Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 17
mihailescu teodora spune:
ultima isprava azi: a rupt un felinar de-ala de gradina din fata de la Cocor.
noroc ca nu ne-a vz nimeni si ne-am tirat,ca nu aveam chef de plata!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
suntem nervosi rau si fff tensionati,nu ne tihneste nimic
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
prisi spune:
buna seara si de la noi
Teo draga multi
-ici, lasa ca trece, ii dam si lui Mihnutu un
ca e baiat istet
noi azi am fost la vaccin si a fost destul de curajoasa a scapat putin plansul dar si-a sters repede lacrimile ca e fetita mare, in rest a stat de vb cu d-na dr si cu asistentele, a fost destul de cooperanta la consult , avem 1m inaltime si 14 kg, nu ne-a dat nici un imunostimulator, a zis ca nu e nevoie
Marta si Miruna
17+
prisi spune:
erina f frumoase pozele, mi-am adus aminte de Durau , nu am mai ajuns de acum 4 ani pe acolo,in copilarie mergeam f des, sa porti sanatoasa si iubita cadourile
Danuta
bine ai revenit din vacanta
Marunzicamulta sanatate lui Pupi si vacanta frumoasa
Marta si Miruna
17+
Erina spune:
Buna noaptea. La noi nu prea buna. Dariei i-a fost rau. A vomat de vreo trei ori (incredibil ce cantitate de peste avea in stomacel-cum de o fi mincat asa de mult?!).
Eram pe punctul de a pleca la urgente dar s-a linstit pe la 1. Sper sa fie bine iubita sa nu fie vreun virus ci doar indigestie. Azi a fost la gradinita iar apoi cu Matei intr-un parc cu nisip. Nimic nu prevestea episodul acesta.
David a facut astazi baita cu colacelul acela de pus la git. S-a distrat mult, are o forta in picioare, facea miscari de inot!!!
Teodora, multumesc! Sper sa fie mai docil iubitelul Mihnea sa va puteti relaxa. Mi-ai facut dor de mare cu Cocorul...
Prisi multumesc. Pupicei tie, Mirunei si micului m.
Roxana suntem plecati in perioada cind e petrecerea.
Fug la somn nu inainte de a va lasa ceva minunat:
www.youtube.com/watch?v=fORAPkfVV_A&feature=related" target="_blank">Ingrid Michaelson-Keep Breathing!
The storm is coming but I don't mind
People are dying, I close my blinds
All that I know is I'm breathing now
I want to change the world
Instead I sleep
I want to believe in more than you and me
But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now
All that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing.
...............................
now
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
prisi spune:
buna dimineata 
eu bantui prin casa de pe la 5 , s-a trezit Miru ca vrea apa si nu am reusit sa mai adorm asa ca m-am facut utila, am intins niste rufe puse de seara, am mai strans lucruri de prin casa, pana la urma e chiar bine ca seara sunt asa obosita, nu mai reusesc sa strang tot dupa ce o adorm pe Miru(uneori adorm si eu cu ea in patutul mic)
Erina multa sanatate Dariei, poate a fost doar o indigestie si trece repede
Marta si Miruna
17+
danuta36 spune:
Neata!
Erina multa sanatate Dariei 
Prisi multumim de cafea 
Am pus cateva poze de la mare aici:
http://good-times.webshots.com/album/578415783NjrQnA
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
Sabina spune:
Teo, iubita, asa e cand ai un baietel curios . Plus ca il stimuleaza mediul nou, dar il si termina nervos.
rabdare, rabare, rabdare....si scade asteptarile:P
cand imi face si Gh asa,(anul trecut a fost horror....la un moment dat s-a ascuns si nu l-am gasit 10 minute si era noapte!!!) imi zic mereu, calma Sabino, multumeste lui Dumnezeu ca e sanatos.
Erina, sanatate Dariei, ceiut de menta si un pic de regim azi, sticks, orez, supa de morcovi.... ca poate sa urmeze si ceva scaun moale...daca nu are febra, e o mica indigestie de vara.
Fetelor, am o veste buna, am programare la Viena pt 7 septembrie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Chiar povesteam cu o prietena imediat dupa ce am nascut (copii nostri sunt de-o varsta si tot fata si baiat are si ea) si zicea ca a ajuns sa se intrebe ce facea cu atata timp liber pe care musai ca il avea cand nu i se nascuse inca baiatul ;) |
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Dar de fapt Gh , desi extrem de energic, e f cooperant daca esti calm. Sofia nu era chiar asa vivace, dar era muuuult mai capricioasa, la ea trebuie sa fiu nu doar calma, dar si mult mai ingenioasa. E mai simplu cu el. dar ea m-a facut un pic mai desteapta :)) |
Cam asa e si la noi. Insa eu ma gandesc ca al 2 lea copil e mai putin demanding si pentru ca e invatat de la inceput ca mai sunt altii cu care are de impartit atentia. Al 2 lea copil nu are termen de comparatie cum ar fi sa fie singur versus a avea un frate sau o sora. Andrei e mai independent si mai putin solicitant decat Alex, a inceput si el sa fie gelos si sa ceara orice are si ea, dar se consoleaza mult mai repede daca nu primeste sau daca nu e chiar la fel pana la urma. Alex nu cere "la fel", cere "mai mult" ca Andrei.