Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Albert Krisztian de Child, Jane Carolyn de Freedelia,Silvana Aroa de Dayanara,David Stefan de Lariana si Brianna Maria de LadyDSa cresteti mari si sanatosi!

INA, eu am mancat si capsuni, e drept ca nu am exagerat si la fel si dulceata,facuta de mine acasa.

ANDIRA si mie imi plac afinele,dar n-am gasit la noi in piata, cel putin nu in cea care mi-e aproape...trebuie sa merg in cea mai mare, poate acolo gasesc.Ca vreau sa-i dau si Brianei...

Mai fetele, eu vad ca bebeii vostri papa mai mult, cred decat fii-mea. Adica, ea papa cam asa: cam la 6 dimineata tzitzi(aici nu pot masura), apoi pe la 10-11 fructe, maxim 120-130 ml,dar si mai putin,apoi pe la 13 tzitzi(iar nu pot masura, dar ma indoiesc ca e peste 200ml ca la voi...)apoi la 16-17 legume, iar cam 120-130 ml( nu stiu in g cat inseamna), iar in jur de ora 21 tzitzi.Apoi noaptea se mai trezeste o data pentru tzitzi.

S-a trezit, ma duc la ea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Miria, am cracanat-o pe asta mica, nu atinge salteaua, dar nu pare nimic in neregula, nu trosneste nimic.
Elba, i-am intins picioarele si m-am uitat daca par simetrice si daca sunt la fel de lungi. Asta am facut ca am mai auzit si eu la fete pe aici, dar oricum nu as fi stiut eu sa diagnostichez. La noi eco de sold nu se face de rutina, iar eu nu am cerut, pt ca dr de familie mi-a zis mereu ca e ok. oricum, acum are 5 luni, nu mai are rost si pare sa aiba mobilitate buna la ambele picioare.
RAMY, eu patesc asa, dar Mara refuza sanul drept, suge doar la stangul. Si da, a devenit mai mare stangul, e diferenta vizibila, cred ca o sa arat groaznic peste cateva luni, mai ales ca dupa ce se goleste e foarte lasat fata de dreptul. Eu ii dau noaptea mai mult din dreptul (cand ea nu stie ce face, suge mai mult in somn), ca sa mentin productia, iar ziua, daca nu suge macar o data si la el, scot eu laptele, cu mana, ca nu suport pompa.
Oricum, m-am obisnuit, la noi asta e problema veche, si-a format preferinta asta de la trei luni.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor care nu aveti liniste in legatura cu displazia de sold.

Se pot vedea eventualele diferente de lungime intre picioare daca puneti copilul pe burtica si ii intindeti piciorusele.
La controalele la care l-am dus pe Albert, medicii pediatri(l-am dus la vreo 4 pediatri) asa l-au examinat.
Asta asa, ca sa vedeti ca nu sunteti singurele paranoice de pe aici!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Fetele care v-a venit deja menstruatia, ati observat vreo diferenta in alaptat? citisem ca CM schimba uneori gustul laptelui si bebelusul poate refuza sanul, ati patit asa ceva?

Inca o intrebare din "putul gandirii": nu m-am atins de capsuni (citisem ca pot provoca alergii) dar dulceata de capsuni o fi buna? Ma gandeam ca prin fierbere dispar riscurile de alergii, asa o fi?

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

neata si de la noi
INA,eu cat timp am avut menstruatie numai intr-un tipat am tinut-o la tzatzi.Nu prea facea figuri prin somn dar daca era treaza sugea 2 minute si apoi se punea pe plans
Capsuni am mancat,dulceata mananc aproape in fiecare zi si nu s-a intamplat nimic

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Si eu am mancat capsuni si in general orice, nu am tinut cont. Ma gandesc ca din moment ce eu nu am nici o alergie, nu vad de ce ar face ea. Si am mai citit ca daca se obisnuieste cu diferite alimente prin laptele matern le va accepta mai usor si riscul de a face alergii scade. Nu stiu cat e de adevarat, cred ca depinde si de cat de sensibil e copilul.
Dayanara, ce filmulet!! Eu am de gand sa alaptez, daca pot, pana la 1 an, apoi sa intarc treptat pana la un an jumate maxim, dar aia chiar era exagerata. Pai mai era un pic si pleca la intalnire si sugea la maica-sa
Sotul meu a fost alaptat pana aproape de 3 ani, el nu isi aminteste, normal, dar soacra-mea povesteste ca alerga dupa ea prin casa sa ceara titi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Neatza si de la noi,
Deci, adormitulmai tarziu nu conteaza, la 3 s-a trezit pentru tzitzi...
Apropo de care, am o intrebare...S-a mai intamplat la cineva ca bebe sa nu mai vrea sa suga decat de la un san? Ca la noi de vreo saptamana,Briana nu mai vrea sa suga de la sanul stang, doar de la dreptul...si nu-mi dau seama de ce...Laptic este si la stangul, dar nu vrea si paceEventual noaptea cand e mai adormita mai trage de cateva ori, dar dupa 2 minute maraie si intoarce capul...Drept urmare am observat ca sanul drept e mai mare decat stanguloare asa ramane? Ca se vede bine diferenta...Si ma gandesc ca daca nu mai suge de la sanul stang nu se mai produce lapte.Am incercat sa ma mai mulg, dar nu iese decat 20-30 ml,mai mult nu, dar niciodata cu mulsul n-am avut prea mult succes....

Citesc din urma si revin

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Aceeasi preferinta o are si Maria.Din sanul stang suge doar cand e adormita si foarte rar pe timpul zilei.Are preferinta asta de cand s-a nascut.La inceput era mai mare dreptul decat stangul..acum e ok.Probabil nu mai e mare lucru nici in dreptul

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri m-am mai dumirit si cu displazia si cu dulceata si cu CM acuma nu mai imi ramane decat sa ma apc sa il trag de picioare si pe burtica ca in rest l-am tras in toate pozitiile, sa dau iama in borcanul cu dulceata si sa astept CM sa vad daca face nazuri mai mari decat cele pe care le face deja...

Roxana ce bine de voi, aici s-au cam dus reducerile chiar cand ne-am intors noi. spor la shopping si is curioasa cum te-ai tuns!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Am vazut ca mai sunt mamici ai caror bebei mananca si noaptea. Va intreb si eu: ziua mai mananca? Eu nu mai stiu cum sa fac. Mara de 3 zile suge noaptea la 2-3 ore, iar ziua sta cate 6 ore nemancata. Azi de exemplu nu vrea nici o picatura de lapte de la 7, au trecut deja 5 ore jumate, dar azi noapte a supt de 5 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

INA - Numai ecografic stii daca are ceva la sold sau nu. Si nu exista o frecventa mai mare la femei fata de barbati, dar poate fi ereditar pe linie de sex, adica mama-fata, tata-baiat. Sotul a avut, spre exemplu si nimeni nu i-a bagat-o in seama cand era mic si toata viata a mers mai greu. Fiind un anumit gen de om, insa, a facut dina cest defect o mare fita la mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SANZI - Vezi ca nu se cracaneaza amandoua piciorusele o data. Pe rand, fata, ca i le rupi.

Mergi la inceput