Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
adimercedes, salutam revenirea internetului pe firul matale ![]()
Si multumesc pentru mesajele tonice pe care le citesc la prima ora! Chiar ajuta la inseninat zile relativ mohorate 
O calda imbratisare pentru Adam si o pupatura apasata pentru Lisa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Lasa lasa, ca daca faci vreodata bebe doiu (sau mai povestesti ceva de 2 copii impreuna) o sa iti intorc ranjetul. |
Ce-ti facu' mah capra mea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aniast72 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aniast72
|
Da, da, da... cu toata convingerea. Sunt atat de fericita de tot ce mi se intampla incat n-au importanta toata nelinistea, oboseala si greutatile care vor urma. Abia le astept, ca doar sunt "tanara si nelinistita".
Cu totul intamplator, sunt la spital la Elias, astept sa fac o colposcopie si stau in acelasi salon si acelasi pat ca acum 2 ani cand am pierdut sarcina. Sigur, n-are nimic nici o legatura doar simplul fapt ca imi aduc aminte cat de nefericita eram atunci si cat de fericita sunt acum.

Andreea,
cu
(AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Andreea, sa treaca repede colposcopia aia.
las ca mai e putin si iti tii brate al doilea baietel!
Sa stiti ca mie intr-un fel mi s-a parut mai usor cu doi.
Dpdv fizic e mai greu, Gh e un duraccel si acuma,si cu vointa de fier, dupa ce un an de zle fost bebe zen inteleptul inteleptilor, dar dpdv tensiuni si presiuni totul se disperseaza. Se difuzeaza. Nu mai pui toate sperantele si asteptarile tale in unul singur si esti mult mai relaxat, te bucuri de ei mult mai mult, pur si simplu pt ca exista.
Adi, e bestiala tipa asta Naomi, nu o stiam, ce frumos explica. Te previn ca la Adam e doar ineputul....eu mp-am consolat ca dureaza pana pe la 4 ani ![]()
dar, recunosc, acuma imi da mana sa povesetesc numa ce frumos e, cand sunt bolnava si nu pot sa alerg dupa el p-afara, indolenta de mine ![]()
Dar de fapt Gh , desi extrem de energic, e f cooperant daca esti calm. Sofia nu era chiar asa vivace, dar era muuuult mai capricioasa, la ea trebuie sa fiu nu doar calma, dar si mult mai ingenioasa. E mai simplu cu el. dar ea m-a facut un pic mai desteapta :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
Adimercedes mama a plecat de multa vreme.Acum vreo 4-5 luni(prin martie).Am ajutor din cand in cand din partea soacrei.
Daaa,ce cunoscut imi suna.Ce usor era doar cu un copil
,si cat timp aveam si pt mine.Ei asta e,chiar aseara vb cu al meu,dimineata ma trezesc cu cearcane tot mai adanci si bag fond de ten sa acoperim frumos.Dar acum sunt atat de dragute,de frumoase,de si mai cate.
Mor de dragul lor cand incep sa se tina in brate,ba Erika o sufoca la propriu pe Lisa,ba Lisa se tranteste peste Erika si incepe s-o pupe.Sunt absolut mortale!
Lisa merge din ce ince mai bine,ne-sustinuta merge putin(pana in 10 pasi) dar incepe sa renunte la patru labe,se tine de pereti si se deplaseaza."Fuge".Erika e f bucuroasa,tot mai des o striga pe Lisa:"Lisa isshoni asobo!"Si chiar se joaca impreuna cateva minute.
Edit:Uitasem sa traduc:Isshoni asobo-Hai sa ne jucam!![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina SabinaY, cand Erika a inceput gradinita ziceai ceva de etichetat. Ai etichetat si haine? Daca da, ma ajuti te rog cu o poza/nume al aparatului cu pricina? Merci! ![]() Rugamintea e valabila si pentru alta mamica deja cunoscatoare a tainelor etichetatului de haine ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Am etichetat absolut tot!
Eu folosesc ceva de genul www.shoplet.com/Xstamper-Custom-Pocket-Stamp/SHAEN40/spdv" target="_blank"> acesta .La set a avut atasat alfabet-cifre+cateva simboluri(stea,inima) dublate.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
Erina spune:
Buna dimineata!
Multumiri si salutari Sabina Y si fetelor frumoase!!!
Adi, foarte interesant link-ul deja l-am salvat.
Andreea, tinem pumnii sa fie totul usor si perfect!!! Nu mai e mult si vine frumosul no.2.
Daria si-a descoperit pasiunea fotografiatului. Pun o poza cu David in carrier, apoi fug la treburi. O sa le las doar o perioada!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Dar de fapt Gh , desi extrem de energic, e f cooperant daca esti calm. Sofia nu era chiar asa vivace, dar era muuuult mai capricioasa, la ea trebuie sa fiu nu doar calma, dar si mult mai ingenioasa. E mai simplu cu el. dar ea m-a facut un pic mai desteapta :)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Uite impresia asta o am si eu acum.Cu Lisa imi pare mai usor.Poate de unde nu are decat 1 an,Erika insa ma solicita psihic ff mult.Trebuie sa fiu in permanenta atenta cu ea.
Au fost cateva zile libere si a stat cu mine tot timpul.Se linistise f mult,era cooperanta si ne intelegeam de minune.De cand a inceput iara gradi,cum se intoarce acasa incepe.De unde bag eu de seama ca nu ii ajunge timpul cu mine,ma vrea numai pentru ea,iar mie imi e tare greu sa ma impart.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
SabinaY. spune:
Mai ai nostri copilasi fac 3 ani
In primul rand:AAAA,3 ani???Cand a trecut timpul?
Si apoi,ce cadouri le oferim la varsta asta?
In afara de jucarii,casa geme de cate s-au adunat de la amandoua.La ce va ganditi voi?
De la bunica japoneza,o sa primeasca un alfabet electronic(hiragana+katakana) ca de la o vreme imi fura cartile si studiaza
Vine si degetul pe-o silaba si ma intreaba cum se citeste,deja a retinut cateva.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Marunzika spune:
Neata!
Noi suntem in pregatiri ca maine noapte plecam. Puppi e mai bine, a inceput azi dimineata iar sa stranute si a tusit de 3x cat sa ma bage-n sperieti si sa-i dau iar putin nurofen, salbutamol trebuia sa-l termin ieri dar mai dam si azi si picaturi de nas.
Uram de acum tuturor La multi ani cu sanatate si fericire!
carpatina acum arata 49,2 deci cu siguranta ai sa vezi o mare de culori si foarte rar negru (na, costumul de baie ;))
Pupam toate gravidutele si va uram sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si mancaciosi.
Si o petrecere minunata, o sa fim cu gandul la voi 
.
Puppi ieri dimineata a vomitat; a tras un partz si-a zis ca pute, am zis si eu si s-a scarbit de miros si-a dat tot laptele afara! Oare-i normal sa fie asa scarboasa la varsta asta?? Pana acum aproape ca vomita, dar ieri chiar a comis-o de scarba!
Va pupam pe toate
!