Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ultimele poze cu maya imi plac cel mai mult! e din ce in ce mai frumusica
doamne ce picioare groase are denisa
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#5297841108551769810

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

rebiana, da a stat in parcare, asistenta a spus sa aduc fata inauntru ca.i da ea biberon, imi spunea ca are orice lp vreau si orice tip de biberon! leo n.a adus.o ca ii era de boli virusi etc
dar mi.a povestit cum ii datea biberon: a pus un picior pe roata masinii, tinea fata pe mana si cu cealalta cumva pe sus i.a dat , spunea ca se uita lumea la el :)))
zicea ca a tras un plans din ala cu cracaneli, zic cum ma cu cracaneli, el vroia sa spuna cand se incordeaza asa si se ridica de fund in sus :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - poza aia e de cand aveam 45 kg .
Cum e 45 pe langa 54 care le am acum ( ca am reusit iar sa pun 2 kg)?
iti sta bine tunsa asa. Nu am vazut partia de ski deloc...
Pantaloni dupa Silvana sunt aia care acum ceva timp veneau lungi ??

Ii povestesc lui Vali cum te-ai dus tu ieri la dr ( stie si de faza cu poza Silvanei ) la care el " asa si ce e iesit din comun "??
Alt nebun taica!!!!

Cred ca muream de ras daca il vedem pe Leo cu un picior pe roata la masina si cu bebe si bibe in brate.

vladi cand ai timp mai zi odata reteta ai de limba. In timpul sarcinii imi intorcea stomacul pe dos dar acum ma tenteaza

Ma duc la dus si baie ca iar s-a facut tarziu

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

La dus si nani vroiam sa zic

Mergi la inceput

denisa da aia sunt, sunt de 12-18 luni dar in talie deja o strang...azi i.au lasat semn

terminati cu limba ca mor, ai mei parinti gatesc asa ceva, doar cand aud imi vine sa fug de acasa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Morgen,

Noi ne-am trezit flamande si cu ochii mici. Am papat la mama la titi si vrem sa ne jucam de atunci!!!! Salut toti bebeii din bucataria bunicilor, unde unii beau cafea si eu stau si ma uit:))

Asta era fi`mea !!! aseara a adormit foarte greu, dar a dormit toata noaptea!! tzaticile mele cautau un copil pe la 5, noroc ca s-a trezit ca altfel udam tot patul.

Apropo de cat mananca copilul, eu nu am crezut ca a mea poate bea 240 de ml dar cred ca e pe aproape. de fiecare data cand ma mulg iese cate 125 din fiecare, asta avand in vedere ca la una papa ea. de obicei in maxim o ora ataca si biberonul.

trimit si revin. pleaca ai mei de acasa ... raman singura:(((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna dimineata! Vad ca sunt prima azi, fie-mea a adormit aseara de la 19.30, asa ca azi la 7 s-a trezit. Multumesc de raspunsuri, gata, las bulanasele fetei in pace, m-am mai uitat si la alti bebelusi, asa au ei picioarele, nu sunt asa pronuntati genunchii si nici gleznele.
Miria, sa stii ca si eu am incercat sa analizez cutele, sa nu aiba displazie de sold, dar nu ma pricep. Si am renuntat acum vreo luna, am vazut ca Mara, cand o tin in picioare, e incantata si incearca sa paseasca, impinge cu putere in picioare, displazia asta nu doare?
Am vazut ca intreba Vladi de culoarea ochilor. Nici Marei nu i s-au schimbat, ii are tot albastri, ca la nastere, desi doar un bunic al sotului meu ii are asa (poate seamana cu vreun vecin). Eu citisem ca se schimba in primele 3 luni. Dar am mai auzit de o varianta. O baba (pardon, doamna am vrut sa zic) intra in vorba cu mine in parc si printre altele isi da cu parerea ca daca alaptez, copilul are ochi de lapte si li se schimba culoarea dupa ce o intarc. Na! De ochi de lapte nu auzisem
Dayanara, am ras cu lacrimi la ce ai scris tu ieri. Tu si Leo va potriviti foarte bine, eu cred ca as muri de ras cu voi in casa.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Gaby, gata, nu sunt prima, eram la 7.30 cand am inceput mesajul.

Mergi la inceput

NeATA !!!

Gaby unde pleca ai tai ? Stau mult. Iti tine JOy de urat nu mai plange

Sanzi - deci ai inteles. Vrei ochii albastrii alaptezi pana la 18 ani, alta solutie nu ai
Mie cred ca de la pompa mi se trage : maya are un ochi caprui si unul albastru

Roxana - e lunga in craci degeaba zici tu nu

Mergi la inceput

Denisa- pai da, e logic. Ca Maya e alaptata, dar cu biberonul.

Mergi la inceput