Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Facut jumatate din treburi. Am trimis invite la album. Carpatina e si raspunsul tau acolo. Bineinteles ca e din categoria portofel rosu sau verde?!

SabinaY ce frumos ai descris iubirea dimtre surioare. Excelenta indeea cu alfabetarul sau minicalculatorul. Asta o sa ii iau si eu Dariei de ziua ei si ce o sa mai doreasca ea.

Deja a zis ca vrea tort cu printese si cred ca se va imbraca in printesa.

Mara vacanta frumoasa. 49 alea sunt kilograme?
Cred ca se poate sa isi fi facut greata de la miros. E sensibila Yannisa, exact ca Daria.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza daca faceti afis va rog sa imi spuneti sa trimit si eu o poza cu Daria mea.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Bine v-am gasit!

Am revenit azi dimineata de la mare...frumos dar cam monoton la Albena,plaja faina,apa calda,dar cam prea multa liniste..parca ne asteptam la mai mult,in fine...cred ca de la inghetata am racit putin si eu si tati,bine ca Miru a fost mucioasa doar intr-o zi.S-a jucat mult pe plaja,in apa nu-i prea placea sa intre din cauza buruienilor=alge putini romani pe acolo,mai mult rusi si nemti,n-a avut Miru cu cine socializa
La intoarcere,pe tren,a dormit aproape toata noaptea..i-a placut sa mearga cu 'te duc,te aduc'
Mai sunt cateva zile,si iar la job
Cand descarc ceva poze,o sa dau link sa ne revedeti..

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cu intarziere,la multi ani pentru Erina& Emma!

Myral felicitari,esti o supermamica!Sa va traiasca Darius,sa creasca mare si sanatos!

Bernix felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!

Gabriela felicitari pentru iepuras si pupam dulce fetele cuminti

Greyeras sanatate multa si sa va refaceti repede!

Vacanta frumoasa Marunziko si multa sanatate lui Puppi!

Maria,oare cum de papa Teo asa bine?A mea ma dispera cu nemancatul,tine cate o imbucatura inspre obraz,apoi n-o mai mesteca si o da afara..la mare a mancat si mai putin,i se cam vad coastele

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, am inceput sa alerg dupa el acum vreo 5 luni asa mai serios. dar de cand merge deja sunt terminata. E ca un Duracell. Nu sta o clipa. Schimbatul de scutec imi ia, inca de cand a invatat sa se intoarca, mai bine de 3'!!! Si mereu cu scandal. Efectiv nu am cu ce sa ii distrag atentia. Indiferent de ce ii dau in mana (mobil, perie de dinti, cutie de crema, jucarii, lingurita de plastic, papusa, farfurie etc etc) se suceste de nici nu apuc sa ii dau jos scutecul murdar :(

Da, e super simplu cu un singur copil!!! Nu inteleg de ce ma plangeam , desi Lisa a fost si este "super demanding". Chiar povesteam cu o prietena imediat dupa ce am nascut (copii nostri sunt de-o varsta si tot fata si baiat are si ea) si zicea ca a ajuns sa se intrebe ce facea cu atata timp liber pe care musai ca il avea cand nu i se nascuse inca baiatul ;)

Dar, departe de mine gandul sa ma plang!!! E absolut superb. Imi umplu inima de bucurie nazdravanii mei si nu as schimba nimic!!!! Poate putintel mai mult timp pt mine, dar poate, candva...

Pup delfinasii scumpi si delfina shefa :*:*:*

Eu ma refeream la alergatul la propriu in sensul ca de acum merge deja si chiar o sa fuga in curand si tu dupa el!
Si eu sunt absolut incantata de puii mei, pentru mine sunt cei mai buni de pe pamant, pentru ca ma iubesc si-mi umplu sufletul de fericire! Chiar si cand dorm putin.
Si vezi ca de cand nu ai mai intrat, m-au dat afara din grupul delfinilor si m-au numit balena sefa! (ca la kg incep cu 8...)

Pupam puii de cangur si pe mama lor super activa!

PS De fiecare data cand e un evenimet la care ar trebui sa primesc cadou si ma intreaba sotul ce mi-as dori, ii spun mereu ca o zi pentru mine, doar pentru mine, sa lenevesc, sa ma uit la filme si sa citesc pe saturate, o zi in care sa ma plictisesc. Lasa ca vin ele zilele cand copii sunt mari deja si nu ne mai baga in seama!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Rugamintea e valabila si pentru alta mamica deja cunoscatoare a tainelor etichetatului de haine

Carpatina, verifica hainele, vezi ca la noi toate au cate o eticheta unde sa trece Name-ul! Nu ca m-as fi obosit eu sa scriu...

Mergi la inceput

Drum bun, Puppi, Mara si papi de Puppi (ce cul suna)! Si distractie maxima!

Bine ati revenit, Danuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

va pupam cu drag!!!
aseara ii uram erinei cu intarziere si imi ceream scuze ca n-am fost pe faza chiar pe 16!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

apoi ma jeleam ca vreau un Mihnea mai cuminte,ca ne-a scos peri albi
am uitat sa va zic ca suntem la mare si M face toate prostiile cu putinta....
nici nu stiti cate frimituri se pot face dintr-o chifla,zau

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

cumatra te sunasem sa-mi rezervi un loc la balaceanca,sa nu sun eu cu prefix de CT,dar m-a rezolvat Prisilica,a sunat ea pt mine
am crezut ca ieri a fost cel mai rau,dar azi am depasit
suntem spaima ospatarilor,cand ne vad aia pe terase se inghiontesc,zau asa

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput