Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Toate lumea doarme ???
Nu-i nimic vb singura
Roxi - cum te-ai tuns ?? Baga poze sa vedem si noi. Trebuie si eu sa ma tund dar nu stiu cum. Adica stiu, lung , dar mi-e teama sa ma las pe mana nebunelor de la coafor. Stiu o tipa care tunde bine dar e cam departe , imi trebuie progrmare si cu Maya e cam imposibil .
V-am zis ca vineri am lasat-o pt prima data pe Maya acasa cu tati pt 20 de min si m-am dus la posta sa trimit un colet.
Cred ca nici 20 de min nu au fost. Am avut o viteza..
Ce sa va mai zic.... Aaaa ieri Maya a avut 3 mese de cate 240-270 ml. Atat.
in ritmul asta pana la 6 luni o sa bea 1 l odata la 2 zile.
Ma duc sa sterilizez si sa spal vasele ... poate va treziti si voi pana termin
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Va invit la un nes cu lapte.
Roxana, am vazut ca m-ai intrebat de sotul meu:albanez, 1,75m,85kg,parul cret(ala de pe piept ca in cap nu are),ochii dati peste cap(de cat de mult il bat eu la cap).Nu-i barbatul perfect dar e al meu si il iubesc.Si sa stii ca nu m-am suparat de intrebare.Nu ma supar eu asa usor.
Am visat-o aseara pe BRIANA.(de RAMMY).Era intr-un costumas alb cu rosu,eram mai multe mamaici si copilasi si Briana statea in fundulet in mijlocul nostru.Noi facusem un cerc in jurul ei.
Denisa sa stapanesti sanatoasa noile achizitii.
Miria sa stii ca si eu sunt cu gandul la botez.Mi-e teama putin dar.. sper sa treaca
Fug sa vad pozele lui David de Erina.
Bumbitza, aceeasi teama am avut-o si eu cu Maria.Sa nu ii fac rau daca o pun in fundulet.Am fost acum 2 zile la pediatrasi am intrebat-o.Mi-a zis ca e ok cateva minute pe zi.Nu pateste nimic
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
dayanara spune:
briza pastile straine zici :))))
denisa nu fata, lasa.i cumparaturile in masina si pe urma mergeai in mall
leo sta cu ea si cateva ore dar ii e frica sa.i dea biberon, ca daca trage aer, daca se ineaca chestii din astea:)
pai nu e bine sa bea 270 la o masa? super
sanziana a ta are 5-6 luni.....nu e totuna cu 8 kg la 3 luni, eu cred ca e f bine
am mai pus poze aici la sfarsit:
http://picasaweb.google.com/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#
avem cercelusi cu minnie
denisa m.am tuns doar varfurile nimic special, fac poze azi daca nu ma mai apuca ceva:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
azi noapte eram f obosita si totusi am auzit.o cum scanceste si cand ma uit...s.a intors pe burta dar invers nu putea si se chinuia...asa frica mi.e
aaa dupa leo, de ce plang bebelusii, ori le e cald , ori au mainile scurte si nu ajung sa se scarpine in varful capului de exemplu
POZE
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
ROXANA - Tare!!!!!!! Bravo! Tine-o tot asa si ma ajungi! Dar degeaba ti-ai facut analizele fara un RMN. Data viitoare sa le spui sa ti-l faca neaparat, ca altfel totul e in zadar.
"Si halatu'? Cat e halatu'?".....
.....Si Leo? Ce zicea Leo in timpul asta?
dayanara spune:
niki
intrebasem ca atunci cand vb noi de cate limbi va vorbi copilul, tu spuneai ceva de 3
miria esti mandra de mine, asa.i?:)))
aici nu poti face nici mamografii etc fara recomandarea medicului, nici macar la privat, fiind dispus sa platesti nu.ti face
e considerat nociv si doar cand medicul considera necesar, tre sa aibe in scris, trimitere de la medic chiar si clinica privata
POZE
dayanara spune:
denisa arata.mi si mie sita, da.mi link daca poti
ah mi.am adus aminte, pai tu sa zici merci ca seamana cu tine la picioare, ca ai picioare f frumoase, cu vederea ai tu ceva :)))
daca tu ai picioare groase noi inseamna ca suntem elefanti de.a dreptul
si maya nu cred ca e bulanoasa, e grasuta cu totul, exact cat trebuie!
chiar daca silvana are 6500, mie imi pare mai grasuta maya sa stii
bine ca eu oricum i.am redus mesele atat cat sa nu planga binenteles
POZE
miria_cristina spune:
DENISA - Si eu am incercat sa o conving pe maica-mea sa mai adoptam un copil, dar n-a mers, desi ii placeau copiii. Si eu am fost singura la parinti si sotul meu la fel si acuma ne e tare greu. Ne-am fi dorit o familie-clan cu multi la masa de sarbatori, spre exemplu. Cum socrii au murit amandoi, bunicii mei la fel, chiar ne simtim ai nimanui uneori.
Eu, am vrut sa aiba Dami un frate chiar si mai multi, dar imediat dupa ce-am nascut-o m-am dereglat hormonal si nu mai puteam ramane, iar cand s-a intamplat s-a oprit in evolutie pe la 7 saptamani. Atunci, am trait cu emotii ca nu voi mai putea face copii.
Acuma, bunavointa si devotament am sa-i fac, sa-i cresc si sa visez cum vor fi mari, depinde numai de Dumnezeu si de ei, in fond, sa fie bine pana la sfarsit.
ELLANIKO - Sa-ti traiasca bebe Geo si sa te bucuri din plin de el, fata! Lasa, daca esti impacata si asta vrei, e foarte bine. Te-ai chinuit destul si in plus e cumplita starea sufleteasca si psihica pe care o ai cand treci prin asa ceva.
Ai cel mai grozav baietoi din Univers!
miria_cristina spune:
ROXANA - Sunt tare mandra de tine, dar traiesc cu emotia ca, "elevul isi intrece profesorul" si inca mai vreau sa ma bucur de locul intai cu coronita.
honeybaby spune:
Roxi - asa as fi facut dar masina era la Vali. Ne-a lasat pe noi la Ikea si s-a dus la aeroport.
Niki - cum fata ochii dati peste cap ???
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna