Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 20
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu ma refeream la alergatul la propriu in sensul ca de acum merge deja si chiar o sa fuga in curand si tu dupa el! Si eu sunt absolut incantata de puii mei, pentru mine sunt cei mai buni de pe pamant, pentru ca ma iubesc si-mi umplu sufletul de fericire! Chiar si cand dorm putin. Si vezi ca de cand nu ai mai intrat, m-au dat afara din grupul delfinilor si m-au numit balena sefa! Pupam puii de cangur si pe mama lor super activa! PS De fiecare data cand e un evenimet la care ar trebui sa primesc cadou si ma intreaba sotul ce mi-as dori, ii spun mereu ca o zi pentru mine, doar pentru mine, sa lenevesc, sa ma uit la filme si sa citesc pe saturate, o zi in care sa ma plictisesc. ![]() |
Yaia, aaa, da, ziua AIA o astept si eu. De la Craciunul trecut o tot astept si cu diverse ocazii am sperat, dar nu a fost sa fie. Asa ca incerc citit, pensat, epilat, zacut pur si simplu cand se nimereste. Daca e sa fac program, pot sa uit...
Cat despre balena sefa... Nu te stresa, eu abia dupa ce Adam s-a intarcat, pe la vreo 8 luni am mai scazut.
ca a venit pizaaaaa"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Tot vorbeati despre contoale. Eu as vrea sa o duc pe Daria la dentist specializat in copii. Din cauza strungaretei nu i-au crescut complet incisivii 2. Toata lumea spune sa o las in pace ca si asa sunt temporari. Voi ce credeti? |
Ma doare sufletul pentru Daria. Suna a norovirus ce are ea - pe aici e plin si e f contagios. (de pe obiecte si dupa 2 sapt e contagios!) Sper sa si-l tina doar pentru ea.
Nu lasa dintii ca snt "doar temporari" pentru ca alveolele acum se formeaza si daca sunt probleme, vor fi si cu defintivii. Lasa un stomatolog bun sa zica ce / daca e de facut.
De aceea trebuie si fff ingrijiti dintii de lapte pentru ca o extractie prematura dauneaza ordinii si disiciplinei

Piciulika spune:
Citesc cu sufletul la gura tot ce scrie Adi. Mi-e tare dor de voi... 
Rox, desi tac malc, sunt langa tine si sper ca Tata se reface iute.
Sabina, m-a amuzat doar partial postarea ta pe blog, nu ca nu are umor, ba are, dar ASA E NORMAL! Si cochetaria cu "lenea" e o justificare draguta. Dar tot ce scrii tu mi se pare starea de normalitate in educatia copiilor.
Sabina Y, nu te invinovati. Sunt sigura ca faci tot ce e omenesc posibil! Starile lor sufletesi au "fluctuatii" - ca ale noastre - si abia acum e perioada cand isi consitentizeaza sentimentele - incl. frustrarile, invidia - si-i surpind si pe ei! Reflecta mai mult si la motivele tristetii altora, "de ce?" si la fel sunt intrigati si de ale lor. E normal. Keep doing the great job!
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Ma doare sufletul pentru Daria. Suna a norovirus ce are ea - pe aici e plin si e f contagios. (de pe obiecte si dupa 2 sapt e contagios!) Sper sa si-l tina doar pentru ea. Nu lasa dintii ca snt "doar temporari" pentru ca alveolele acum se formeaza si daca sunt probleme, vor fi si cu defintivii. Lasa un stomatolog bun sa zica ce / daca e de facut. De aceea trebuie si fff ingrijiti dintii de lapte pentru ca o extractie prematura dauneaza ordinii si disiciplinei ![]() Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) |
Buna Piciulika! Multumim, am dat search la norovirus. S-ar inscrie...Si eu sper sa nu aiba si David probleme.
Nu am mai avut nici o varsatura sau scaun moale. Merge cu regim si rehidratare in continuare.
Despre dinti si eu gindesc la fel asa ca la bilantul de 3 ani o sa o duc neaparat la dentist.
Numai bine ursuletilor si mamicii lor!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Cecilia multmesc pentru raspuns.
Numai bine tuturor, aveti grija de voi.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
piciu, stiu, da io incerec sa trezesc constiinte adormite :)
ia zi de voi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Erina, sanatate multa Dariei. Eu am intrebat dr mea daca este necesar un control stomatologic la Cristi si mi-a zis ca este mult prea devreme. ![]() |
Aici primul control stomatologic se face la 1 an! E gratuit si obligatoriu, daca imi aduc bine aminte. Cred ca tot atunci i se face testul de saliva, sa vada daca are bacteria care provoaca cariile dentare. Deci pentru astia nu e prea devreme.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, aaa, da, ziua AIA o astept si eu. De la Craciunul trecut o tot astept si cu diverse ocazii am sperat, dar nu a fost sa fie. Asa ca incerc citit, pensat, epilat, zacut pur si simplu cand se nimereste. Daca e sa fac program, pot sa uit... Cat despre balena sefa... Nu te stresa, eu abia dupa ce Adam s-a intarcat, pe la vreo 8 luni am mai scazut. |
Sa mai scriu si aici ca m-am chinuit 2 saptamani sa gasesc putin timp sa ma epilez pe picioare? am avut noroc ca joi a dormit bine Alexia la pranz si am reusit nu numai sa ma epilez, dar sa fac si un dus mai lung. Doamne, parca l-as fi prins pe Dumnezeu de un picior asa m-am bucurat. M-am si laudat sotului, de parca cine stie ce reusisem.
Cu kg inca nu ma stresez prea tare, ca inca alaptez exclusiv, doar ca vine frigul si nu o sa mai am cu ce sa ma imbrac.
Yaia spune:
Picio, toate bune la voi? Te 'simt' cam stresata...probabil slujba, bat-o vina!

sunt terminata. E ca un Duracell. Nu sta o clipa. Schimbatul de scutec imi ia, inca de cand a invatat sa se intoarca, mai bine de 3'!!! Si mereu cu scandal. Efectiv nu am cu ce sa ii distrag atentia. Indiferent de ce ii dau in mana (mobil, perie de dinti, cutie de crema, jucarii, lingurita de plastic, papusa, farfurie etc etc) se suceste de nici nu apuc sa ii dau jos scutecul murdar :(