Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

S-a lamurit cu Nibi:)
mai raman eu cu sotul lui Kossir:))))

neata fetele!! va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Neata fetelor!

Noi am reusit ieri sa iesim la o plimbare cu vaporasul pe rau pana intr-un orasel vecin.A fost tare frumos!Bebe nu prea a dormit nici nu a prea mancat dar a fost tare cumintel.A fost atent la tot ce era pe langa el.Iar cu dormitul a recuperat:ultima masa a avut-o la 7 si apoi s-a mai trezit la 4.20dim sa pape.asa ca am reusit si noi mai bine.

Bumbita la multe lunite fetitei tale! Sper ca ati petrecut frumos.

Dayanara pana la urma ce s-a intamplat cu durerea de sub coaste?

Ellanik am citit despre cat te-ai chinuit ca sa-l ai pe Geo.Cred ca ati trecut amandoi prin clipe stresante.Ma bucur ca ati reusit.Multa sanatate pentru bb Geo iar voi sa va bucurati in fiecare clipa de el!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ella mi ai amintit zilele cu stimulare ecografii numarat oute oufffff a trecut timpu, noi am facut aproape in acelasi timp eu in ianuarie la sfarsit Fiv2 cu sarcina oprita in evolutie si in iunie pe 15 transfer de congelati din care Dani a fost cel mai luptator o sa trimit cateva poze pe contul de pe gmail ca sa mi vedeti comoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ce sa va mai zic.... Aaaa ieri Maya a avut 3 mese de cate 240-270 ml. Atat.

Wow, DENISA, atat scoti tu la un muls?
Eu mai mult de 120 ml nu prea mai scot, ieri dimineata am batut recordul cu 160 ml, dar a fost o exceptie.
Media e undeva pe la 100 ml.
Si asta nu ii prea tine de foame decat maxim 2 ore, cateodata plange imediat dupa ce termina biberonul, altadata deabia mananca 50 ml.
Inca o intrebare la tine: tu reincalzesti laptele?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

elba coastele nu stiu cum le zice, de fapt e una singura care se misca si poate deranja
acum nu te astepta ca ma tavaleam pe jos de durere :))
simteam ceva

miria lui leo i.am zis ca analizele la ficat au iesit perfect si el a zis: dar cele de la cap nu :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Voi cum ati inceput diversificarea? La recomandarea dr sau pentru ca cerea bebe si la ce varsta? Sunt atatea pareri pro si contra acestui subiect si in general bine argumentate incat nu ma pot hotara ce sa fac.
Si cum iti dai seama cand bebe vrea sa mai pape si altceva in afara de laptic, ca nu as vrea sa o fortez cu mancarea prea repede iar apoi sa prinda aversiune fata de alimente.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

flory la ivan am inceput mai devreme de 6 luni si.mi pare rau, consider ca stomacul nu e pregatit pt altceva inainte de 6 luni
aici se recomanda diversificarea de la 6 luni
de data asta cu silvana o sa incep dupa 6 luni, cam pe la 6-7

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Salutare fete dragi! Ne-am intors si noi de la tara unde am dormit tare bine la racoare

Azi Bumbitza implineste 4 LUNI Va invit la o si o felie de tort

La multe lunite si lui Cristian de Jasmine, sa cresti mare si sanatos! Chiar, mai stiti ceva de Jasmine?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

La multe lunite!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Roxana de ce iti pare rau? A patit ceva pt ca ai inceput diversificarea mai devreme? Il alaptai sau lapte praf ca Nadia papa de la 2 luni doar lapte praf.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

ivan era alaptat + lp atunci , imi pare rau ca l.a durut burta si a avut mai multe probleme digestive
silvana a baut lp de cand s.a nascut exclusiv si va fi diversificata la 7 luni ...
acum nu e grasa , trage mai mult spre slaba si tot n.am de gand sa.i dau nimic altceva

POZE

Mergi la inceput