Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Neata!

Sanziana eu nu inteleg cum te-ai uitat dupa cute ca sa vezi daca are displazie de sold?!Noi am facut eco pt asta la controlul de o luna.

Vladi suna asa bine ce povestesti tu acolo despre vacanta voastra.Mie imi e dor tare de munte,de brazi si hoinareli prin poienite.Cat despre mure....Baietelul meu are ochisorii de un albastru marin adica s-au schimbat un pic de la nastere, dar tot albastru.Si cred ca asa ii raman.

Dayanara am vazut pozele cu voi.Silvana nu pare sa semene deloc cu tine.Banuiesc ca seamana cu sotul tau.Tu ai un aer exotic

Denisa am vazut-o si pe Maya in costumasul verde.Si mie mi-a placut mult poza in care rade.Eu cand vreau sa-l prind pe Filip razand, el devine serios.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nu va mirati de alaptat pana la 3 ani
http://www.youtube.com/watch?v=H6rFsxpqNBE

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

elba da , seamana cu sotul, cu mine deloc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SANZIANA - La displazia de sold copilul este anchilozat, ii trosnesc articulatiile din sold daca face mai mult efort. Nu doare neaparat. Nu-i obligatoriu sa aiba cutele egale, ci sa flexeze picioarele din sold in lateral foarte mult. Adica, stand pe spate sa atinga salteaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

nu va mirati de alaptat pana la 3 ani
http://www.youtube.com/watch?v=H6rFsxpqNBE

POZE

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La noi e tare haioasa asemanarea copiilor.

Dami cand avea cateva lui era sotul meu intreg cand era de varsta ei, bebe arata exact ca mine la cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza si de la noi fetelor,

toate bune pe aici, ne re-obisnuim la casa noastra Maine vine mama, i-am luat bilet pe viteza si sta pana pe 25 august. Pe 15 face Robin 5 luni si mi-am propus sa incep diversificarea (desi astia mi-au zis sa astept pana la 6 luni) in speranta ca va dormi si el mai bine

Miria mama calc pe urmele tale, de vreo 2 zile am vazut ca nu stiunt simetrice cutele de pe picioarele lui Robin si il tot trag de picioare, am senzatia ca dreptul e mai lung, dau in boli ascunse. Abia astept maine seara suntem programati la vaccin sa ii arat doctoritei. Mama imi zicea ca sunt cu capul ca la baietei e mai rara displazia si ca s-ar vedea dupa cum si-ar tine piciorusul din sold dar tot imi fac scenarii...

Fetele care v-a venit deja menstruatia, ati observat vreo diferenta in alaptat? citisem ca CM schimba uneori gustul laptelui si bebelusul poate refuza sanul, ati patit asa ceva?

Inca o intrebare din "putul gandirii": nu m-am atins de capsuni (citisem ca pot provoca alergii) dar dulceata de capsuni o fi buna? Ma gandeam ca prin fierbere dispar riscurile de alergii, asa o fi?

Roxana esti de coma ma jur. Acuma ca te "cunosc" de ceva timp zau daca ma mai mira episodul cu spitalul. Te pup si spor pe la shopping, mai sunt reduceri pe la voi?

Ramona multumim de complimente, le intorc si voua, Briana e o papusica

Ella iti trimit multi , am citit postarea ta despre Fiv-uri, nu stiam ca asa v-ati "luptat" pt micul marinar. Sa va traiasca si sa fie sanatos ca frumos si destept e cu siguranta!

Vladi vacanta placuta in continuare! si eu ma intrebam acelasi lucru despre culoarea ochilor, Robin inca ii mai are albastru-gri dar nu prea trag sperante sa ramana asa, noi avem amandoi ochii caprui.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Inca o intrebare din "putul gandirii": nu m-am atins de capsuni (citisem ca pot provoca alergii) dar dulceata de capsuni o fi buna? Ma gandeam ca prin fierbere dispar riscurile de alergii, asa o fi?

Ina, eu am mancat timp de vreo 5 zile, cand au aparut, cate 1 kg de capsuni pe zi.
Pediatra chiar mi-a zis ca pot sa mananc (asta oricum dupa ce eu bagasem la greu), si ca ar trebui sa halesc mult si timp de vreo 2 saptamani, ca sa fie ceva.
Anyway, dulceata nu mai vorbesc, n-am absolut nici o treaba, mai ales ca au facut bunicii, de casa.

Cum crezi tu, dar eu nu mi-am pus restrictii la nimic.
Acum dau iama in afine. Mananc cam 0,5 kg pe zi. Cred ca as manca cate 2 kg, daca n-ar fi asa scumpe (40 lei kg).

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neatza si de la noi,
Deci, adormitulmai tarziu nu conteaza, la 3 s-a trezit pentru tzitzi...
Apropo de care, am o intrebare...S-a mai intamplat la cineva ca bebe sa nu mai vrea sa suga decat de la un san? Ca la noi de vreo saptamana,Briana nu mai vrea sa suga de la sanul stang, doar de la dreptul...si nu-mi dau seama de ce...Laptic este si la stangul, dar nu vrea si paceEventual noaptea cand e mai adormita mai trage de cateva ori, dar dupa 2 minute maraie si intoarce capul...Drept urmare am observat ca sanul drept e mai mare decat stanguloare asa ramane? Ca se vede bine diferenta...Si ma gandesc ca daca nu mai suge de la sanul stang nu se mai produce lapte.Am incercat sa ma mai mulg, dar nu iese decat 20-30 ml,mai mult nu, dar niciodata cu mulsul n-am avut prea mult succes....

Citesc din urma si revin

Mergi la inceput

ina
e posibil sa.i ramana ochii albastri , dupa cum vezi altora care au parinti cu ochii albastri li s.au schimbat, e posibil si invers
cand ma tundeam ma gandeam la tine cu pufarinele :)))
mai sunt reduceri si foarte mari, ieri pe langa altele i.am luat silvanei de la zara o salopeta de blugi si 2 perechi de pantaloni de trening pt iarna la 80% reduse

POZE

Mergi la inceput