Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Roxana, ceea ce spune Cristi este rezultatul povestilor mele despre gradi, dupa experienta FTK, unde nu a vrut sa stea in salita fara mine, ma astept la proteste mari la gradi, de aceea am inceput sa-i spun diverse povestioare despre gradinita, nu prea amanuntite pt ca nu stiu exact cum o sa fie acolo, am inceput sa facem mici cumparaturi pt gradi si deja stie ca acolo o sa manance si o doarma singur,iar dupa ce se trezeste mami sau tati merge sa-l ia acasa... de cateva nopti nu se mai trezeste noaptea sa vina la noi in pat, iar la pranz uneori cere singur sa doarma in patutul lui.
Aaa de doua zile il las sa pape singur ciorbita si spre surprinderea mea mananca frumos si fara sa dea pe el, ceea ce este fff bine, zic eu....
m-am intins .........cra cra![]()

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, sa stii ca si fie-mea vrea o sora, mai ales ca se cam cearta cu Andrei. A zis ca a cerut ea fratior, dar daca stia ca asa sunt baietii mai bine cerea surioara. Doar ca la noi barza a decis sa se pensioneze, asa ca trebuie sa se multumeasca si fara surioara. Asta apropos, ca vorbeau fetele despre copiii care zic "tata" prima data si dupa care urmeaza fratiori. Ai mei au zis amandoi "tata", asa ca ma bazez pe faptul ca oricum nu ar iesi surioara. |
Rox, pup copiii curajosi :*:* Apropos, ce cadouri au primit pt "cumintenie"?
Cat despre surioara... mai stam. Vedem cum mai evolueaza lucrurile pana la sarbatori si apoi mai vedem. Daca e sa mai facem un bebe, vreau sa nu fie distanta mare, ca apoi va fi cam "singur" si chiar nu vreau sa creez bisericute in familie. Plus, ca sotul zicea ca daca e distanta mare intre no. 1-2 si no. 3, apoi musai inca unul, sa nu creasca singur, fara pereche
si pot intelege asta, ca Lisa si cu Adam ar fi parteneri de joaca mai mult intre ei decat cu unul mai mic. Dar, pe bune, ca mi-e groaza sa o mai trec pe Lisa prin stresul de bb nou-noutz, unde mai pui ca si Adam ar fi supus aceluiasi stres prin care a trecut si Lisa si mi-e tare mila de ei. Si nu stiu daca mai rezist eu psihic cu interferentele ajutorului in "educatia" copiilor
. Si fara ajutor la bb mic e greu, pt ca sotul lucreaza pana tarziu si nu prea ar apuca sa petreaca timp cu picii in timpul saptamanii...In fine, analizam situatia si vedem. Dar daca nu e acum in 2-3 ani, tare greu mi-ar veni sa ma gravidoshez mai incolo...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
carpatina spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Sabina draguta mea, accentul era pe "joaca" impreuna", nicidecum pe linistiti...
|

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
Buna!
Multumesc pentru urari, sunteti tare dragute!
NOi suntem bine, ii dau lui Andrei niste septilin asa, inainte de gradi, eu cu gretuirle si varsaturile de rigoare (mai rare dar prezente).
Numai bine!
Emma
15+ si Andrei (21.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Ahhh,scrisesem ditamai mesajul dar n-am conexiune buna
si l-am pierdut!
Daca ma mai tin nervii,revin!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina draguta mea, accentul era pe "joaca" impreuna", nicidecum pe linistiti... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Vrabia malai viseaza
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora Ahhh,scrisesem ditamai mesajul dar n-am conexiune buna![]() si l-am pierdut!Daca ma mai tin nervii,revin! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Bre cumatra, nu iti prieste concediul de iti arde de forum?
Azi eram in sedintomaneli cand ai sunat si apoi am uitat sa te bipuiesc. Totul in regula, daaaa?
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Lasa lasa, ca daca faci vreodata bebe doiu (sau mai povestesti ceva de 2 copii impreuna) o sa iti intorc ranjetul.
Roxana_G spune:
Adimercedes, ce sa zic de doctorii de aci. Aceeasi succesiune de bou-vaca, de aia nu ma mai duc nici eu decat in cazuri extreme de boala negestionata de mine. Pe Alex nu o dusesem din mai (ma rog, si la urgenta saptamana trecuta cand am crezut ca e apendicita), iar pe Andrei...jur ca nu mai tin minte, dar de muuuult timp. In abonamentul meu e inclus si un control anual de rutina, asa ca au acceptat analizele fara probleme. Alexandra a primit mai detaliate pentru ca a avut probleme in primavara si trebuia monitorizata, plus durerea de burtica neidentificata. Dar ma rog, una peste alta a fost noroc chior cu doctorita asta binevoitoare. Altii nu dau nici cu solicitare expresa.
Alex a primit cadou un jurnal Hello Kitty cu cod (din taste) si Andrei un Buzz din Toy Story. PLus cate o carticica bonus. Ma rog, era peste tot inchis pe unde am ajuns in seara asta si am luat si eu pe ce mi a picat ochii in Carrefour in graba.
Cat despre surioara puilor tai, ce sa zic...Avea o prietena de a mea o teorie a familiei ideale cu 3 copii. De altfel citise ideile intr o carte de psihologie, o sa mai intreb eu ce si cum. Cica asa ar fi cel mai echilibrat. Parca zicea ea ceva de copilul mijlociu care sufera, dar din alta perspectiva, nu pentru ca are surioara/fratior mai mic, pentru ca deja e invatat sa imparta. Iar cel mare are deja antrenament. Las ca ma interesez de cartea cu pricina si iti zic. Prietena mea tocmai face bb3 acum, e drept ca e putin bosumflata ca e tot baietel (era disperata dupa o fetita) si acum o sa fie soacra cu 3 nurori. ![]()
Cat despre interferentele in educatie, ehehe, am o experienta vasta in domeniu, dar incerc sa ma folosesc de rabdare si calm, ca tare e greu si fara ajutorul asta. ASta pe de o parte, pe de alta incerc sa imi repet ca pana la urma nu se termina lumea daca nu totul chiar cum vreau eu. Stiu ca puii sunt cei mai importanti, dar in viata o sa fie atatea influente exterioare incat o sa fie greu sa lupt chiar cu totul.
Gata, ca ti-am scris romane. Va pupic si astept cu nerabdare sa vad ce decideti la iarna legat de bb3. ![]()
Erina spune:
Buna seara!!!
Teodora hai cu mesajul!
Am citit ce ati scris. Ma bucur ca numai vesti bune, asteptarea inceperii gradinitei, planuri de bebe 2 sau 3.
O sa ii fac si eu analize de bilant Dariei dupa ce implineste 3 ani.
Luiza iti admir altruismul. Cum te-ai oferit sa organizezi petrecerea chiar pe ultima suta de metri cu bebelusa.
Sa trimiteti va rog un MMS cu poze de la petrecere. E asa ciudat ca nu vom fi si noi acolo.
David se lupta cu durerile de dinti. Sper sa nu tina mult timp.
Gabriela ce mai fac printesele dulci
?
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle