Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Si eu pe-aici, nu demult a adormit printesa. Azi ne-am dat programul peste cap, am fost la plimbarica si ne-a prins o ploaaaaiee, noroc ca eram in apropiere de prietena mea si am fugit la ea, acolo printesa n-a vrut sa adoarma, a adormit in drum spre casa, si asa ne-am decalat cu vreo doua ore programul normal. Sunt curioasa daca se mai trezeste peste noapte, ca daca nu...de-acum la ora asta o culc

HONEY,multumim de compliment. O sa-i zic si sotului, sigur o sa-i creasca putin ficatul...Si eu una nu m-am plictisit de pozele cu Maya. Imi place cum ii sta in verde si poza unde rade e de pus in rama

VLADI ,ma bucur ca ai apucat sa te relaxezi un pic.Fa la fel si in continuare

Cred ca merg si eu la .Noapte buna si sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Rebiana Cit stai la Sinaia?
Nu aveai cum sa ne intilnesti :) Sintem in cartierul Cumpatu, pe partea cealalta de DN, la marginea padurii si nu intru in oras decit pt cumparaturi. In weekend refuz sa vin in centru ca e plin de turisti si fug de ei :))
Incerc sa-l plimb pe Vladimir la padure, la piriu, la Prahova, la poiana, sa vedem copaci si flori, nu vreau atmosfera de oras ca de aia am fugit din Bucuresti.
De aia am si inchiriat casa asta, ca sa nu trebuiasca sa stau cu turisti pe linga mine, ci cit mai aproape de natura, cu curtea mea, sa stau pe terasa cu ochii la munti si sa nu vad oameni ci doar pasarele, broscute, libelule :)) Sint cam dusa, I know...

Ieri ne-am plimbat prin Cumpatu, e f frumos ca e pustiu, hoteluri in paragina sau doar inchise, nimeni pe strada, rareori cite o masina... Imi plac mult locurile "decazute" de turism, au un aer romantic, si frumos pt ca lipseste cu desavirsire sclipiciul locurilor "cu vad comercial", alea cu beculete vesele, reclame si forfota.
E sus de tot un hotel nou, nu stiu cum se cheama, cu piscina acoperita, arata bine si nu parea deloc aglomerat - pt cine e interesat de stilul asta de loc cred ca e o varianta buna.

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Vladi, eu stau la o jumatate de ora de mers cu masina de Sinaia, asa ca am venit in vizita astazi. Din cand in cand facem asta. M-am gandit la voi si speram sa va zaresc macar in treacat!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana stiu ca e bine 270, ea nu mananca atat in mod normal. Eu ma miram ca a mancat doar de 3 ori in 24 de ore.

Miria- a fost bun sarpele . Ii place ca il tine bine in mana.

Roxana - ce analize bune ai

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanara scuzati, pardon, imi retrag cuvintele: nu fabulezi, tu chiar esti dusa !! :)

Acuma, serios: ma ingrijoreaza faptul ca pare ca te-ai suparat ca am zis eu ca fabulezi, de ai pierdut vremea sa pozezi si sa postezi ale de la spital... S-a intimplat ceva? Ca te stiam cu simtul umorului, nu genul la care trebuie sa pui icon de ris ca sa se prinda cind e de ris, zau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Uite, daca stiam ca mergi la munte iti imprumutam spray-ul meu anticapuse. Sigur, dormeai relaxata, dar eu cred ca subliminal iti e frica de ele locuind in buza padurii. Of, saraca de tine!

Vai, acuma, saraca de mine, ca-mi vorbesti la 12 noaptea de pandispan cu mure si paine de casa. Cum ma mai culc eu? Ca vroiam sa fentez frigiderul. Merg sa beau un pahar cu apa, mi-o trece? Sa ma mai spal o data pe dinti?

Mergi la inceput

VLADI f frumos petreceti timpul acolo! M-ai facut sa-mi imaginez/simt linistea de care aveti parte. Apropierea de natura sau mai bine zis reapropierea tinde sa fie noul trend al omenirii si ceea ce ma bucura nespus este ca asta va aporta la sanatatea noastra fizica si psihica!
Ce dragut ca ai gatit! Mie-mi place enorm.
Sa va bucurati cat mai mult de vacanta si s-o simtiti ca pe o descatusare.
ROXI ce faci, fato, ai pus buza? Neeeee!!!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

rebiana pacat ca n-am stiut ca vii... poate puneam de-o intilneala aici sau la piriu, daca te distra ideea... Din pacate e prea tirziu, ca miercuri plecam la Bucuresti iar miine si poimiine e facut programul cu nasii lui Vladimir - mergem la ei sa facem un foc in curte, ca au o casa la Sinaia - si apoi cu fina mea de 20 ani de la Brasov vine aici cu parintii ei.

Dar e bine de stiut ca esti aproape, ca mai vin pe aici, de regula stam la casa nasilor... asa ca te PM cind mai vin, poate ne zarim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

rebiana pacat ca n-am stiut ca vii... poate puneam de-o intilneala aici sau la piriu, daca te distra ideea... Din pacate e prea tirziu, ca miercuri plecam la Bucuresti iar miine si poimiine e facut programul cu nasii lui Vladimir - mergem la ei sa facem un foc in curte, ca au o casa la Sinaia - si apoi cu fina mea de 20 ani de la Brasov vine aici cu parintii ei.

Dar e bine de stiut ca esti aproape, ca mai vin pe aici, de regula stam la casa nasilor... asa ca te PM cind mai vin, poate ne zarim

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Ar fi minunat!!

Mergi la inceput

miria si la mine tot tati e problema ca, de cind s-a nascut floricica, e ingrozit de ideea ca sufera Vladimir si il sufoca cu atentia si afectiunea lui, ii inventeaza 100 de distractii pe zi, si prin comparatie cu el eu sint mama cea rea si care nu vrea sa stea cu copilul... De asta nu-mi vine sa-l pun pe Vladimir sa mai stea si singur, nu numai pe capul meu, pt ca-mi zice ca tata se joaca tot timpul cu el, eu de ce nu vreau? Of, imi vine sa-l omor pe barbatu-meu citeodata, i-a stricat aproape complet educatia lui Vladimir, de unde era f rezonabl acum deseori e ca dl Goe din cauza lui...

Cit despre prajitura cu mure... eu zic sa maninci fata draga ce-ti place, mai ingaduie-ti citeva luni placeri culinare de care vrei tu, cit e mai greu cu copiii, sa ai si tu o supapa pt stres - lasa ca slabesti tu dupa aia, ai tot timpul!

Acestea fiind zise, ma duc la congelator ca mai am o inghetata cu nuci si ciocolata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi da ,nu m.am suparat, doar m.a durut ca nu ma crezi si asta tocmai pt esti tu
dar mi.am adua aminte de cumpatu, acolo ma ducea mama, mi.ama dus aminte ce frumos era! credeam ca nu am amintiri frumoase legate de romania, dar acum ma gandeam la cumpatu cum stateam odata cu o familie unde el era pilot si ne povestea tot ce stia despre triunghiul bermudelor, acolo "am petrecut" cutremurul din 86 parca sau cel dinainte nu mai tin minte, frumos de tot...mama ma ducea peste tot

rebiana, denisa, ramy atb multumesc de complimente
am pus aici de azi din mall
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#5500543200653310370
in spate e pàrtia de schi ,nu se vede bine...alta data o sa fac poze , e superb, copii se pot juca in zapada

atb eu nu am zis ca ivan a fost gras din contra, nu prea a mancat ziceam ca mi.e ca l.am divesrificat devreme si din cauza asta a avut ceva probleme de digestie
nu e cazul la varsta bebelusilor nostrii sa vb de obezi :)
si al tau si al oanei sunt perfecti!
eric e tare asa, bine legat nu stiu cum sa zic, silvana nu s.ar vedea asa bine grasuta,ii sta mai bine slaba ca tatal ei si soacra.mea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput