Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, ceea ce spune Cristi este rezultatul povestilor mele despre gradi, dupa experienta FTK, unde nu a vrut sa stea in salita fara mine, ma astept la proteste mari la gradi, de aceea am inceput sa-i spun diverse povestioare despre gradinita, nu prea amanuntite pt ca nu stiu exact cum o sa fie acolo, am inceput sa facem mici cumparaturi pt gradi si deja stie ca acolo o sa manance si o doarma singur,iar dupa ce se trezeste mami sau tati merge sa-l ia acasa... de cateva nopti nu se mai trezeste noaptea sa vina la noi in pat, iar la pranz uneori cere singur sa doarma in patutul lui.
Aaa de doua zile il las sa pape singur ciorbita si spre surprinderea mea mananca frumos si fara sa dea pe el, ceea ce este fff bine, zic eu....
m-am intins .........cra cra

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Convingatoare mai fusesi! Data viitoare te iau sa ii vinzi frumos lui Andrei conceptul de analize. Desi s-ar putea sa nu fi ramas asa traumatizat (ma rog, doar cu un hematom la manuta) dat fiind ca i-a zis lui tati ca el se face doctor de analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, voi de ce nu puteti veni la party? Cred ca am pierdut ideea din discutiile anterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Erina cu mii de scuze pentru intarziere,La multi ani!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

draguta mea, accentul era pe "joaca" impreuna", nicidecum pe linistiti...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Cat de tare a fost replica asta, Sabina, m-ai facut sa-mi zdruncin burdihanul de ras...

Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata pentru toata lumea si o zi frumoasa si racoroasa

Marta si Miruna
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, ce ma bucur ca toate sunt bine la voi si ca Alexia e o scumpa si o cuminte - nici nu se putea altfel...

Da, e bine si ma bucur ca si la voi e bine...acum face Adam 1 anisor si incepi sa alergi dupa el. Si ma gandesc ca vesti bune de genul asta incurajeaza si fetele care vor inca un bebe. Asa-i ca era super simplu cu un singur copil?

Yaia, am inceput sa alerg dupa el acum vreo 5 luni asa mai serios. dar de cand merge deja sunt terminata. E ca un Duracell. Nu sta o clipa. Schimbatul de scutec imi ia, inca de cand a invatat sa se intoarca, mai bine de 3'!!! Si mereu cu scandal. Efectiv nu am cu ce sa ii distrag atentia. Indiferent de ce ii dau in mana (mobil, perie de dinti, cutie de crema, jucarii, lingurita de plastic, papusa, farfurie etc etc) se suceste de nici nu apuc sa ii dau jos scutecul murdar :(

Da, e super simplu cu un singur copil!!! Nu inteleg de ce ma plangeam , desi Lisa a fost si este "super demanding". Chiar povesteam cu o prietena imediat dupa ce am nascut (copii nostri sunt de-o varsta si tot fata si baiat are si ea) si zicea ca a ajuns sa se intrebe ce facea cu atata timp liber pe care musai ca il avea cand nu i se nascuse inca baiatul ;)

Dar, departe de mine gandul sa ma plang!!! E absolut superb. Imi umplu inima de bucurie nazdravanii mei si nu as schimba nimic!!!! Poate putintel mai mult timp pt mine, dar poate, candva...

Pup delfinasii scumpi si delfina shefa :*:*:*

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabina, super articolul de pe blogul tau si cum ai ajuns tu mama care esti . Citindu-l am gasit muuulte idei d ela Naomi Aldort a carei carte cred ca ar trebui sa o citesc constant pt urmatorii 20 de ani! Si pt cine e interesata, uite ce am gasit: www.naomialdort.com/answers.html" target="_blank">aici - absolut superbe!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

SabinaY, cand Erika a inceput gradinita ziceai ceva de etichetat. Ai etichetat si haine? Daca da, ma ajuti te rog cu o poza/nume al aparatului cu pricina? Merci!

Rugamintea e valabila si pentru alta mamica deja cunoscatoare a tainelor etichetatului de haine

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

draguta mea, accentul era pe "joaca" impreuna", nicidecum pe linistiti...

Cat de tare a fost replica asta, Sabina, m-ai facut sa-mi zdruncin burdihanul de ras...

Da' spune drept... era rasul tau?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

luy, pentru noi e ok 4 septembrie. Ce-i de facut ca io sunt singura la capitala si ma gandesc ca ti-as putea da o mana de ajutor.

Pai sa-ti trimitem tie pozele pentru afis?

=====================

Mergi la inceput