Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
alexandra avem dreptul la 69 kg de hala si 40 de kg bagaj de mana
10 pt fiecare, dar exista o limita impusa de protectia muncii pt greutatea unei piese de hala, pt ca o cara cineva si.si rupe spatele
pana in 30 sau 32 si cand cantareste 32 se pune un semn special care indica extra greutate sa vada oamenii s.o ridice in doi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
sensibila spune:
Am pus ceva poze pe contul comun si am trimis pe mailul de yahoo o carte de bucate pe care mi-a dat-o pediatra. Mie imi pare utila. Sper ca si voua !
Am fost si eu ieri si am luat hainute de la Tex la reducerile de 50% si sunt super ok !
Ioanact – ms de vot dar mi-am dat seama ca se triseaza la greu, numai asa se explica sa aiba cineva 3000 voturi in cateva zile.
honeybaby – noi nu scuipam, doar face asa sa se joace, la un momendat nu mai vb cid oar asa se exprima !
ami_84 – dupa parerea mea ceea ce vb acum bebei nostril sunt chestii incostiente, pana sa realizeze ce zice mai dureaza. Ei acum fac si zic totul prin mimetism. Gia are jucarii atarnate de carut si de scoica si se joaca cu ele. La scoica are o albinuta care ii place f mult se joaca cu ea mult in masina.
dayanara – sa aveti drum bun si vacanta placuta ! Frumusica foc Silvana ! Frumosi foc cercelusii !
flory_blanca – Gia face 5 luni acum pe 10 august, e nascuta pe 10 martie ! Suc de fructe am inceput sa ii dau de la 3 luni adica de mere si de morcov, defapt mai intai morcov. Apoi de la 4 luni am inceput sa ii dau piure de fructe si supica. In rest pana laptele ei Topfer lactana 1 si ceai de fenicul de la Hipp.
Sucul de fructe am inteles ca poate fi dat de la 8 saptamani.
Aaaa si ii maid au o cupa de cereal in laptele de seara ca sa ii tina mai bine de foame noaptea. In rest cereal nu ii dau, adica o masa.
atb – super tare Denis, si frumusel foc.
Oanaiacovita – foarte dragut Eric si am vazut si un filmulet frumos cum papa. Doamne ajuta sa fie bune analizele !
ellanik – felicitari pt dintisor !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
atb 14 zile stam
sensibila multumim
gia ta sta la soare ca un om mare o lasi asa sau la umbra?
POZE
LAlexandra spune:
deci ai dreptul la 20 de kg pe persoana/ bagaj, fara sa mai platesti in plus,. Daca pui 32 (maxim admis) vei plati taxe pt diferente de 12 kg.
acum....nu stiu daca va vor cantari bagajele impreuna ca familie....eu am vazut de multe ori ca comentau si spuneau ca se ia individual sa fie pana in 20, nu pe familie, pana in 60 de kg, cu limita de 32 pe bagaj, adica nu se accepta unul bagaj de 28 de g , unul de 25 si unul de 7 kg. Cel mai bine suni si ii intrebi, ca depinde de la companie la companie.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
nu alexandra, se factureaza impreuna asta stiu sigur
POZE
LAlexandra spune:
vreau si eu adresa si parola de PE YAHOOO....PLEASE!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
briza_marii spune:
Dayanara drum bun fata! Sa te tii bine ca aici sunt 40de grade, se lucreaza la pasajul Lujerului si ca atare se circula de iti vine sa te impusti.
Fetelor, nici Ericutu nu mai vrea sa suga de la biberon in pozitia clasica ("la san"), se foieste , se arcuieste, se impinge cu picioarele. Acum singura modalitate de a-i da biberon, este pus in balansoar si dat in fiecare mana cate ceva (jucarie, bavetica). Ba mai mult, dimineata in scot pe balcon si il pun intre flori, ca e fascinat de frunze si asa il pacalesc sa manance.
Niki pai la ce apa si plaje aveti voi acolo ar fi mare pacat sa nu duceti copii. Mi-e un dor de grecia de lesin!! Dar nu ma incumet sa plec cu bebe asa distanta mare...el face scandal si 50km pana la tara.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic..ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi.
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Dayanara drum bun fata! Sa te tii bine ca aici sunt 40de grade, se lucreaza la pasajul Lujerului si ca atare se circula de iti vine sa te impusti. Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
ei na? deja incep sa ma enervez
nici eu n.am parola de la yahoo..niciodata n.am intrat
POZE
Ramy77 spune:
Nici eu nu pot deschide contul de yahoo...nu stiu de ce...
SENSIBILA, nu poti trimite pe gmail inca o data cartea de retete?Pleeease