Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina dar hemoglobina cum era? |
Bunaaa. Multam mult de ajutor. Te imbratisez!
SabinaY. spune:
Sabina ajutor
Acum 4 ani venise o orchestra in oras.Am primit un pamflet de la educatorea Erikai ca au concert anul acesta,in noembrie.
Pe pamflet scrie Romania Broadcasting Chamber Orchestra,dar nu gasesc nimic despre ei.M-ar interesa sa aflu mai multe,cine sunt defapt si pe unde vor mai merge in Jp si alte detalii.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Sabina spune:
inseamna orchestra de camera radio , e ansamblul radiodifuziunii romane, si cred ca ai primit un pliant, nu un pamflet ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Sabina inseamna orchestra de camera radio , e ansamblul radiodifuziunii romane, si cred ca ai primit un pliant, nu un pamflet Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Lol,merci!
Da pliant/fluturas
Am sa caut acum.
Acum patru ani am vorbit cu cei din orchestra,dar imi amintesc vag.Cert este ca ma chinuiam sa traduc pt soacra-mea si invers(pentru cei cativa din orchestra cu care vorbeam) si cu japoneza mea de atunci...m-am cam fastacit.Pacat ca nu stie soacra engleza.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
Sabina spune:
am cautat si eu, nu zice nimic de turneul in japonia, da am pile la radio si ma interesez;))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
Multumesc.
Banuiesc ca daca ajung aici,departe de orasele mari,ca vor avea mai multe spectacole.
Atunci era ultimul spectacol din turneu si erau bucurosi ca se intorc acasa.Si eu care vroiam sa ii invit la un sushi ![]()
F buna veste ne-ai dat,cu plecatul la Viena,Doamne Ajuta sa iasa bine.
Erika ma intristeaza.Ieri si azi dimineata a fost f greu.A inceput de cu seara sa strige la Lisa:"E mama mea si sa o impinga.
Iar dimineata a continuat episodul plus plans.Totul a culminat cand am dus-o la gradi,a plans atat de tare si a fost atat de suparata.
Am lasat-o la gradi si am telefonat dupa vreo ora(trebuia sa ajung la dentist),se calmase,o intrebase educatoarea de ce a fost suparata si a spus ca am certat-o.Iar eu am incercat sa fiu cat mai calma cu ea ai dimineata.
Am luat-o mai devreme de la gradi si pare ok.e vesela.Am intrebat-o ce s-a intamplat azi dimineata,si-a schimbat privirea dar nu mi-a raspuns.
M-am simtit tare neputincioasa toata ziua.O mama care nu isi intelege copilul.Tare mi-ar place sa gasesc solutia ideala,sa ii ofer timp suficient,sa nu mai se simta neglijata.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Erina spune:
Buna! Multumim pentru sustinere.
Daria e mai bine. Dupa ce a abaut multa apa cu lacomie a vomat din nou in jet. Am fost la pediatru, avem saruri (aterntie nu Hidrasec care e un medicament care incetineste digestia,ORS-urile tip Gastrolyte sau cel de la Humana sunt adevaratele saruri-am citat pediatrul), lactobacili pentru flora, picaturi pentru voma, etc...
Sabina cum ai intuit am trecut pe regim. Bafta pe 7 spetembrie.
SabinaY si eu zic pamflet tot din Japonia mi se trage, ei au luat-o de la americani. Esti o mamica fantastica, nu iti mai face problkeme de constiinta. Trebuie sa fii constienta ca tu ai un copil japonez iar genul acesta de rezerva se va manifesta mereu.
Roxana plecam in vacanta indelung aminata![]()
Tot vorbeati despre contoale. Eu as vrea sa o duc pe Daria la dentist specializat in copii. Din cauza strungaretei nu i-au crescut complet incisivii 2. Toata lumea spune sa o las in pace ca si asa sunt temporari. Voi ce credeti?
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carpatina adimercedes, salutam revenirea internetului pe firul matale Si multumesc pentru mesajele tonice pe care le citesc la prima ora! Chiar ajuta la inseninat zile relativ mohorate ![]() O calda imbratisare pentru Adam si o pupatura apasata pentru Lisa! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, oooo, daaa, e bine cu internet
. In primul rand, pt ca va pot citi pe voi
, rar, dar si asa...Cat despre mesajele tonice :P Asa se vede d eunde stati voi cu capul in jos
Mai zii si tu de voi, ce mai face/zice Ioana, cum/unde a fost concediul, ce planuri mai aveti...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Mai ai nostri copilasi fac 3 ani ![]() In primul rand:AAAA,3 ani???Cand a trecut timpul? Si apoi,ce cadouri le oferim la varsta asta? In afara de jucarii,casa geme de cate s-au adunat de la amandoua.La ce va ganditi voi? De la bunica japoneza,o sa primeasca un alfabet electronic(hiragana+katakana) ca de la o vreme imi fura cartile si studiaza |
SabinaY, noi ne gandeam sa luam pt Lisa carti, casuta de papusi, CDuri cu muzica, DVDuri cu PlaySchool... Alte idei nu prea am. Are o multime de chestii, noroc cu Adam ca le rascoleste si le mai ocheste si Lisa, ca altfel s-ar asterne praful :P Sunt si eu curioasa ce idei mai au fetele.
P.S. Si tot nu am aflat cum de ti-ai schimbat nick-ul...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
cecilia L spune:
Erina, sanatate multa Dariei. Eu am intrebat dr mea daca este necesar un control stomatologic la Cristi si mi-a zis ca este mult prea devreme.
Sabina, sa mearga totul bine la Viena.
Teo, Cristi s-a comportat identic cu ce ai descris tu la mare, mai exact la masa, eram un pachet de nervi, pana la urma l-am lasat in pace, dar asta dupa 3 zile de chin, nu vrei-nu mananci si mancam noi cu randul, cineva tb sa stea cu copilul sau sa alerge dupa el
), asa ca iti urez nervi de otel si stai linistita nu slabeste, recupereaza in 2 -3 zile dupa ce va intoarceti( manca de ma speria acasa)
Roxana, m-ai pus pe ganduri cu oftalmologul, cred ca si la noi este
necesar un control, cat despre analize nu stiu ce sa zic, sper sa fie totusi bine, desi cred ca ar trebui repetate.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)