Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 9
Mada28 spune:
La multi ani Erina! Sanatate multa si tot ce iti doresti. Pupici de la mare. Mada mami de Luca si David
Yaia spune:
Sabina, ce-ai facut zilele astea, fa si de acum incolo, sa ramana la 10 si sa creasca chiar!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
pai tot aia si iar aia. potato couch, cu escale in frigider![]()
si seara o plimbarica viteaza pe stradutele din jur.
multuemsc frumos
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Buna ziulica, sunt eu mami de Andrei si Alexandra, in caz ca m-ati uitat. Am lipsit motivat, din lipsa de timp la birou (am crezut ca o sa clachez de atata munca, si sa vedeti cata urmeaza) si din motive de concediu. Nu ma invidiati, a constat mai degraba in 2 weekenduri prelungite la Bran si 4 zile la mare. Dar a fost tare bine si asa, insa cam obositor cu nazdravanii mei neobositi. Mai ales pe fondul oboselii mele si a grijilor pentru tata. Apropos, tata e operat, este ok in mare, au tot aparut complicatii, dar se rezolva incet incet. Acum nu e un moment prea bun, dar vine el si ala, si cu ajutorul lui DD in 2 saptamani il avem inapoi acasa sanatos.
Inainte sa va mai zic de noi, doresc sa va urez si eu cu intarziere (nah, ca pe Erina am prins o la fix) LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din perioada aceasta, fie ei cu numele sau pentru implinirea unui nou an, sa fiti sanatosi si voiosi. Pupici multi pentru piticii care au implinit 3 ani, uite acusica ne vine si noua randul.
Felicitarilor proaspetelor burtici la purtator, sa fie intr un ceas bun, si pupici multi burticilor avansate!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici si multa putere celor incercati de tot felul de probleme.
Recunosc ca nu am recuperat din urma cu cititul, dar noroc cu cumatra Teo care imi mai face din cand in cand cate un rezumat. ![]()
Roxana_G spune:
Pardonati, am dat send din greseala. Asaaa. Sa va zic de noi. Adica despre copii, ca eu v-am zis, tracasata intre serviciu (doamne si ce ma asteapta, controale dupa controale), tata si copii.
La mare a fost vreme super, copiii s-au distrat pe cinste, numai eu am fost varza de oboseala. Andrei si-a facut curaj si a intrat in apa cu colacul si cu tati de mana. Asta cu greu asa, si ridicat in brate peste valuri. Altfel, nici apa nu isi lua in galetusa, ne exploata pe rand pe fiecare, mai ales pe sora-sa. Alex in schimb era numai in apa, fara colac mai mult. Nu inoata deloc pe la suprafata, culmea ca reuseste pe sub apa. Nu am pomenit asa ceva, cica inoata ca sirenele. Si la cat a stat in apa ma asteptam sa ii creasca si coada.
La munte a fost super, am terminat lucrarile si a iesit superba curtea, mai mare dragul sa stai acolo. Cred ca vom merge mai des, mai ales ca Alex, zisa si Maria, a primit de ziua de nume un cadou surpriza. Este un locatar permanent la Bran de acum incolo, pufos, rozacios si nazdravan. Il cheama Bobo si este un SaintBernard de 6 saptamani.
Alex il adora, Andrei e mai fricos asa, mai ales ca pe el il clantane mai mult.
Cam asta de la noi. Trebuia sa incepem gradi de azi, insa voiam sa le fac inaintai niste analize, si sa vedem ce facem cu mici enterocolite incepute de la mare si care nu par sa cedeze la nimeni din familie. Pana atunci ne mai distram pe acasa, ei adica, eu ma distrez la munca.
Va pupic tare pe toate, incerc sa mai citesc diseara de acasa sau maine dimi la birou, sa nu imi dati vreun extemporal pana atunci.
papanash spune:
La multi ani fericiti, Erina, iti urez sa ai parte numai de bucurii, impliniri si cei dragi tie sa-ti fie mereu aproape !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
La multi ani fericiti Mario, sa ai alaturi mereu familia ta iubitoare !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
fetelor, eu-s pierduta rau, nu va zic decat ca stau langa maternitatea Giulesti, si de cateva ore urla sirenele.....
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
Papanas, cred ca este ingrozitor, doamne numai acolo sa nu fi sau sa nu ai pe nimeni, bietii parintii....eu am fost afara cu Cristi, iar cand am aflat m-am ingrozit..3 bebelusi morti.....

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
e oribil si sunt ingrozitor de revoltata :(((. cei 8 care au supravietui sunt intr-o stare extre de grava:(((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo