Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si restante:

Lorex felicitari pentru inscriere la master! bafta la cursuri si sa inveti lucruri interesante!

Cris M din ce fel de cana bea Alexandra sucul? Cu cioc? pui suc in ele? ptr ca mie mi-a frica sa nu ramana ramasitze de la suc uscate prin ciocul ala...

Cris D Felicitari pentru cazari! suna f bine! Vezi, a meritat efortul cautarilor! Sa va simtiti bine , sa aveti un sejur linistit si o Ema cuminte in scoica. Poate aerul de Germania o va linisti si o sa ii placa si in scoica acolo (la mine functioneaza: simplu fapt ca-s intr-un anume loc/oras anihileaza celelalte nevoi inclusiv cele de baza, de ex in Paris nu mai mi-era nici foame , nici sete, nici pipi nu mai faceam nmic! numa umblam de dimineatza pana seara cu gura cascata )

Eu iar o iau din loc...de dimineatza am fost la ambasada sa ridicam si pasaportul grecesc, acum Yannis are 2: unu romanesc si unu grecesc. Eu n-am nici unu' nu m-am invrednicit sa-mi fac pe numele nou si intre timp a expirat si cel pe numele vechi...

Acum plec cu ai mei ca vor sa-si ia una alte de intzolit ptr botez si cik vor parerea mea apoi treb sa fug pe la magazine sa fac provizii de Pampersi, Aptamil, Cereale, ceva borcanase sa le aduca tati in Gr sa ne aprovizioneze in weekenduri ca io de acolo refuz sa cumpar la pretzuri duble si triple...De banii aia (diferenta de pretz)mai bine-mi iau farduri si mascara si tus de ochi din duty free!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

LML Zgubi si Stefan!!! La multi ani fericiti Ruxita!

Micky, ce-ti veni cu a doua cafea? Nu-ti era suficient ca la una? Acum si la coniac.

_
Povestea unei .
Cresc

Buna fu cafeaua de la Haircut ...buna rau...

...si ...m-am lacomit...ca cica e bine sa incepi ziua si saptamana cu zambetul pe buze...in diverse moduri, desigur...

Cum merge si cu cafea (o varianta) mi-am amintit de o cafea asa......buna si sa simt aburii aromati de la coniac amestecati cu cei de cafea...si cu un gust dens de cafea si lapte, sa imi umple papile gustative cu cremoasa bautura si cerul gurii se defata cu aromele lichidului caldut... sa simt cum saliva-mi curata limba in asteptarea unei noi doze din magica licoare... cat sa bine-dispuna sufletul meu trist care a vazut marea, nici 24 ore in total... sa imi amintesc de acel MaiTai baut in sezlong alaturi de barbatii vietii mele...unul cu alt MaiTai si altul cu bibele (ca cica nu e ok alcool la minori )...

Ca tot eram eu abatuta si plictisita si amarata de atata viata de casnica

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

zgubilicei si lui Stefan
multumim de tratatii

multi ani fericiti alexutzzzei si ruxitei alturi de sotii lor
alexutzzza ce fain ati petrecut
ruxita...dc sictir??

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
ceva borcanase sa le aduca tati in Gr sa ne aprovizioneze in weekenduri ca io de acolo refuz sa cumpar la pretzuri duble si triple...De banii aia (diferenta de pretz)mai bine-mi iau farduri si mascara si tus de ochi din duty free!

de Yannis

citisem ii, asociat cu borcanashel pt Yannis si ma gandeam ce face, frate, Yannis cu astea?? Or fi pt botez?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
ceva borcanase sa le aduca tati in Gr sa ne aprovizioneze in weekenduri ca io de acolo refuz sa cumpar la pretzuri duble si triple...De banii aia (diferenta de pretz)mai bine-mi iau farduri si mascara si tus de ochi din duty free!

de Yannis

citisem ii, asociat cu borcanashel pt Yannis si ma gandeam ce face, frate, Yannis cu astea?? Or fi pt botez?

poze

povestea noastra

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

dreptate aveti cu branzica........facuta in casa deci, ca asa mi se parea si mie normal..........

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

de Yannis

poze

povestea noastra

LOOOOL!!! lui i-ar merge niste fel ptr bebei sa ii fac tzepi la ce par lung are!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

BRAVO, ALEX!! macar pentru mami, din cand in cand, lasa lenea la o parte..
RUXITA, LMA, fericiti si voua. Hai, baga romantism sau...zbenguieli, dupa pofta inimii, lasa sictiru' pentru cand o sa avetzi ferma aia plina de de toate
pufilor de azi si ieri
am reusit sa gasesc super cazare, cel putin la pretz (40 euroi pe noapte), apartament cu di tati, in satuc in Muntii Padurea Neagra . stam 4 zile acolo si inca 3 in alpii bavarezi, la o pensiune, cu 68 euroi (dar asta are mic dejun, e in statiune, tot ieftin zic eu). deci pana acum am iesit la 310 euro cazarea pentru o saptamana.. dac va trebuie vreodata, aruncatzi o privire pe accommodation.de . au apartamente la "tzara", camere la ferme, la pensiuni, etc. noua asa ne place cand mergem in europa de vest, sa stam in afara oraselor, sa "socializam" cu loclnici, sa "copiem" ce intalnim frumos (chestii din/de pe langa casa)
abia asteptam!

poze

povestea noastra

waw, ce bine suna
ce mistoooo!!!

have fun!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Citat:

Citat:

de Yannis

poze

povestea noastra

LOOOOL!!! lui i-ar merge niste fel ptr bebei sa ii fac tzepi la ce par lung are!

de Yannis

LOOOL!!!!

cand plecati?

Multumesc de informatii, am fost la chicco si London nu se mai produce, lui tati i-au ramas ochii la Multiway-ul ala ca al tau...parca vad ca la el ajungem ca si mie imi place de mor, doar ca e cam scump. Am fost in 2 miniblu si n-am gasit nimic, plecam iar acusica.De pe net nu-l pot lua ca-mi trebuie azi si parca fara sa vad...

Cristies, multumesc, cand a auzit tati de Vitantis s-a zburlit tot ca-i prea departe de noi si e disperat de zona aia ca e aglomerat mereu. Ce mai papa garga??

CrisD, mult rabdacol!!!! Distractie placuta in concediu, suna tare fain!

Ruxita, la multi ani, distractie placuta si sictir minim zic cum e carutul, sigur, facem cu mana la camera

MP, felicitari de intoarcere stie Alex ce stie, te tine pe jar...

Miki, multumesc de cafea, miroase mai bine a ta

ZGUBI si STEFAN

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LML PUIU'STEFAN si multumim, mami, de cinste

ALEXUTZZA, ma lasa si cu carucior si cu scoica pe avion? k masina luam din oradea, dar arsenalul tre' carat pe avion..

poze

povestea noastra

Mergi la inceput