Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Am reusiiiit!

Alexandra trimit acum PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Dayanara drum bun fata! Sa te tii bine ca aici sunt 40de grade, se lucreaza la pasajul Lujerului si ca atare se circula de iti vine sa te impusti.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

ei na? deja incep sa ma enervez

nici eu n.am parola de la yahoo..niciodata n.am intrat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Avem cont si de yahoo?? Cu aceeasi parola? Sau cum?

Dayanara pai eu ti-am spus ca sa nu lesini la fata locului! nu ca sa iti faci nervi de pe acum.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ramy merci

alex imi faceam griji pt ca nu stiam ca 32 e maximul admis pe valiza

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Salutari tuturor bebeilor si mamicilor!
Am fost si noi la mare timp de o saptamana, bebe nu a intrat in apa, a stat doar in carut sub umbrela; bineinteles am respectat timpul regulamentar, adica pana la 10 jumatate maxim sau dupa 6 seara. Intr-adevar - e murdar la noi la mare, Stefy a "beneficiat" de o seara de varsaturi, si a stat la regim o zi doar cu lapte fara lactoza si paine, apoi incet, incet si-a revenit (a imprumutat un virus de la un verisor, toti adultii din grup au "prestat" si ei, eu si bebe am scapat). Sper ca la anul sa mergem macar la bulgari, ca o sa fim mai mari si o sa avem curaj sa plecam mai departe.
Am facut si BCG-ul inainte sa plecam la mare, la 3 luni cantarea 6.5 kg si doctorita de la Municipal la alintat cu apelativul "elefantel". A ramas fidel restaurantului lu' mami, cand mami a fost plecata vreo 5 ore jumate a preferat sa doarma decat sa bea Aptamil (inca 500 de mii aruncati la ghena). Azi a fost a doua oara cand s-a intors pe burtica singurel.
Legat de reduceri, am dat si noi putin iama la Tex, mai ales sa cumparam cadouri - pentru toti verisorii. Saptamana aceasta au la Debehams niste reduceri interesante - de 50%, iar la cumpararea unui produs redus poti beneficia de un alt produs redus gratis, se plateste doar cel mai scump dintre cele doua -- de aceasta oferta a beneficiat mai ales mami
Caldura ne face putin mai agitati spre seara; vrem sa fugim la tara la bunici, dar in jur de 15 august.
Despre diversificare - nici nu ne gandim inainte de 6 luni, pana atunci doar laptic, sper sa pot sa-i asigur necesarul. Si vom incepe cu legume, una cate una - la primul copil sotul imi zicea ca-mi bat joc de copil cu zeama portocalie (asa arata supa de morcovi), acum se bucura ca mananca supa de legume si nu face mofturi la mancare.

O zi racoroasa va dorim tuturor!

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Mergi la inceput

BRIZA ai PM.

SENSIBILA, multumesc pentru retete. Chiar mi-e de folos.

Mergi la inceput

Maaamaaa ce activa sunt..sa nu-mi fie de deochi Se vede ca doarme bine fii-mea
David Andrei de Delia13

WAPI bine ai revenit! Si eu vreau la mare!Dar acolo la ASTEROPI...Asta e, la anul ,de-om fi sanatosi!

Si pentru ca vorbesc mai mult singura, ma duc sa fac ceva util...adica sa-mi intind hainele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

RAMY

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

miruna si Yaia stiu ca e ideal sa manance numai fructul sau legumele la o masa, dar maria mea din prima zi in care a papat piure nu a mai vrut lapte nici o picatura dupa masa, la vreo 2-3 ore a apucat-o foamea. sunt putin ingrijorata pt ca e f putin ce papa acum ca si legume sau fructe. adica sa fie satula cu cateva linguri doar? piure papam 30 lingurite(mici, mici) la pranz si cate un fruct intreg dimineata(a papat doar piersica si avocado pana acum). azi i-am dat 2 lingurite de suc de para in speranta ca mai usuram constipatia Mariei. nu se chinuie sa faca, dar face o zi da, una ba.

Nu te ingrijora, cantitatea se va mari in timp si daca nu mai vrea lapte dupa masa solida, e ok. Dar sa stii ca 30 de lingurite de bebe e mult! Iti spun ca la prima masa, Tudor al meu a luat vreo 5-7 lingurite (de bebe), dar jumatate le-a scuipat in incercarea de a le inghiti. Si un fruct intreg la o masa, papat tot, e masa normala pentru varsta ei, e normal sa nu mai vrea lapte. Ca reper, iti spun ca stiu de un copil de aproape 3 ani de la cealalta odisee care inca are o masa de fructe si mananca cam 2-3 fructe, deci un fruct la masa la 6 luni e super bine.
Dupa aprerea mea, sucul de para nu e atat de bun pe cat e piureul de para. de ce nu ii pasesi para sau combinatie mar-para sau orice alt fruct cu para sa-i dai?
Si aporpo, ceea ce descrii tu nu e constipatie. E normal sa faca o zi da si una ba, cum e normal si sa faca de 3 ori pe zi. Constipatia e atunci cand face kk tare ca pietricelele si se chinuie sa faca, deci Maria NU e constipata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Niki,pai in paradisul ala de la voi unde e curat de-ti vine sa stai numai pe plaja normal ca bagi copila in apa fara grija.In schimb aici...nici tie om mare nu-ti vine sa te scalzi.
Ioanact inseamna ca vrea si stie sa vorbeasca dar ii e mai usor prin semne.Bravo!Trebuie putina perseverenta si o sa vina timpuri cand ii va turui gura de o sa va doara capul.
Multumim pt urarile legate de dintzisor.
Cum Dayanara nu "te vedem"2 saptamani?Ntz ntz ntz!

Azi mi-a dat Andra_s sms ca ne cunoastem la anu'ca nu-l scoate pe Ianis afara din camera de hotel.Tocmai ce ziceam eu ieri aici ca nu ies nici impushcata afara.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput