnuit sa nu mi se bage nimeni in fam., sa nu ma frece nimeni la cap, sa nu mi se uite nimeni in bagaje, sa nu imi spuna nimeni ce sa fac. Mor cind toata lumea in Romania e plina de sfaturi, mai lase cind barbat-miu nu imi zice nici 'da-te mai incolo' si ma lasa sa fac ce si cum vreau eu. Iti dai seama cum ma simt (ca la puscarie) cind toata lumea e asa binevoitoare si da cu larghete sfaturi.
Te felicit inca o data pentru curaj si luati-o incet. Orice decizie luati, incercati sa priviti partea buna a lucrurilor.
Deci, cum am mai spus, eu m-am lecuit cu Romania. Cind mi-a spus sotul ca vrea sa mearga in Ro la anul in vara, m-a apucat si pe mine asa un dor, dar mi-a trecut repede si am zis pas:). I-am zis ca, daca el vrea, sa se duca, eu nu mai pun piciorul acolo...deocamdata. Asa ca, in loc sa ma duc sa cheltui banii in Ro, ne-am luat bilete pentru Spania pentru iunie si o sa stam 2 saptamini. Ajungem la Barcelona si plecam de la Madrid. Avem inplan sa vedem si sudul Soaniei. Sotul va pleca din Madrid in Romania pentru o saptamina si de acolo se intoarce direct acasa. Si daca puteti sa va inchipuiti ca am ales data de intoarcere pe 30 iunie exact ziua in care facem 10 ani de la casatorie...fara sa realizam. De abia dupa ce am cumparat biletele ne-am dat seama. Dar oricum, avem 2 saptamini sa ne sarbatorim. Ironia soartei, nu, sa fie probabilitatea de 1 in 365 de zile sa alegi ziua de 30 iunie si taman pe aia sa o alegi.
Nu am primit nici o scrisore de la fete de la scoala care sa na anunte profesorii pe care ii o sa ii aibe. Nu am primit nici lista cu rechizitele ce trebuie cumparate. Toul pentru ca din cauza bugetului s-au dat profesori afara si se avea in plan marirea claselor de la 25 la 30 de copii. Profesorii au amenintat cu greva. Lunea viitoare incep fetele scoala si noi nu stim nimic. Vineri s-a aprobat un buget de 1.2 bilioane de dolari pentru California. Sper sa primim scrisoare azi-miine-poimiine.
Florentina, imi pare rau de experienta nasoala cu cazarea. Mai era cineva aici pe forum ( o tipa din USA) care era co-propiretara unei vile la steaua de mare si tot asa am auzit persoane plingindu-se de ei ca inchideau luminile dupa ei, ca nu li se dadea voie sa vina acasa dupa 10 seara etc. Din pacate nu ai cum sa prevezi lucurile acestea.
Eu le tai parul ca, din nefericire, sint o perfectionista si intotdeauna cind veneam de la frizer mi se parea ca ba in spate nu e drept, ba bretonul nu e perfect etc. Asa ca, dupa ce plateam bani la frizer, trebuia sa retusez acasa. Deh, boala grea.
Androix, am vazut si eu innotatorul tau:)). Aci se recomanda ca virgula copiii sa respire in apa pe gura si nu pe nas...li se spuna sa 'blow bubbles'. Eu personal nu stiu sa innot, deci nu stiu nimic din proprie experienta, dar am vazut ce le-a zis profesorii de innot ale fetelor.
Am vazut si eu pozele de la intilnire. Copiii au crescut tare mult...nu am vazut-o in schimb pe Tudora si mai-mai ca nu am recunoscut-o deloc pe Agata Neliei.
We asta am avut musafiri...a venit fosta cu boyfriendul (care e nasul Emmei..deci sintem cu totii inruditi) si copiii lui la noi si au stat 2 zile. Asa de impresioanata am fost ca ei isi aduc aminte tot timpul de ziua fetelor si le cumpara cadouri si le sufla in fund. Iar ea cind se duce in Ro sau in orice alta excursie, le aduce totdeauna cite un souvenir.
Olga, bine ei revenit acasa. Cum s-a adaptat Maya la intoarcere?
gusta spune:
Multumesc de ganduri bune am nevoie de ele in continuare. E stabila , e pe perfuzii dar tot nu am vorbit cu ea ca nu poate, nu stiu ce are , iar eu simt ca ma pierd. Asta a fost picatura care mi-a umplut paharul , socru imi e mutat la o sectie speciala de oameni cu probleme rau de tot, tatal meu nu e bine , munca olandezului e cu un mare semn de intrebare si toate astea in 3 saptamani.Chiar nu stiu ce sa fac.Si nu e joi sa ma plang.
Marilena si Mara Augusta
NewMami spune:
Gusta, sa iasa soarele din nou pe strada voastra. Toate bubele in capul tau plus ca la voi vorba cu nici un necaz nu vine singur ... se pare ca-i adevarat. Multa putere si
Iuliana, nici noi n-am primit de la scoala inca scrisoarea de welcome. La fel si la noi, taieri de buget, profesori dati afara, restructurare. M-am bucurat cand vecinuta mi-a spus ca a luat clasa lui PAtrick, ca apoi in 3 saptamani sa primeasca scrisoare de la scoala, ca post-ul s-a realocat due to Union seniority and bla, bla, bla .... adica au dat postul alteia. Dar inca oficial nu a aparut nimic. E bataie mare pe scoala asta fiindca e cea mai buna din oras. cel putin noi mai avem ceva timp fiindca incepe numai pe 7 september.
Daca nu te superi de unde v-ati luat bilete ptr. Spania? Tocmai am aflat ca la anu se marita verisoara sotului in Spania, fac una din nunti in July. Noi avem planuit sa mergem in tara , fiindca nu i-au dat viza surorii mele, mi-e dor de ea. Dar nu sunt f. incantata de vacantele in RO. Se duce tot bugetul de vacanta pe tot anu, vi mai obosit decat te duci si nu ma prea aleg cu nimic ... vroiam sa mergem 2 saptamani in tara si 1 la Paris. Dar acum daca e nunta, s-ar putea sa mergem in July 1 saptamana in Spania si apoi in RO. Macar ne alegem cu 1 saptamana de Spania. Daca ar primi si sora mea viza , cel mai bine ne-am simtit can vin ei incoace si avem timp pe indelete sa ne bucuram unii de altii. Asa n-avem incotro si cam la 4 ani, dam o fuga pana-n tara.
Tdi spune:
Gusta, ma rog pentru mama ta sa se faca bine!
Oana, sunt sigura ca o sa-ti revii repede din depresie, e oarecum normal dupa schimbarile majore pe care le-ati facut in viata voastra sa pierzi umpic busola.
NewMami, imi pare rau ca pleaca parintii tai, v-ati obisnuit cu ei si e grea despartirea dar timpul zboara si acus va vedeti din nou! Nu veniti si prin Italia la anul?
Inca o data multumesc tuturor pt urarile de ziua mea, aici si pe facebook...sotzer le-a vazut si a ramas placut si profund impresionat, el nu-si poate imagina cum e sa fii prieten cu persoane pe care nu le cunosti decat online cand cu greu abia isi poate face prieteni in viata reala!
iuliana spune:
Newmami, biletele de avion ne-am luat de pe expedia.com. Hoteluri si restul nu le avem incluse...pe alea le luam separat.
Eu intreb de ce nu o luati voi si pe sora ta in Spania si nu mai mergeti in Ro si cu asta ati impuscat 2 iepuri. Surioarei tale nu ii trebuie viza pentru Spania si va si distrati. Acum daca nu vreti neaparat voi sa mergeti in Romania.