Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 15
miruna79 spune:
Flory la indicatia pediatrei am inceput la 5 luni eu am mare incredere in ea si am ascultat-o avem o saptamana de cand bem suc de mere la ora 10 gradat + laptic, azi am ajuns sa bem numai suc de mere l-a aceptat f.bine n-ama vut probleme si acu la 14 avem supa strecurata tot asa incepem cu 15-20 ml + lapte sper sa manance supica mi e mila de el saracu fara sare fara nimic... o sa va spun care a fost reactia lui.
honeybaby spune:
Asta e sita din ikea
www.ikea.ro/ro/Produse/0/7316/0/STABIL.htm" target="_blank">http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/7316/0/STABIL.htm
Eu zic sa treceti la semnatura nationalitatea sotilor ca nu se mai poate
Miria- e bine ca sunteti amandoi de aceasi parte a baricadei. Vali mai are 3 frati si nu vede decat dezavantajele, ca nu a avut camera lui, ca totul trebuie impartit, ca il chinuiau el fiinde cel mai mic
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Miru si eu tot in 15 iunie am facut transferul de embrioni.
Honey nu am exclus din start ideea de a mai avea copii.Insa imi doresc sa raman gravida natural.Si eu imi doresc un frate sau sora pt Geo dar daca va vrea Dumnezeu natural....sau poate mi-oi schimba gandurile si mai fac un fiv pe ciclu natural si cine stie???Deocamdata ne luam teren,dupa facem casa abia mai creste Geo putin si poate cine stie???Nici nu suntem foarte tineri...dar nu asta e motivul.
Miria
Elba
Dayanara fata...e bine pusa vorba aia de la semnatura....nu esti intreaga,zau.
Avem ochelari http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/Ellanik?locked=true#5500388732212332338
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Am uitat cum se ascunde un link.
Honey al meu e jumatate roman jumatate aroman (machidon) bunicii din partea tatalui greci si din partea mamei tot greci .Ei au fost deportati .Oricum pe Geo vreau sa-l invat sa vorbeasca si lb aromana.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Buna!
miria_cristina asa e! Dar fii convinsa ca va fi bine la botez.
Cand il faceti?
Denisa pai a mancat bine Maya.
Justina de cateva zile papa 4 biberoane de 150 ml iar dim o alaptez la 5 si la 8-9.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
child spune:
ELLA o sa-ti povestesc odata, cand vrei tu, cum am ramas eu gravida natural, cu Albert, dupa un FIV nereusit.
Minuni exista, trebuie doar sa crezi in ele!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ramy77 spune:
Buna fetele,
NIKIsi zici ca fii-mea statea in fundulet?O fi vreo premonitie ca tot incearca printesa sa se ridice...dar nu reuseste..inca...
Vad ca vorbiti de nationalitatea sotului...sa va zic si eu, al meu e asa romano-maghiaro-francezo-tunisian( din partea mamei primele 2, din partea tatalui urmatoarele)deci, "multicorsitura", cum zice o vara de-a mea...
DAYANARA,fata, tu chiar n-ai toate tiglele pe casaam ras in hohote,la propriu...
VLADI, ma bucur ca ai mai intrat,zic si eu, incearca sa te mai relaxezi, ca doar esti in vacanta si azi maine se termina...
ELLA, e mortal Geo cu ochelarisi eu tot am vrut sa-i iau Brianei, am inteles ca sunt in DM pt bebei,dar n-am mai ajuns nicicum..
A fost frate-meu cu prietena la noi si Briana a inceput sa planga...iar...cand a luat-o ea in brateo fi stiind ea ceva,ca totdeauna plange la ea
Vis-a-vis de bebe 2..cred ca am mai zis, mi-as dori enorm inca unul, dar dupa sarcina pierduta in luni avansate, plus a doua cu probleme si nastere prematura, nu stiu zau daca ne mai incumetam...inca tot dezbatem subiectul.Deocamdata multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat-o pe Briana sa ne implineasca vietile si ca e sanatoasa si mai vedem ce facem.
OANAIACOVITA, sa folositi cu placere scaunul de masa. Am vazut pozele cu Eric diversificat, sunt Sa-ti creasca mare feciorul,mami!
Nu mai stiu ce vroiam sa zicmai citesc din urma si revin, daca ma lasa fii-mea,
toata lumea
Ramy77 spune:
INA, acum am apucat sa vad si eu pozele de la botez, sunt sunteti o familie frumoasa!
MIRUNA 79, la fel,frumusel tare marinerul tau!si ca sa nu fim mai prejos, pun si eu poze cu marinarita mea
ERINA, , toti iepurasii sunt superbi si perfecti!
DAYANARA, foarte frumosi cercelusii Silvanei,ii sta tare bine cu ei
atb spune:
Roxi, da, bine ca ti-ai facut cu un drum analizele.Vazut Silvana scumpica, sa poarte cercelusii sanatoasa! Ma tot uit la pozele cu Ivan si nu-mi dau seama de ce zici ca ti-e teama sa nu fie si Silvana ca el. Nu e gras deloc, poate a fost cand a fost mic, dar acum e asa cum trebuie sa fie un copil de varsta lui. Sa stii ca pana sa-l am pe Denis si eu ziceam ca nu-mi plac copiii "michelin", dar cand s-a nascut Denis si m-am vazut in fata faptului implinit ce era sa mai fac? Acuma sper ca mai incolo, dupa ce incepe sa umble sa aibe tot atata energie ca frac'su ca atunci sigur ii dispar "straturile'.
Ma ingrozeste realitatea de azi, cand vad atatia copii obezi pe strada, fete care la 14-15 ani sunt cu suncile pe-afara, nu stiu cum se face, dar pe vremea mea, imi aduc aminte ca intr-o clasa cu 20 de fete una singura era mai plinuta dar era si inalta bine. Acum peste 50% zici ca-s umflati cu pompa, mama lor de Mc-uri si alte fast-fooduri de la coltul strazii.
Ella, fiu'tau e mortaaaal, cu tinuta lui de smecher. E drept ca si tu cu comentariile la poze ma dai pe spate. Imi place tare mult costumul lui de marinel.
Ca tot am vazut poze cu ochelari de soare, ii facusem si eu lui Denis saptamana asta dar nu apucat inca sa le pun pe picasa. Profit acum ca dorm amandoi si le incarc, sa-l vedeti si voi pe smecherul de Denis, la maieu cu muschi.
A, si am o propunere. Oare nu ar fi mai bine ca de fiecare data cand punem poze noi pe contul comun sa stergem albumele vechi si sa facem altele noi? Asa, cele noi trec in fata. Si in plus e mai simplu sa stergi un album intreg si sa faci altul nou decat sa tot iei poza cu poza din albumul vechi si sa le stergi ca sa faci loc altora noi, iar n acest caz albumul ramane in acelasi loc si poate sa nu fie observat asa usor. Zic si eu asa, acuma nu e musai daca nu va convine... la clubul pepenasilor asa faceam.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)