Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 12
vladimirescu spune:
Salutam din Sinaia!
Mai intru uneori cu dispozitivul mobil de net, ca sa mai dau cite un email, dar scurt. V-am mai citit asa, pe sarite, ca nu am net continuu si nici timp nu am... Sper ca sinteti toate bine sanatoase si iepurasii sint multumiti de viata lor!
E f frumos aici, privelistea pe care o am din terase iti ia respiratia - se vad 26 de virfui de munti, pina departe... casa e super-misto, are tot ce-i trebuie si e facuta cu mult gust + foaret confortabila. L=am chemat si pe tata sa stea si el la racoare, daca tot am 4 dormitoare la dispozitie...
Floricica sta toata ziua afara, destul de infofolit ca la umbra e cam frig. Vladimir ma calareste toata ziua, e cam gelos pe Floricica ca trebuie sa-i dau mereu prioritate (nu pot pleca nicaieri prea mult cu el pt ca mereu ii zic ca trebuie sa ma intorc la Floricica sa-i dau laptic etc) Daca n-as avea bona cu mine cred ca as inebuni - Vladimir efectiv sta lipit permanent de mine, si daca se joaca la leagane sau ceva vrea sa fiu cu ochii permanent spre el si sa-i vorbesc... El e foarte dragastos, saracul, si cuminte (desi mofturi face, dar nu si obraznicii), problema e ca Floricica nu ma lasa noaptea sa dorm decit in reprize 2 - 2,5 ore legate...
Mai exact, progamul e urmatorul: la 9 il alaptez pe Floricica si-l adorm, apoi incui prin casa, reglez centrala etc, apoi il pun pe Vladimir la aerosoli, citit poveste, cintat sa adoarma pe la 10,30-11, ma spal etc si iata ca se face 12 cind Floricica se scoala de la vreun pirt si il alaptez din nou ca sa adoarma bine... iar ma spal, mai ies in balcon la o tigara, ma culc pe la 1, la 2,30 - 3 iar ma scoala... Apoi e tot mai rau, ma scoala la 4,30, la 5, 30, la 6... si nu se mai culca. La 7 vine bona si ma inlocuieste, ma mut in pat la Vladimir cu care dorm pina pe la 10. Dormit - vorba vine, ca atita se foieste si se suceste ca de fapt nu pot dormi, doar atipesc si ma trezesc si tot asa... Iar ziua nu pot dormi ca mi-e mila de Vladimir care zice mereu "mami, stai cu mine", il mai duc la piriu, la Prahova, la poiana, la trenuri samd.
Abia ma tirii ca spatele nu mi s-a reparat, obosesc usor si merc din ce in ce mai indoita.Ma enerveaza de mor, si teapaa de spate si nedormita, ma misc exact ca o baba de 80 ani, zau!
Sincera sa fiu, abia astept sa vin in Bucuresti, Vladimir mai sta cu bunicii o saptamina la munte si eu sa ma odihnesc, ca-s rupta :) E f frumos aici, cum am zis, dar nu e chip sa ma odihnesc, mai ales ca tot eu fac cumparaturi, mincare... Noroc ca vine la curatenie o femeie de 3 pri pe saptamina, ca numai de curatenie nu-mi mai ardea...
Eu nu stiu zau cum va descurcati voi si cu copiii, si cu gospodaria, mai ales fetele cu 2-3 copii... eu sint varza, zau!
Vladimir tuseste rau si expectoreaza de cind am venit aici, muci ca la balamuc, nu reusesc sa-l fac sa stea departe de Floricica, mai ales cind il alaptez vine si el si ma calareste, il pupa pe Floricica... e un tablou idilic, dar de fapt e tare incomod, sint lac de transpiratie cind termin alaptatul. Bietul Vladimir face de 2 ori pe zi aerosoli, iar Floricica tuseste si el, din fericire f rar si usor... Saracul, se imunizeaza vrea-nu vrea :)
ami imi pare rau de intarcatul inainte de vreme... dar stai linistita, totul va fi bine, macar nu o sa ai pe suflet vina ca ai inatrcat-o tu cind ea mai voia :) Eu sper din tot suletul ca Floricica sa se intarce singur, ca si Vladimir, pina la 1 an, ca nu stiu zau ce as face daca eu nu as vrea sa-i mai dau si el ar plinge dupa mine... nu stiu daca as avea inima sa-l refuz, banuiesc ca e dureros rau si sentimentul de vinovatie ca refuzi ceva copilului e f nasol...
miria_cristina spune:
IOANA - Nu, nu am terminat teologia, desi am inceput-o, Imi e teama de incidente, asa cum o femeie medic se teme de accidente sau boli pentru copilul ei chiar daca a studiat stiinta respectiva. Nu-i iesita din comun reactia poate doar exagerata.
Erina spune:
Buna in miez de noapte. Am stat sa caut si sa citesc povestea lui Siluan.
Denisa esti super harnicuta.
Vladimirescu multa sanatate lui Vladimir si numai bine puiutului Florian. Ii era dor sa te citesc. Sper ca saptamina in Bucuresti sa iti aduca relaxarea si odihna de care ai atita nevoie.
Miria va fi totul perfect cu boitezul.
Am trimis un invite la poze noi pe adresa de gmail.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
miria_cristina spune:
VLADI - Ma bucur ca ai scris, dar nu ma bucur ca nu te simti bine pe toate planurile in vacanta. Cred ca, in ciuda argumentelor pe care le-ai aduce, undeva in plan mental cu esti suficient de relaxata si upgrade pentru 2 copii. O sa iti fie mai usor daca esti mai linistita si mai toleranta cu tine.
Iar baiatul mare trebuie invatat, cu toate ca poate ai sentimnetul de vinovatie fata de el, ca unele lucruri trebuie sa le faci singura sau ca el trebuie sa stea si singur un interval de timp (si incepi cu 10 minute, 20, 30). Timp in care jucandu-se singur isi dezvolta imaginatia sau macar vede un film de desene animate sau coloreaza niste planse. Orice, care sa-l desprinda de tine. E rau sa se creeze o relatie de dependenta parinte-copil foarte stransa (eu zic din experienta mea cu Dami, care nu mai face nimic fara noi langa ea, nici sa manance) si, apoi, iti ofera si tie un respiro.
Eu, una, simt ca deja exagerez cu Dami ca sa n-o afecteze bebe. Iar ea a devenit, constient sau nu, o speculanta. Asa ca, am intors foaia si incerc sa dau fiecarui membru din familie atentia cuvenita, nu numai ei. Fireste, ca ii explic si am rabdare si inca o mai urmaresc, dar daca n-o tratez firesc va avea permanent sentimentul de victima. Si cu cat ii acord ingrijiri speciale cu atat ii accentuez frustrarile.
Eu sunt intre 2 copii si 2 case, dar fac atat cat pot si ma culc si ma scol cu planuri in cap. Am observat ca daca sunt linistita si multumita sau daca ma simt fericita nu ma simt deloc obosita. Sau sentimentul de oboseala este placut si suportabil. Cand sunt suparata sau trista, chiar daca nu-s obosita ma simt coplesita de toate.
Distreaza-te, razi si mai ales relaxeaza-te, ca doar numesti vacanta unde esti acuma, nu?
dayanara spune:
denisa sa stapaniti sanatosi toate achizitiile din ikea
sa stii ca si mie mi.au placut la nebunie sacii de dormit
doar ca mie mi,e lene de ikea, ajung in zara si CA, tu invers
vladi sanatate multa copiilor!
denisa nu rade ...azi m.am tuns, apoi de la tuns am dat o tura si mi.am luat un sutien misto, venit acasa hranit copiii, totul bine
apoi plecam in mall, in mall intai fac cumparaturile si apoi ma gandesc ca ma doare in dreapta sub coaste si cum ma mananca in ...stii tu unde sa citesc cand o apuca pe miria polologhia cancerului :))) mi se face frica si zic eu ma duc la urgenta ca nu mai pot trai asa, daca mor ce fac astia fara mine?¿
bun, plecam la urgenta direct din mall ca i s.a pus nebunei :)) acolo aia iau de buna ce le spun si ma baga pe perfuzii, analize imediat, transaminaze pana la fier si alte minuni, toate perfecte, dar in timpul asta....silvana cu ivan si leo in parcare ma asteptau ore in sir :)))) silvana a urlat de s.a cracanat , leo i.a dat cum a stiut el sa manance adica mai deloc, ivan a adormit la volan
eu la urgenta faceam spume ca nu se mai terminau perfuziile, faceam spume pana a venit unu sindromul down, atunci m.am uitat la el ca proasta sa vad ce am eu si el nu are
mi.am petrecut ziua! macar mi.am facut analizele :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Dayanara stii expresia aia " tu nu mai scapi nici cu pastile straine"?!!! Eram cu o falca in cer si una in pamant ca bebe s-a trezit azi noaptela 12 (culcat d ela 10), la 4 si acum, de la 6.30 are chef de vorba. Dar dupa ce t-eam citit pe tine..nebuna mai esti fato!!..Auzi.."macar mi-am facut analizele"
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ellanik spune:
Honey stii ca am facut FIV ca sa-l am pe Geo.In feb anul trecut am facut asa: 4 injectii pe zi timp de 20 si ceva de zile din care unele in burta .Dureroase erau dar nu insuportabil.Am inceput sa fac oua.du-te la eco numara ouale...multe bre adica 16 si mari...am inceput sa ma umflu...dereglare de ciclu controlata...balonare,senzatii ciudate date de hormonii injectati.Apoi anestezie totala,punctie, dat ouale la fertilizat.Nu-ti spun in ziua fertilizarii cat am imbatranit pana m-au sunat sa imi spuna:se fertilizasera 12 adica tot atatea cate erau recoltate(restul erau imature).Am pus 2 si restul i-am congelat...apoi am avut parte de o gripa ff urata care m-a pus la pat....eu sunt sigura ca se prinsese ce putin unul din cauza durerilor ca la ciclu insa...gripa i-a doovedit...apoi am asteptat...in timpul asta traiam niste momente cumplite...intrebari fara raspuns..de ce?in iunie am decongelat intai 3 si nicunul nu a supravietuit si imediat a scos inca 4
toti au supravietuit ba mai mult au avut o evolutie rapida.Toti i-am pus cu semnatura ca doar nu-i lasam sa moara .S-a prins Geo.Iti dai seama?Din 12 ovocite doar unul a fost castigator.Si eu nu am nicio problema ginecologica ...
Tratamentul hormonal implica muulte si inclusiv expunerea la riscuri.tratamentul asta e cu risc de a face cancer ovarian plus alte ceel.Eu vreau sa fiu sanatoasa sa-l cresc pe Geo ...si mai e ceva.daca ies mai multi embrioni ce fac cu ei ca ma mult de un bebe maxim doi.....neee!asta e motivul.(scriu messajul de ieri...)
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
honeybaby spune:
Roxana - nu esti sanatoasa fata, auzi la ea s-a dus la dr ca poate are cancer. Daca nu ai cerut si tomograf degeaba ai fost
Nici ca mine care nu ma duc nici in al 12 lea ceas dar nici ca tine.
Mie imi fac markeri tumorali pt ca am avut caz cu cancer in familie si gata. Mai mult nu-mi trebuie
M-as fi dus eu in CA si zara dar vroiam sita ai din ikea si pe urma nu aveam cum sa ma duc cu toate cumparaturile ( printre care 2 rafaturi si 2 cosurile de rufe) in Mall
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ella - ma cazut ca esti hotarata sa ramai la un bebe din alte motive.
Cred ca e tare greu sa treci printr-un FIV. Si eu ma gandeam ce as face daca as pune 3 si s-ar prinde toti. I-as lasa logic , dar daca s-ar naste prematur si ar avea probleme din cauza asta etc.
Nici eu nu am nici o problema si tot am pierdut 2 sarcini, cu tot tratamentul de sustinere. Analizele erau perfecte , toti le laudau si la ce mi-au folosit...
Acum vreau sa fac testele genetice, pe care am refuzat sa le fac sa vad daca nu e o problema acolo. Desi nu cred ca cele mirone pot fi descoperite la noi in RO
honeybaby spune:
Stai ca mai aveam ceva de zis.
Eu sunt singura la parinti si am suferit enorm din cauza asta. Tot timpul mi-am dorit sa mai am un frate sau o sora. I-am rugat pe ai mei sa infieze dar nu au vrut pe moiv ca nu sti pe nice iei acasa. AM mers o perioada la case de copii si luam cate un copil in weekend acasa in idea ca poate asa se razgandesc. Dar nu a mers, sufeream si eu si bietul copil asa ca am renuntat.
Tot timpul eram invidioasa pe prietenii care avea frati cu care faceau tot felul de prostii, ba chiar ajunsesm sa- mi inventez si eu un frate.
Eu voi face tot ce pot ca Maya sa mai aiba pe cineva alaturi. Daca nu se poate natural adopt , deci nu sunt deloc candidatul ideal.
Plus ca presiunea si responsabilitate pusa in canrca unui singur copil este enorma. Parintii depind de el, chiar daca nu o zic dar asa e. Nu poti sa pleci si sa-i lasi .