Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani cu multa sanatate si multe flori, plini de iubire si fericire sarbatoritilor!

Erina

Ancasilv

Mario Alexandru de mami betty

Iarina Andreea de mami mrl_dumitriu

Roxana, multa sanatate tatalui tau si multa putere sa poti face fata presiunilor de la job. Printesei sarbatorite, numai sanatate si clipe magice alaturi de parintii iubitori si dulcele fratior.
Sabina, ma bucur de vestile bune. Iti doresc de la bine in sus.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La multi ani Erina!
Sa ai echilibru, iubire, sanatate si stralucire (pe-afara si-nauntru) multi ani de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, nu ma dati disparuta!!! Nu am avut internet neam, mergea ca melcul, o pagina se incarca, una ba, erori etc, de am crezut ca iau campii... nu reuseam sa ma cenctez nici de pe comp, nici de pe laptop, de pe tel sa nu mai vorbim...

In sfarsit e totul ok acum si pot sa intru la recuperari.

Suntem bine. Eu cu rusii, ma doare capul de imi pusca, sunt obosita, turata, dar ok si totul va fi bine!!

Lisa e ok si ea. E mai bine cu dermatita de pe maini, a trecut cu sigmacort ointment si am schimbat toate sapunurile lichide de maini in casa la organic baby wash si sorbolene wash si creme sorbolene, plus mai folosesc crema naturala de paw-paw pe fata la Adam si Lisa uneori. Si-a revenit ok dupa enterocolita ce a dus-o pe picioare, nu s-a mai plans de dureri de burtica... Acum e la gradi, a dus-o sotul de dimi, ii place mult, sunt icna destul de putini copii, maxim 11 si adora sa mearga acolo. Desi acasa imi zice ca nu vrea sa mearga, ca nu ii place, odata ajunsa acolo nici nu ma baga in seama, iar dupa masa imi ia si cate o ora sa o scot pe usa sa mergem acasa. Azi sper sa imi ia mai putin, pt ca vom calatori cu trenul ;)

Lisa e in continuare o scumpa si o energica. Adora gimnastica si inotul. Sambata si-a dat jos plutitoarea din spate si s-a aruncat in piscina de 1.70 sub ochii sotului. Si s-a tinut cat de cat la suprafata, dar inca ii lipsesc miscarile coordonate si planificarea. Deh, inca nu are 3 ani :P Se imbraca absolut singura dimineata, ff corect, asortata, se schimba in timpul zilei pana la piele pt ca nu ii mai plac hainele. De multe ori imi zice ca o bluza nu se asorteaza cu rochita, cu pantalonii sau cu sosetele . Din scutec a iesit de prin martie-aprilie, cand a inceut gradi deja nu mai avea scutec pt ca a zis ca ea e "big girl and will go to school now". Noaptea e ok, ii punem noi nappy panties, dar accidentele sunt rare, cel mai adesea se trezeste sa mearga la baie. Mananca in continuare destul de bine si fff sanatos. Nu ii plac dulciurile, prajiturile, ciocolatile. A fost intr-un magazin ff fain aici la noi si managerul i-a oferit o ciocolata. I-a zis "I don't like chocolate, chocolate is only for boys" (habar nu am de unde a scos-o). "I like olives better". Si bietul tip a trebuit sa se duca la deli in capatul magazinului si sa ii aduca masline intr-un recipient Plus ca a fost asa de impresionat de ea incat i-a oferit gratis o franzela cu olive :P Daca cere (fff rar) cioco ii dau sa guste, la gradi la fel la zile de nastere, dar nu le mananca, se stramba si imi zice ca nu ii plac si ca vrea altceva . De vorbit vorbeste extrem de corect. Multa lume e socata cand zice "you should be more careful" ori "you shouldn't have done that" , ca multi habar nu au de gramatica de baza .

E inaltaaaaa, undeva peste 105cm. O imbrac de la 4-5 ani.

Cu Adam e draguta, atenta, grijulie, dar mai sterge podelele cu el ca sa nu se urce undeva, sa nu puna mana la priza, sa nu aia, sa nu aialalta . El e ok primele cateva secunde, dupa care protesteaza prin tipete extrem de ascutite, care imi fac creierii sa rezoneze si sa se gelatinizeze . Nu a mai fost violenta cu el, dar daca e ff obosita sau flamanda, scapa pe aratura rau de tot si pierde controlul : se arunca pe jos, tipa, loveste din picioare, pocneste pe oricine... Asa ca invat rabdarea si "fa copilului tau asa cum ai fi vrut SA TI SE FI FACUT tie"! Se trezeste dimienata undeva la 7 si se culca la 8-9pm, cu un somn de 2-3h la amiaza.

Adam are 10 luni deja si e un adorabil cu ochi albastri. Tare zambaret, deschis la "discutii", energic si incapatanat . Ca si la Lisa, nu reusesc sa ii distrag atentia cu NIMIC, daca si-a pus ceva in cap. Daca incerc sa il "pacalesc", se pune pe tipat si protestat... Il iau la gimnastica si e absolut fascinat, face si el ce poate, mai mult pe jos . Spune cateva chestii, e fascinat de lumini, orice cu roti, pasari, prize, chestii cu capace si mai nou de intrerupatoare. Merge fff bine sustinut de o mana, face pasi singur, se catara deja pe unde apuca, se baga pe sub masute, patut etc. Am noroc ca adora patutul, doarme ff bine si mai nou nu se mai trezeste prea des noaptea, depinde cat de bine mananca seara... O iubeste ff mult pe Lisa si e disperat sa fie cu ea, sa se joace cu ea, sa faca ce face ea...

Ma gandeam ca nici nu imi dau seama cand au trecut 10 luni!!! Parca ieri ma chinuiam cu disperare sa il fac sa suga, ca se injumatatise numarul de scutece ude . Si acum deja merge, se catara, "povesteste" pe limba lui, imi arata una-alta, merge la gimnastica, se joaca cu Lego... Ce repede trece vremea !!!

Sper ca citind din urma voi afla vesti bune, ca Sabina e bine, ca Piciu si ursuletii sunt top speed, ca Erina e ok cu carrierul, ca diversificarile merg bine, gravidute noi, concedii de vis, Carpatina cu extemporale, ehei, abia astept sa citec tot-tot, sa nu raman corijenta .

Va pup cu drag si fug ca s-a trezit Adam...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, ma bucur pentru rezultatele bune la analize. Sa o tii tot asa. Cat despre kile, sa vezi ce ditamai barbatul e Andrei la 17 kile.

Luy, pentru noi e ok 4 sept pentru party, oricum suntem in Bucuresti atunci pentru ca pe 5 avem botezul celui mai mic finut al nostru. Sunt foarte ocupata, dar daca ai nevoie de ceva ajutor nu ezita sa imi zici si incerc sa fac ce pot.

Piciulika, un mare mare pentru voi si o imbratisare. O sa fie totul bine!

Bernix, pai asa mai mamico? Nici nu am apucat sa ne facem de cap in club si tu ai ramas gravida? Eee, acusica venea ziua noastra si era momentul optim. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!

Greyeras, multa sanatate voua! Pfiii ce belea cu enterocolita asta, vad ca si altii s-au intors de la mare bolnaviori. Nu stiu ce o fi fost anul asta. Andrei era ok azi, dar la noi tati a fost cel mai rau.

Carpatina, haide zi ceva ca acusa am si eu putin timp.

Mergi la inceput

Dragele mele, uitasem si va rog sa ma scuzati ca avem prea multe sa va zic, sa va multumesc pentru gandurile voastre frumoase cand am fost alaturi de tata. Este binisor acum, e o noua complicatie dar se rezolva. Oricum a fost greu, mai greu ca data trecuta. O inteleg pe biata Sabina cu fuga de spital, si eu simt ca nu mai pot vedea spitale si oameni bolnavi. Dar cu ajutorul lui DD o sa fie totul bine si sa avem vesti bune.

Apropos de vesti bune, vreau sa dau un pupic mare lui Kriss , Sper sa fie totul bine acum la voi, ca m-am bucurat tare de optimismul si indragosteala ta.

Cu mailul ala comun nu stiu ce ati decis. Dar nici eu nu cred ca e cazul de schimbat parola.

Apropos de mailul comun, o sa trimit nr de tel al lui Roxali. Am vazut ca intrebati de ea, imi daduse PM ca nu are net. Nu stiu daca a a apucat cineva sa trimita tel ei pe mail, o sa deschid eu putin mai incolo.

Prisilica, deci urmeaza un baietel. Mai vino pe la noi sa vezi cum e cu surorile mai mari si fratii mai mici. Ce zici?

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa revin la munca. Azi trebuia sa fie sefless, insa nu stiu ce s-a intamplat si mai misuna pe aici. Tocmai cand imi umplusem ziua cu chestii personale.

Asa ca va las pe ziua de azi, mai ales ca ma duc la control si cu copiii. Ii aduc si pe la birou ca i-am promis lui Andrei care nu ma lasa sa plec ptr ca ii e "dol pe mine" cica. I-a zis bona ca ma duc sa castig bani sa iau jucarii si baiatul i-a zis dezinteresat "avem deja". Buuuun baiat!

Va pupic, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, Mada, Roxana, Papanash, Valentina multumiri!

Multumesc mult Mara, a ajuns mesajul minunat. Am dat reply dar nu mi l-a luat!

Deasemeni multumiri pentru mesaje Emma si Emma-ceamica.

Bine ati revenit Roxana si Adi cu descrieri asa frumoase despre puiutii vostri!!!

Pina la urma ieri am facut un tortulet Kitty-comanda speciala de la Daria (care a fost super agitata si mofturoasa la mica petrecere, asa de mult incit am sunat la dra. care are gradinita de vara si am intrebat-o daca a mincat, dormit, cum s-a comportat ieri..).

Carpatina am sa pun mai incolo in album o poza cu cadoul...nu e nimic extraordinar dar e pe gustul meu.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Ce tradedie pentru parinti si bietii copilasi!

Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea fatalitati...

Mergi la inceput

Piciulika, multumiri pentru urare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata, neata! Cafea, sampanie, dulciuri, tot tacamul pentru cei mai si cei mici!
Multumesc tuturor de urarile de ziua mea!Eu m-am sarbatorit in we in familie, ieri am iesit doar cu sotul ca doi porumbei (mmm, ce bine a fost, am si uitat de cind n-am mai iesit singuri) si pe urma cu Vladut in parc.
Am fost si in concediu, o saptamina la mare la noi si o saptamina la Gura Humorului (sau Gura Morului, dupa unii). F frumos, relaxant, cel putin la munte. Am vizitat locuri deosebite, ne-am incarcat bateriile, dar dorul de duca tot nu l-am ostoit. Cum avem putin timp liber ne gindim unde sa mai plecam. Vlad este un scump, un incapatinat si jumatate, care ma pune la incercare in fiecare zi.Degeaba mai ridic tonul la el, am observat ca nu fac treaba cu el decit daca ii vorbesc frumos si incerc sa ii explic. Dar si asta merge doar in unele cazuri, cind i se pune pata pe ceva nu o mai scot la capat cu el. Dar asta e, multumesc lui DD ca e sanatos, vesel si super activ.
In alta ordine de idei urez si eu La multi ani tututor sarbatoritilor din perioada asta in care am lipsit de la apel.
Va pup si va mai urmaresc din umbra. O zi minunata va urez!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput