Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 16
sensibila spune:
dayanara – acolo cand statea la soare era soarele aproape de asfintit , era trecut de ora 19 si nu mai avea asa putere. In rest cu crema de protective 50 si nu a stat la soare decat cat a stat in apa, in rest pe plaja sub umbrella. Am intels ca nu au voie la soare fiind asa mici.
Ramy77 – trimis si pe gmail sI acolo fata de yahoo mai sunt acolo cateva informatii, sunt toate de la pediatra asa ca ar trebui sa fie bune, acum fiecare cu ce parere are.
Aaa am uitat sa zic ca nou ane-a iesit la mare ditamai floarea de la BCG, acum incepe sa se retraga. Era foarte mare, rosie, umflata si tare si o durea daca o atingeam acolo, insa nu a facut febra si nu a plans.
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra ELLANIK...te sustin eu. Aici sunt niste calduri infernale si crede-ma ca prefer sa stau in casa, fara sa simta feciorul meu aerul curat de afara de 40 de grade la umbra Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Si eu am adus aerul curat in casa...merge aerul cond non stop ...
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
mihaela multumim
ella nici eu nu scot copiii din casa pe caldura, eu ca eu, dar leo face chiar scandal daca i.as scoate afara
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
michelle_sf spune:
Mersi fetele de parola! Ma uit indata si la poze, acuma stau cu andrei care se intoarce pe burta si scuipa cu balonase. Doamne, cat e de simpatic . Cand oboseste tipa de zici ca e tanti aia din tom si jery cand vede soricelul
Ella tu te miri de astia ce scot bebicii afara pe vremea asta, gandeste-te ca eu am vazut si bebici cu caciula de mohair in cap si cu 2 bluze si 2 pantaloni pe ei sau inveliti cu paturoi din ala gros! Mamele erau la maieu cu pantaloni scurti, ma manca undeva sa le zic sa se imbrace si ele asa...
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
dayanara spune:
niki foarte frumoase si de calitate sandalele
dar sunt bune cand incepe sa mearga, sustin bine tot piciorul
POZE
dayanara spune:
alexandra acum am vazut colacul swim trainer parca...si eu vreau asa ceva mai ales ca aici e singurul omologat
POZE
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara eu tot fac si desfac valize...nu.mi iese socoteala, nu depasesc 60 de kg cat am dreptul, dar am intr.una peste 25 si nu stiu cat e maximul pe valiza pt protectia muncii, cate kg are voie sa ridice omul, cred ca 30... |
Conform normelor UE, nu mai mult de 23 kg un bagaj!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
dayanara spune:
yaia eu am fost anul trecut cu lufthansa si mi.au facturat in total o valiza de 28 si una de 20
daca ar fi 23 , de ce ai voie cu 32 cand platesti in plus?
e vb de greutatea maxima admisa nu de bani, ca asa pot plati 80 de kg dar nu am voie, tot 32 se pun maxim pe o piesa
POZE
ellanik spune:
Michelle tu esti finuta.Eu m-amm luat de una pe strada .Evident ca ea m-a provocat.Comenta la semafor de fii-miu care era la cracii goi si voorbea cu fii-sa care era imboshcanata dar cu mucii beteala la nas.UIte mama bebe nu a fost cuminte si mama lui l-a scos dezbracat sa-l faca de ras.Evident ca am facut o fata ....si cand m-am dezlantuit...sa te tii...aia era exasperata ca nu se mai facea verde mai repede.I-am zis diverse printre care si ca fii-sa cu 4 cojoace are muci pe cand al meu nici nu stie ce-ss aia .Cum am uitat oare sa va povestesc???
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
andira spune:
citat din mesajul lui ellanik Andira tu spuneai ca ai scaun de masa Polly de la Chicco?Cum e? |
Geeeeez!!!! Da, eu am, dar cred ca am pomenit asta acu' n ani, pe vremea cand eram gravida... Ai o memorie de elefant, daca de la mine ai tinut minte, pe bune. Esti tare, m-ai dat pe spate.
Revenind la ce m-ai intrebat , eu mi-s foarte multumita de el, le-a tinut pe nr 1 si nr 2, si sper sa reziste si la nr 3. Ti-l recomand cu incredere. Foarte adevarat ca altceva n-am incercat, dar pare mult mai bun decat no name-urile pe care le-am vazut in Carrefour / Real etc.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)