Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
Oooo, dar ce de vesti, care mai de care...
La multi ani, papanasului Mario si dulcetzelelor Lisa japonica si Iarina! Sa cresteti inalti, isteti si norocosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!!!
La multi ani Erina si ancasilv!!! Sa aveti parte de tot ce e mai bun alaturi de familia voastra minunata!!!
Bernnixo, multe, multe felicitari si sa fia asa cum ti s-a "prezis" ;) Sarcina usoara iti doresc, multa sanatate si nastere la termen cu bine si cu bb sanatos si mancacios!
Rox, multa sanatate tatalui tau. Sa va fie de bine voiajeala!
Sabina, iuhuuu, sa o tii tot asa si sa mearga spre bine. Superbe perlele copiilor 
Luy, merci, merci. Ce putin mai ai. Azi-maine tii pe bb mic in brate
.
Cecilia, bine ati revenit. Da, la varsta asta sunt disperati dupa copii cu care sa se joace. Si mie imi mai zice Lisa uneori ca ea nu are prieteni cu care sa se joace si sa chemam pe cineva la noi... Mai nou mi-a zis ca ea vrea o sora. I-am zis ca are deja un frate si ca are cu cine se juca deja. A zis ca ea vrea si o sora!
...
SabinaY, asa si Lisa uneori, ca si Erika. Mama ta mai e la tine. Scuze daca ai zis deja si mi-a scapat...
Myral, multe felicitari pt Darius cel luptator!!! Sa ii dea Dzeu multa sanatate si sa creasca mare si nazdravan!
Kris, ma bucur ff mult pt tine. Savureaza toate clipele astea minunate si claditi o baza solida, ca sa aveti pe ce va sprijini viitorul impreuna.
Prisi, suberbi ati fost la nunta! tare bine te prinde culoarea rochitei
.
Yaia, ce ma bucur ca toate sunt bine la voi si ca Alexia e o scumpa si o cuminte - nici nu se putea altfel...
Oare ce si cui mai vroiam sa zic???
Trimit si revin.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Aaaa, da, mi-am amintit. Despre parola. Eu sunt de acord cu orice se hotaraste. Dar sunt in asentimentul lui Sim cand zice ca tot email sau PM vom folosi sa facem cunoscuta noua parola...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
cecilia L spune:
Cecilia, bine ati revenit. Da, la varsta asta sunt disperati dupa copii cu care sa se joace. Si mie imi mai zice Lisa uneori ca ea nu are prieteni cu care sa se joace si sa chemam pe cineva la noi... Mai nou mi-a zis ca ea vrea o sora. I-am zis ca are deja un frate si ca are cu cine se juca deja. A zis ca ea vrea si o sora!
...
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
[/quote]
Daca Lisa cere o surioara, poate ar trebui sa te gandesti![]()
Da, asa este, Cristi a dus lipsa de copii in aceasta vacanta, odata reveniti acasa este fericit, dar in acelasi timp suparat ca nu inntotdeauna copii se joaca cu el, este cel mai mic de la bloc, iar acum au cam revenit toti acasa si se joaca intre ei, cei mari, iar cu el mai putin, atunci devine gelos/agresiv uneori,nu vrea sa mergem la alti copii, asa ca...nu renunta, se tine dupa ei ca un scai ![]()

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Betty, ma bucur ca sunteti bine, Mario o sa-l accepte pe fratior odata cu timpul, inca este gelos ca o imparte pe mami, Cristi nu ma lasa sa-mi iau nepotelul de 9 luni in brate, iar daca o vedea pe cumnata mea ca ii da san, venea la mine si cerea san
...
Mi-ar placea sa ne vedem la petrecerea papanasilor.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
betty, stai calma ca si sormea m-a acceptat mai tarziu...ba uneori am impresia ca nici acum nu ma acceota
, ceea ce nu inseamna ca nu ma iubeste, asa e uneori, cu nabadai.
mai asteapta sa devina si Eric un partener de joaca veritabil, le veti gasi activitati comune si lucrurile se vor indrepta, acuma e pur si simplu prea mic Mario ca sa fie empatic.
Fii tu cu el si incearca sa nu-l pedepsesti, si iti va copia comportamentul mai tarziu, chiar aca doar in cativa ani...da e important sa gandim pe termen lung.
Cand or sa mearga amandoi la gradi, amandoi la tenis, amandoi la, la, la.....o sa fie altceva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
buna ziua 
eu sunt ravasita rau de tragedia cu bebelusii

numai in pielea mamicilor sa nu fii
Rox
merci de invitatie, cu timpul stam mai prost, dar poate reusim o intrevedere , felicitari pentru vestile bune de la revizie, maine mergem si noi sa facem Havrix
Adi
merci, nu stiam de ce nunta e vb , dar cred ca e de la cea a finilor
Luy eu nu stiu ce sa zic de petrecere , ca inca nu stim cand plecam in concediu, dar daca suntem dispo oricare ar fi ziua cred ca se gaseste un loc si pentru noi , pupam felele (mari si mici ) si relaxare placuta
Cecilia ce dulce e Cristi si Miru se pregateste de gradi, strange diverse lucruri de prin casa si le pune intr-un rucsacel pe care il pune in spate si zice ca pleaca la gradinita ei
Sabine
tine-o tot asa 
Marta si Miruna
17+
Roxana_G spune:
Hai sa fac si eu o pauza de forumeala de la birou. Saptamana asta ce sunt mai libera, ca apoi e nebuneala.
Prisi,
eu ma refeream la weekend. Te sun si vorbim cand poti. Va pupic tare. Cand mergeti la vaccin? Noi fuseram dimineata la analize.
Apropos de analize, a fost destul de curajos baiatul. La exudate nu a zis pas, la sange insa a cam protestat, din cauza ca nu i-au nimerit vena si nu curgea sangele si l-au chinuit si apasat pana a facut hematom. Apoi a urmat vaccinul, la ala circ si mai si, dar a uitat repede cu promisiunea ca primeste 2 cadouri, pentru fiecare intepatura cate unul. Fata a fost curajoasa foc si cuminte nevoie mare.
Adimercedes, sa stii ca si fie-mea vrea o sora, mai ales ca se cam cearta cu Andrei. A zis ca a cerut ea fratior, dar daca stia ca asa sunt baietii mai bine cerea surioara. Doar ca la noi barza a decis sa se pensioneze, asa ca trebuie sa se multumeasca si fara surioara. Asta apropos, ca vorbeau fetele despre copiii care zic "tata" prima data si dupa care urmeaza fratiori. Ai mei au zis amandoi "tata", asa ca ma bazez pe faptul ca oricum nu ar iesi surioara. ![]()
Roxana_G spune:
Cecilia, pai sigur ca asa e cum zice Cristi despre gradi, stie el ce stie. E baiat mare.
Luy,
. 4 septembrie e ok si pentru mine. Cat despre bubulinul meu, sa stii ca nu e asa mare cum par dimensiunile astea, chiar mi se pare bine proportionat. Doar ca e mai copanos asa.
Betty, nu iti face griji de relatia dintre frati. Sa stii ca nici noi nu excelam cu iubirea. Alex l-a acceptat greu, acum il iubeste ea tare, insa Andrei e cam agresiv si rautacios. S-ar putea sa fie varsta asta la care nu prea constientizeaza cum e cu fratii si impartirea. Oricum eu astept perioada aia idilica de care povesteste Sabina, in care sa se joace ei linistiti impreuna. ![]()
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, ce ma bucur ca toate sunt bine la voi si ca Alexia e o scumpa si o cuminte - nici nu se putea altfel... |
Da, e bine si ma bucur ca si la voi e bine...acum face Adam 1 anisor si incepi sa alergi dupa el. Si ma gandesc ca vesti bune de genul asta incurajeaza si fetele care vor inca un bebe. Asa-i ca era super simplu cu un singur copil?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
draguta mea, accentul era pe "joaca" impreuna", nicidecum pe linistiti...![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo