Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
La Multi ANisori sarbatoritilor Mario si Iarina!
La multi ani fericiti si sanatosi Erina si Ancasilv!
Rox, sa va fie de bine vacanta!multa sanatate tatalui tau! spor la lucru si multam de incurajari si de pupicul tau mare!ma simt super, chiar nu credeam ca voi mai trai asa ceva de frumos!
A fost tare Andrei cu replica lui ca are deja jucarele destule![]()
Plecam putin si la munte, la Voronet, in weekend, in 3 si cu inca niste prieteni.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Roxana_G spune:
Distractie placuta Kriss! Ma gasesti pe mess de acum, si saptamana asta mai apuc sa butonez cand si cand. 
Roxana_G spune:
Fost la doctor azi cu copiii. Sunt bine sanatosi, maine le recoltez analize de tot felul. Asa, de rutina. Lui Andrei ii voi face maine Havrix si joi mergem la oftalmologie, cica asa trebuie pe la 3 ani. Andrei are 16.7 kg si 101.5 cm.
cecilia L spune:
Roxana superbe vesti, ma bucur ca Andrei si Alex sunt bine, superba replica baitului, normal sa te vrea langa el, sanatate tatalui tau.

Kriss distractie placuta.
Erina,
micuta agitata.
Sabina, sa uzim numai vesti bune de la tine.
Luy, distractie placuta la munte.
Noi am intrat in rutina zilnica....o replica a lui Cristi unei d-ne care l-a intrebat daca merge la gradinita:da merg si o sa stau singur pana vine mami de la scoala, copii stau singuri la gradinita si nu plang......am ramas eu fara replica, ma uitam la vecinele mele cu care eram afara si nu stiam ce sa spunem......sa vedem daca si la gradi o sa fie cum spune el...mai este asa putin.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
La multi ani, Mario !
La multi ani, Iarina !
Sa aveti o viata minunata, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii !
La multi ani fericiti, Erina ! 
La multi ani fericiti, ancasilv ! 
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare zi petrecuta alaturi de familiile voastre, sa fiti fericite si implinite !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
33+ cu
la purtator
luy spune:
Va salutam si noi din varf de munte, de la racoare ![]()
Rox, ma bucur sa te citesc din nou
, tinem pumnii sa mearga totul din ce in ce mai bine cu tatal tau si sa revina acasa cat mai curand. Ma bucur si de vestile bune despre copii, sunt convinsa ca Andrei e la calibrul greu cu cele 17 kg
, de-abia asteptam sa va revedem.
adimercedes, pupam pe Lisa cea inteleapta si pe fratiorul ei care iata, nu mai e un bebelus ! Si voua v-am simtit lipsa 
ancasilv, e foarte bine daca ati reusit sa petreceti putin timp numai voi doi - din cand in cand e nevoie sa va reamintiti de asta... Un pupic pentru Vladutz !
Sabina, tine-o tot asa ! De-acum directia e 'sus, tot mai sus' !
Sa vii numai cu vesti bune si sa te pui pe picioare, ne-am inteles ? 
Cecilia, bine ati revenit acasa ! Ma bucur ca pentru Cristi revenirea a insemnat numai motive de bucurie, regasirea vechilor tovarasi de joaca si a jucariilor favorite.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
33+ cu
la purtator
luy spune:
Pana la urma tot n-am inteles cand v-ar conveni cel mai multora dintre voi sa fie petrecerea papanashilor
.
Va rog exprimati-va preferintele, pt ca timpul este f.scurt pt pregatiri ( de saptamana viitoare incep si pregatirile pt bebelina, stau f.prost la capitolul acesta ) si trebuie sa rezerv/confirm si sala ( in momentul acesta e rezervata pt data de 4 septembrie ).
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
33+ cu
la purtator
bernix spune:
luy, pentru noi e ok 4 septembrie. Ce-i de facut ca io sunt singura la capitala si ma gandesc ca ti-as putea da o mana de ajutor.
cecilia L spune:
Luy, noi votam majoritatea, este ok 4 sept.
Din ce am retinut eu, sper sa nu gresesc, doar Aniast si papanash ar fi vrut sfarsitul lui august,
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
betty78 spune:
Remember me?
Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase si pentru urarile de La multi Ani! Mario e bine, un mare incapatanat si f rasfatat. Din pacate nu s-a apropiat deloc de cel mic, dar poate atunci cand piticul va incepe sa tropaie, vor avea ceva in comun.
Cel mic, e un copil extraordinar de cuminte, care nu plange niciodata...e vesel, cu zambetul pe buze, f frumos
si iubaret. Dupa atata liniste, ma gandesc serios la bebe 3
.
Am vazut ca au aparut noi gravidute si le urez o sarcina usoara si bebici sanatosi.
As veni si eu la petrecerea papanasilor ca tare imi este dor de voi.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario