Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

ultima isprava azi: a rupt un felinar de-ala de gradina din fata de la Cocor.
noroc ca nu ne-a vz nimeni si ne-am tirat,ca nu aveam chef de plata!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

suntem nervosi rau si fff tensionati,nu ne tihneste nimic

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara si de la noi

Teo draga multi -ici, lasa ca trece, ii dam si lui Mihnutu un ca e baiat istet

noi azi am fost la vaccin si a fost destul de curajoasa a scapat putin plansul dar si-a sters repede lacrimile ca e fetita mare, in rest a stat de vb cu d-na dr si cu asistentele, a fost destul de cooperanta la consult , avem 1m inaltime si 14 kg, nu ne-a dat nici un imunostimulator, a zis ca nu e nevoie

Marta si Miruna
17+

Mergi la inceput

erina f frumoase pozele, mi-am adus aminte de Durau , nu am mai ajuns de acum 4 ani pe acolo,in copilarie mergeam f des, sa porti sanatoasa si iubita cadourile

Danutabine ai revenit din vacanta

Marunzicamulta sanatate lui Pupi si vacanta frumoasa

Marta si Miruna
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna noaptea. La noi nu prea buna. Dariei i-a fost rau. A vomat de vreo trei ori (incredibil ce cantitate de peste avea in stomacel-cum de o fi mincat asa de mult?!).

Eram pe punctul de a pleca la urgente dar s-a linstit pe la 1. Sper sa fie bine iubita sa nu fie vreun virus ci doar indigestie. Azi a fost la gradinita iar apoi cu Matei intr-un parc cu nisip. Nimic nu prevestea episodul acesta.

David a facut astazi baita cu colacelul acela de pus la git. S-a distrat mult, are o forta in picioare, facea miscari de inot!!!

Teodora, multumesc! Sper sa fie mai docil iubitelul Mihnea sa va puteti relaxa. Mi-ai facut dor de mare cu Cocorul...

Prisi multumesc. Pupicei tie, Mirunei si micului m.

Roxana suntem plecati in perioada cind e petrecerea.

Fug la somn nu inainte de a va lasa ceva minunat:

www.youtube.com/watch?v=fORAPkfVV_A&feature=related" target="_blank">Ingrid Michaelson-Keep Breathing!

The storm is coming but I don't mind
People are dying, I close my blinds

All that I know is I'm breathing now

I want to change the world
Instead I sleep
I want to believe in more than you and me

But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now

All that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing.
...............................

now

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

buna dimineata

eu bantui prin casa de pe la 5 , s-a trezit Miru ca vrea apa si nu am reusit sa mai adorm asa ca m-am facut utila, am intins niste rufe puse de seara, am mai strans lucruri de prin casa, pana la urma e chiar bine ca seara sunt asa obosita, nu mai reusesc sa strang tot dupa ce o adorm pe Miru(uneori adorm si eu cu ea in patutul mic)

Erina multa sanatate Dariei, poate a fost doar o indigestie si trece repede

Marta si Miruna
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Erina multa sanatate Dariei

Prisi multumim de cafea

Am pus cateva poze de la mare aici:
http://good-times.webshots.com/album/578415783NjrQnA

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo, iubita, asa e cand ai un baietel curios . Plus ca il stimuleaza mediul nou, dar il si termina nervos.
rabdare, rabare, rabdare....si scade asteptarile:P
cand imi face si Gh asa,(anul trecut a fost horror....la un moment dat s-a ascuns si nu l-am gasit 10 minute si era noapte!!!) imi zic mereu, calma Sabino, multumeste lui Dumnezeu ca e sanatos.

Erina, sanatate Dariei, ceiut de menta si un pic de regim azi, sticks, orez, supa de morcovi.... ca poate sa urmeze si ceva scaun moale...daca nu are febra, e o mica indigestie de vara.

Fetelor, am o veste buna, am programare la Viena pt 7 septembrie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Chiar povesteam cu o prietena imediat dupa ce am nascut (copii nostri sunt de-o varsta si tot fata si baiat are si ea) si zicea ca a ajuns sa se intrebe ce facea cu atata timp liber pe care musai ca il avea cand nu i se nascuse inca baiatul ;)

Exact asta ma intreb si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Dar de fapt Gh , desi extrem de energic, e f cooperant daca esti calm. Sofia nu era chiar asa vivace, dar era muuuult mai capricioasa, la ea trebuie sa fiu nu doar calma, dar si mult mai ingenioasa. E mai simplu cu el. dar ea m-a facut un pic mai desteapta :))

Cam asa e si la noi. Insa eu ma gandesc ca al 2 lea copil e mai putin demanding si pentru ca e invatat de la inceput ca mai sunt altii cu care are de impartit atentia. Al 2 lea copil nu are termen de comparatie cum ar fi sa fie singur versus a avea un frate sau o sora. Andrei e mai independent si mai putin solicitant decat Alex, a inceput si el sa fie gelos si sa ceara orice are si ea, dar se consoleaza mult mai repede daca nu primeste sau daca nu e chiar la fel pana la urma. Alex nu cere "la fel", cere "mai mult" ca Andrei.

Mergi la inceput