Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 19
LAlexandra spune:
NEATA!
Si noi pe aici.
Am fost tot pe drumuri, asa ca nu am avut timp sa intru.
Am vazut acum pozici de iepurasi, tare gingasi!
Am fost si noi cu analizele la medic, zice ca sunt ok, desi inca mai avem icter (m-am si ingrozit cand am citit despre cazul lui Siluan)
...va las, ca deja se foieste, mai nou la 8.30 e sus!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanka80 spune:
hello mamici de pretutindeni. mi-am luat inima in dinti si va scriem ca suntem bine, crestem mereu si am niste sentimente f ciudate de ceva vreme: pe de o parte as vrea sa creasca fluturasul meu, sa fie copil mare, sa inteleaga ce e in jurul sau, pe de alta parte imi vine sa bocesc pt faptul ca se schimba de la o zi la alta si nu mai e bebe f mic. cred ca sunt dusa eu
m-a luat cu calduri cand am citit ca bebeii vostri papa cate 240-270 ml la o masa . noi papam cel mai des 120 ml, f f f rar 150 ml. de cand am inceput diversificarea am observat ca mananca si mai putin LP. e normal sa nu mai vrea lapte dupa masa? azi suntem la combinatia de 5 legume pt piure: morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel si cartof dulce. mananca cu incantare ce ii dau, mai pun si un strop de ulei de masline, iar sare rade 3-4 masuri de cereale cu orez si porumb.
multumesc tutror fetelor ce ne-au vizionat pozicile cu Maria noastra.
honeybaby si eu cred ca Maria mea seamana bine de tot cu David de Erina.(tot ca un pui de foca o vad si eu). multi pupicei pt Maya cea ghidusa , iar tu arati fenomenal de bine
daca mai fac complimente pt bebeii vostri sa stiti ca sunt facute din inima si nu am ganduri ascunse si nici pedofil nu sunt
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
oanka80 spune:
bai fetelor am vazut o emisiune aseara(in reluare) cu alimentatia corecta pt cei mici, lucruri interesante s-au zis. ce m-a frapat era ca 2 tipe alaptasera una 3 ani jumatate si una 2 ani ce ziceti de asa ceva?
vladi sa iti fie de bine concediul si sa incerci sa te relaxezi cat mai mult in natura. pupam si baietii tai mumosi foc
dayanara si ellanik va multumesc a nu stiu cata oara pt postarile voastre. faptul ca dimineata in special aduceti zambete pe chipul mamicilor de aici(si a sotilor, caci unele dintre noi le povestim si lor ) sa va bucure si sa aveti rasplata pt asta. silvana e adorabila, iar dl Geo ne lasa masca pe toti cu fatuca din poze.
cocheta e si Ioana de asteropipan. alina, lasa fata sa fie mofturoasa ca doar se prinde si ea cat de mult e iubita
fetelor eu imi doresc tare sa mai raman insarcinata cat mai repede, de incercat se incearca, acum sa vedem si daca iese ceva
am vazut tot ce inseamna pozici postate si toti iepurasii sunt superbi.
oanaiacovita si gabyhila va multumesc pt sfaturile cu diversificarea, ma tin dupa voi sa stiti chiar daca va plcitisesc . milioane de pupiciei si pt ERIC siJOY
Rebiana, Ioanact
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
iliraluca spune:
Buna dimi,
Azi m-am trezit tare bine. Ieri am fost la Bucuresti sa terminam cumparaturile, joi plecam la mare cu Bubmacelul(asa o alinta tati pe Kira). Avem, cred, tot ce ne trebuie. Eu am luat colac de stat in el pe spate, fundulet cumva de la 0-12 luni, le-am vazut si pe ale voastre de pus la gatut dar nu am gasit. Am luat si cadita gonflabila si un fel de landou de stat la soare cu filtre uv. Sper sa fie ok.
Am vazut si eu pozele care mai sunt inca la semnatura si mi-au placut tare mult iepurasii.
Roxana,
Mereu cand ma uitam la poze cautam un mic monstrulet pe langa caruciorul Silvanei sau pe langa Ivan. Nu am gasit asa ca descrierile despre tine nu au legatura cu realitatea. In rest, mari sanse sa iti intreci profesorul de aici.
Vladimirescu,
Eu am intrabat pediatra si mi-a spus ca ochii bebelusilor se definitiveaza pe la opt luni. Si eu vreau sa vad ce se intampla cu ochii nostri albastri. Ai dreptate, Cumpatu este si a fost mereu o zona a orasului superba. Vorbeste sinaianca din mine
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
child spune:
Buna dimineata!
ROXANA in pozele din mall ai o figura de filipineza! Vazusem si pana acum figura ta exotica, dar acum m-a frapat!
Sigur esti romanca? Nu ai si alte origini asiatice?
Mai DENISA dar chiar ai picioare groase .
Nu vrei sa facem schimb de trupuri?
Iti dau eu picioarele mele subtiri, burta si sanii mei mari si tu imi dai picioarele tale groase si partea de sus subtire!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Azi dimineata am mancat si eu avocado, sa stiu ce o sa-i dau lui Albert cand incep diversificare.
L-am facut cu mar ras si am pus si lamaie, ca mi s-a parut prea gras.
Nu e rau la gust, dar e foarte gras, nu stiu daca unui bebelus ii place asa.
Voi cum preparati avocado pentru bebei?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Vorbeam aseara de culoarea ochilor. Cred ca depinde foarte mult de intensitatea pigmentului ca sa se vada din timp. Al meu are 3 luni si ochii lui, chiar daca nu au inca o culoare bine definita, sunt deja caprui. De fapt, vor fi negri, dar acuma sunt intunecati cu reflexe metalice fiind mai blondut si alt la fata culoarea ochilor s-a accentuat. Dami ii are un caprui atat de inchis de zici ca-i negru.
miria_cristina spune:
CHILD -Avocado e foarte gustos cu banana, o jumatate de banana si o jumatate de avocado, le pisezi cu furculita si dupa aceea cu blenderul, poti sa faci la fel cu mar firt, cu para fiarta, cu legume cum ar fi cartof, dovleac, morcov.
dayanara spune:
fetelor culoarea ochilor se defineste la 1 an, eu stiu copil cu ochii albastru clar, mama blonda natural cu ochi albastri, la 1 an i s.au facut caprui inchis...asa ca nu spuneti hop :) asta pt cine e interesat de ochi albastri
oanka wow! felicitari! sa vina cat mai repede bebe! uite joi cand plec cu avionul ma uit pe norisor si daca.l vad pe bebe ii spun ca.l astepti - asa faceam inainte de silvana, cand mergeam cu avionul ma uitam pe norisori dupa ea/el
si silvana a avut zile cand bea 200 apoi la 2 ore 150....nu mereu si n-am sa.i mai dau asa, nu e bine, pe urma scoate aerul asa ca oamenii aia care se indoapa de numai intra nimic
child ai nimerit un pic, nu.s romanca, doar mama e, tata e de foarte departe, in realitate daca m.ai vede ai fi sigura ca nu.s romanca
aici de multe ori am auzit romani vorbind langa mine , dspre mine foarte degajat pt ca jurau ca nu inteleg
sanziana, raluca, oanka
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu S-a definit la vreun copilas de aici culoarea ochilor? Ca nu mai stiu cind se intimpla asta... La cei cu ochii albastru deschis, clar, albastri ramin, dar la ceilalti... s-a facut vreunul cu ochi caprui, de exemplu ? :)) |
Da, Alexia are ochii caprui si asa ii vor ramane! Medicii spun ca in jur de 6 luni se definitiveaza culoarea ochilor, dar o prietena mi-a spus ca baietelului ei i s-a schimbat culoarea ochilor la 1 an!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)