Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Michelle,la faza asta nu m-am gandit(aia cu leganatul din timpul....).Ia sa-i zic si sotului ca patutul nostru se leagana.Dar nu o fi ritmul prea alert?sa nu ameteasca copilul!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atb

hihihi...si eu care credeam ca soacra ca a mea nimeni n-are...
ei bine, soacra-mea a fost o vreme certata cu fii'su (sotul) si ce credeti? ca numai eu sunt de vina, ca i-am facut magie neagra ca sa ii despart... deci aveti grija fetelor ca aveti o vrajitoare printre voi

roxi, cat stati in tara?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Normal ca tu esti de vina ca ea nu asa l-a educat.Tu l-ai prostit.Asa ii zicea si a mea sotului cand ma mai ajuta la treaba.ce fraier esti!ce te prosteste!!!Asta in conditiile in care cand traia socrul meu el gatea el facea curat el baga la spalat...ea era printesa de pompadur(a se citi pompacur...).
Honey tu ma intrebai de soocrela de ce e asa....draga mea ea este exceptia care confirma regula.Si inca ceva...de regula mamele de baieti aromani au un oarecare dispret fata de nevestele acestora (mai mult daca acestea sunt romance) si le cam trateaza nashpa.Deci nu lua de bun ttot ce vezi la aromani ca e doar...fatzada.La fel si faza cu "ce uniti sunt ei".Vrajeala!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb :))))))) aoleo tu esti ultima pe care.as banui.o de vraji :)))

linda uite de la nickul tau mi-am adus aminte de filmul ala unguresc cu linda karatista, aia de ridica piciorul si i se vedeau chilotii
http://www.imdb.com/title/tt0122824/
era la mare moda atunci

oana sa va intoarceti cu vesti bune de la analize

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata si de la noi!

Multumim fetelor pt. parola

Dayanara va urez drum bun si vacanta cat mai placuta!

atb exact asa canta si Angela. Pupam bulanosul Denis.

Vad ca s-a inceput pe aici diversificarea. Doamne ce au mai crescut iepurasii! Noi mai avem pana atunci. Pana dupa 6 luni nu incepem. Imi amintesc ca la primul copil eram tare nerabdatoare. Abia am asteptat sa o vad papand. Era tare scumpica. Acum insa nu mai sunt asa entuziasmata, mai ales ca angela nu e o papacioasa, asa ca banuiesc eu ca va face nazuri si la solide.
Atentie totusi, nu incepeti prea repede, e pacat sa le stricam digestia, au vreme toata viata sa pape solide.

Legat de soare si mare, nici eu nu vad a buna expunerea bebeilor, chiar sub umbrela ei nu sunt protejati de radiatii. Soarele e foarte bun, dar dimineata foarte devreme. Despre cat de mizerabila e apa marii nu ma pronunt ca n-am fost la mare de foarte multi ani.
Ella mi se pare foarte bine ca tragi un semnal de alarma.

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Nu stiu filmul. Nick-ul meu vine de la altceva. Fiecare litera e de la cate un nume.

Mersi pt informatia cu pompa, voi cauta medela.

Mergi la inceput

Mihaelagrosan zau daca asta voiam.Mor de ciuda in schimb cand vad copilasi scosi afara la ora asta la care scriu.Uite acum ma uit pe geam si sunt mamici cu carucioare pe trecerea de pietoni.Sau mai arata la tv diverse persoane pe plaja si reporterul pune intrebari tampite de genul "nu va e frica sa va expuneti?"normal fata ca nu-i e frica ca daca ii era frica statea inauntru.PLus ca in fundal aparea si unu cu un carucior pe plaja.Si apoteotic reportajul se incheie cu avertizarile de cod rosu/albastru verde violet si alte culori care sunt ca sa-si umple ei emisiia nu ca sa avertizeze omu care oricum nu da doi bani pe avertizarea lor.
Sau mai innebunesc la reprotajele referitoare la ce trebuie sa facem cum sa ne imbacam ce sa bem/mancam pe canicula.De cand s-a inventat canicula fac astia reportaje si pe afara e plin de oameni in varsta care circula si dupa aia "vai am ameteli...salvarea va rog", sunt pline spitalele de copii cu afectiuni ale pielii, de adulti cu boli crunte provocate de expunerea necontrolata la soare.Eu prefer sa raman alba (si nobila vorba sotului) si sanatoasa.Haida na ca iar ma enervez.Unde esti Miria sa ma sustii???

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Nu stiu filmul. Nick-ul meu vine de la altceva. Fiecare litera e de la cate un nume.

Mersi pt informatia cu pompa, voi cauta medela.

Vezi ca medela au in Mothercare.Sau incearca pe net.Eu am avent manuala si sunt fff multumita de ea.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Andira tu spuneai ca ai scaun de masa Polly de la Chicco?Cum e?

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ELLANIK...te sustin eu. Aici sunt niste calduri infernale si crede-ma ca prefer sa stau in casa, fara sa simta feciorul meu aerul curat de afara de 40 de grade la umbra

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

mi s-a pus pata pe o pereche de sandalute pt fiimea
http://www.amazon.de/gp/product/images/B002TKKLGC/ref=dp_otherviews_z_0_LEFT?ie=UTF8&s=shoes&img=LEFT&color_name=1

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput