Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 16
vladimirescu spune:
Bun post, mai Gaby ! :))
Ia fa tu niste galagie pe aici daca nu-ti convine :))
ERINA, ELLA, RAMMY
Dayanara, eu cred ca fabulezi, nu poti fi chiar asa nebuna!!!
honeybaby spune:
Gaby stai ca fac eu galagie.
Ella - mai mai frumos bre don Geo. Imi plac pozele cu ochelari, te pricepi la facut poze
Sti aromana ?? LA noi pe strada sunt vreo 5 familii de aromani , plus o gramada de prieteni. toti au mame super de gasca iar cele in varsta isi cresc cu drag nepotii . 2 din familii au tinut nepotii la bunici pana au terminat generala. Ma intreb ce o avea soacra -ta de iese din tipar ?
Kossir - am vazut si eu pozele. Frumoasa Sofia. Eu nu m-am prins unde e tati de Sofia]
Ramy - Multicorcitura sau nu face copii frumosi fata
Vladi - o subestimezi pe Roxi
Roxi - frumosi cerceii si silvana. Sa-i poarte sanatoasa. Imi place cum ii sta in rosu si imi place si body mov cu floricele.
Va mai las niste poze de ieri in cazul in care nu v-ati plicitit in ca de noi
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaSufletelIubit3Luni#5500339857349191490
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna seara!
Sunt si eu prin zona..tocmai ce ziceam ca Justina bea 150 ml, eeii..bibe de la ora 21:30 a baut 240 ml . Intai bause 150 ml si apoi 90 ml.
Cred ca de la baita i s-a facut asa foame.
Denisa am vazut-o pe Maya..ce rochita verde are.
Edit: De fapt nu-i rochita, acum am vazut m bine ca e bluza cu pantaloni.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
Apar cu noaptea-n privire. Azi am hoinarit prin Sinaia si nu, nu m-am intalnit cu VLADI desi mi-am rotit privirile dupa familia frumoasa cu doi copii minunati. Maine pun cateva poze cu plimbareala pe picasa daca ma invrednicesc sa le descarc.
ROXI ai fost mortala cu mersul la urgente pentru ca ai avut tu nu stiu ce feeling! Bine ca te-au linistit aia si bine ca ai un sot de nota 100 si-a asteptat bietul cu copiii in parcare.
Am vazut pozele recent adaugate si-mi mentin ideea ca Silvana e o scumpete de fata, cumintica si frumoasa. Cerceii cu Minnie sunt superbi!
ELLA iti inteleg motivele pentru care nu mai vrei sa treci prin FIV inca o data de aceea sper din suflet ca surioara/fratiorul lui Geo sa vina in mod firesc si sa va bucure vietile. Geo e mortal cu ochelari!
DENISA mi se pare f frumos sa gandesti deja un bebe 2!
Cred ca e f bine ca mananca 270 ml la o masa; nu-ti face griji sunt zile in care papa mai putin si zile in care papa mai mult. Cel putin asa e Mara.
M-am delectat cu pozele cu Maya draga si frumoasa! Mi-a placut si mie, ca si Alinei costumasul verde cu stelute!
Pupaceli de noapte buna tuturor!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
vladimirescu spune:
miria ai dreptate, tu mereu dai sfaturi bune... din pacate cu aplicatul e mai greu :)) De altfel, se vede si la tine, se pare ca desi ai know-how-ul, situatia ta cu Dami nu e mai breaza ca a mea cu Vladimir :))
Azi am adus la noi in vizita o fetita care traieste in Franta, s-a jucat Vladimir cu ea vreo 3 ore si mi-am mai tras si eu sufletul. Dar asta dupa o criza de plins cind l-am anuntat ca avem o vizita, ca nu vrea sa cunoasca p enimeni si nu vrea sa vina nimeni la noi... ca de obicei, parca il omori cind ii zici ca va veni cineva in vizita la noi sau, si mai rau, ca mergem noi la cineva... Deloc nu e sociabil, dar din fericire e cuminte si, odata pus in fata faptului implinit, se poarta frumos iar apoi se da pe brazda.
Au intors casa cu fundul in sus, au scos toate pernele de la 2 canapele si 3 fotolii si au construit o casa cu 2 camere si bucatarie sub masa cu ele, au carat vase si tacimuri inauntru si au gatit, s-au distrat bine, in romano-franceza, ca le amestecau :)
Noaptea trecuta a fost si mai rau cu Floricica, m-a trezit aproape din ora in ora, cred ca-l supara burtica saracul, si el era nervos ca nu poate dormi... Am alaptat la fiecare 2 ore, sint stoarsa. Dimineata cind plec d elinga el sta cam 4-5 ore fara sa manince daca e bine dispus, nu cere, de aceea cred ca burtica il scoala din somn, nu foamea...
Cind citesc la voi ca papa copiii peste 200 ml la o masa ma ia cu fiori, nu stiu daca eu reusesc sa-i asigur atit la o masa cu alaptatul, n-am nici o idee cit "produc". Gras nu e , nu avem nici o cuta macar pe picioare, dar nici slab nu e. Chiar am emotii la cintar, ca nu e cintarit de 2 saptamini de cind am plecat... Am senzatia ca nu a prea luat.
Totusi, nu sint panicata, pt ca e f vioi si puternic, extrem de atent cind i se vorbeste, ride, nu ne scapa din ochi... pare sanatos :))
Sincera sa fiu, ma uit la el si nu pot zice ca e frumos, dar e foarte foarte simpatic, ca un soricel atent, cu ochii vii... Cu frumusetea asta sint relaxata, ca e baiat si poate fi si urit la o adica, desi cred ca se va face si el frumos ca Vladimir, care nici el nu a fost rapitor pina la vreun an :))
Ma gindeam cum au evoluat discutiile pe aici, intii ne vaitam ca aveam prea mult lapte si ne dureau sinii, apoi ca nu mai avem destul lapte, acum ne grabim cu diversificarea ca s amai scapam de alaptat sau biberoane...
S-a definit la vreun copilas de aici culoarea ochilor? Ca nu mai stiu cind se intimpla asta... La cei cu ochii albastru deschis, clar, albastri ramin, dar la ceilalti... s-a facut vreunul cu ochi caprui, de exemplu ? :))
Va pup pe toate si mai incerc sa mai intru.
Scuze de posturile lungi si cam plictisitoare, scriu si eu ce imi vine - dar macar scriu rar! :))
vladimirescu spune:
Rebiana Cit stai la Sinaia?
Nu aveai cum sa ne intilnesti :) Sintem in cartierul Cumpatu, pe partea cealalta de DN, la marginea padurii si nu intru in oras decit pt cumparaturi. In weekend refuz sa vin in centru ca e plin de turisti si fug de ei :))
Incerc sa-l plimb pe Vladimir la padure, la piriu, la Prahova, la poiana, sa vedem copaci si flori, nu vreau atmosfera de oras ca de aia am fugit din Bucuresti.
De aia am si inchiriat casa asta, ca sa nu trebuiasca sa stau cu turisti pe linga mine, ci cit mai aproape de natura, cu curtea mea, sa stau pe terasa cu ochii la munti si sa nu vad oameni ci doar pasarele, broscute, libelule :)) Sint cam dusa, I know...
Ieri ne-am plimbat prin Cumpatu, e f frumos ca e pustiu, hoteluri in paragina sau doar inchise, nimeni pe strada, rareori cite o masina... Imi plac mult locurile "decazute" de turism, au un aer romantic, si frumos pt ca lipseste cu desavirsire sclipiciul locurilor "cu vad comercial", alea cu beculete vesele, reclame si forfota.
E sus de tot un hotel nou, nu stiu cum se cheama, cu piscina acoperita, arata bine si nu parea deloc aglomerat - pt cine e interesat de stilul asta de loc cred ca e o varianta buna.
dayanara spune:
vladimirescu da fabulez
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Diverse#5500534525750601490
lipseste o foaie care nu e interesanta pt public si bratara cu orele internarii, scuze ca am aruncat.o...pagina 2 indica data..
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
ca sa se poata citi se da click pe lupa si se mareste atat cat sa devina citet
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
DENISA - Imi place costumasul verde si-i vine tare bine! A fost bun sarpele pana la urma de rontait?
VLADI - Noi trecem printr-o etapa provocata de tatal "cel atotiubitor, stiutor si binevoitor" care mi-a rasturnat toate regulile impuse cu mare tact si chin. E drept ca atunci cand sta mai mult cu ea, incepe sa regrete toleranta de care da dovata, dar el fata de mine isi gaseste de drum si tot eu imi bat acpul pana la urma.
Fii-mea e foarte sociabila, dar nu prea are cu cine, ca nu-s copii in jurul ei decat cei din parc si nu o pot duce zilnic din pacate. Singura nu se joaca neam. Asa e de cand era mica. Asa ii e felul.
Multe din planurile teoretice de care vorbesc pe aici le pun in practica modelate pe situatia si felul meu, deci sunt probate, dar cu unele situatii am de furca si incerc sa nu ma enervez foarte repede.
Oricum, fa si tu haz de necaz si relaxeaza-te cat poti.
Eu nu mai fumez, dar cand o faceam imi aprindeam o tigara dupa ce se incheia "cosmarul" si primul fum imi ajungea in casa sufletului, asa bine ma simteam si incepeam sa ma detasez.
vladimirescu spune:
Si daca tot dondanesc de una singura pe aici, sa ma laud ca am bucatarit aproape in fiecare zi - de cind acasa ne gateste menajera de citiva ani, rar de tot am mai pus mina pe cratita :)
Azi am facut tortellini cu sos facut de mine din rosii proaspete, ciuperci, usturoi, ierburi aromate, ulei de masline, miere de albine si lamiie - si a iesit mai bun ca alea gata preparate din borcane, sint mindra :)
Si am mai facut o prajitura cu mure care a iesit f buna - nimic complicat, aluat de pandispan si mure, plus niste banane care aproape se stricau, plus niste sirop de coacaze din piata pe deasupra :) Nu e nimic de laudat, ca e usor de facut, dar combinatia s-a dovedit f gustoasa!
Miine fac musaca de vinete si incerc si o piine, desi n-am facut niciodata - e aici in casa masina de piine si am vazut intr-un sertar faina neagra, drojdie si o groaa d efeluri de seminte si alune (inclusiv nuci de kahlua), asadar am tot ce-mi trebuie :)