Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
SabinaY, jur ca n-am ideea ce cadou sa ii iau lui Andrei de ziua lui. Ma gandeam la un Buzz mare care nu stiu ce smecherii face. I-am luat de curand unul micut, si dupa ce l-a pupat cu drag, a zis ca nu face nimic si voia unul care sa se aprinda ca in film. In rest chiar nu am idee.
Mara, sanatate Yanisei! Nu stiu daca e ea asa scarboasa, poate avea o mica problema digestiva si ii era greata oricum. La noi Alex e belea, vomita din orice. Drum bun si vacanta placuta!
Cumatra,
tare draga de tine, asa e cu atomicii la mare. Si inmulteste cu 2 ca sa intelegi mai bine ce iti povesteam eu despre zilele acelea. Dar iata ca mi-am revenit, asa ca sigur nu ajungi tu la balamuc asa curand.
Sabina spune:
da, exact asa e.
Si din experienta cu sormea pot zice ca e la fel, ea vroia mereu mai mult, eu vroiam la fel ca ea :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora suntem nervosi rau si fff tensionati,nu ne tihneste nimic |
Inteleg perfect! Asa fu si la noi la mare. Dar putintica rabdare, o sa va reveniti voi curand.

Roxana_G spune:
Erina, unde plecati? ![]()
Sabina, felicitari pentru vestea buna, tin pumnii stransi sa fie bine si sqa gasiti rezolvarea.
Prisi,
tare gacicile. Ce ziceai ca e bebe din burtica? Daca esti pe mess da un semn ca am o vorba cu tine.
Roxana_G spune:
Sa va povestesc ieri de oftalmolog. In prima faza sarise cu gura pe mine ca are baiatul strabism si nu l-am dus la doctor pana acum. Apoi i-a facut masuratori si pana la urma e doar un usor astigmatism care e posibil sa se corecteze de la sine. Cel putin la Alex exact asa fost, nu stiu daca va mai amintiti ce circ a fost cu ochelarii cand eram insarcinata, nu i-a purtat pana la urma, si culmea ca acum la ea e totul perfect. Oricum am primit trimitere pentru evaluare la Lahovari pentru amandoi, desi concluzia a fost ca nu e nimic serios. La Alex nici atat, a verificat o si pe ea, dar a zis ca nu strica o evaluare ortoptica.
La eco nu am mers cu ea ieri, mergem azi la dentist insa.
Dar le-am luat prima tura de rezultate analize, sange si urina. La Alex totul e perfect, mi-am luat o piatra de pe inima cu leucocitele alea. La Andrei insa au aparut ceva modificari si m-a m ingrijorat. Asistenta zicea ca asa apar de la serul hemolizat, ca v-am povestit ca nu au reusit sa ii recolteze si se oprise sangele de tot pe furtunel. Am citit si eu azi pe net si se pare ca asa e, dar in fine, o sa vad cu doctorita daca e nevoie sa le repetam.
Cam asta. In rest suntem bine, abia asteptam revederea cu Bobo.
Sabina spune:
ce modificari? ca la ser hemolizat imi dau doctoratul.
la ce oftalmolog ai fost, ca Gh cred ca sigur are strabism :(( si eu nu m-am putut ocupa de el:(((, e prima chestie pe lista pt cand ma intorc de la viena.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina ce modificari? ca la ser hemolizat imi dau doctoratul. la ce oftalmolog ai fost, ca Gh cred ca sigur are strabism :(( si eu nu m-am putut ocupa de el:(((, e prima chestie pe lista pt cand ma intorc de la viena. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
GOT si eritrocite.
Cat despre oftalmolog, am fost la Arghirescu la Medicover. Dar mi-a recomandat pe doctorita Dinu care e cea mai tare pe strabism la copii. Are si cabinet privat pe undeva pe la Circ. Insa evaluarea se face in centrul Ortoptic de la Lahovari.
Sabina spune:
adica nu s-au putut numara eritrocitele?
GOT e ceva cu f
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina adica nu s-au putut numara eritrocitele? GOT e ceva cu f Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ba s-au numarat dar erau foarte putine parca. Si GOT e de ficat da, era mult peste limita.
Sabina spune:
dar hemoglobina cum era?
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo