Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario zgubilicei si lui Stefan multumim de tratatii multi ani fericiti alexutzzzei si ruxitei alturi de sotii lor alexutzzza ce fain ati petrecut ruxita...dc sictir?? Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
pentru ca-mi este egala aceasta aniversare, putea fi la fel de bine oricare alta zi... si ma gandesc decat sa spargem niste bani, tocmai acum cand am impus buget de austeritate, sa facem ceva mai "special" si sa mancam acasa in familie... si pentru festivitate sa iesim la o terasa sa bem o bere si atat... la restaurant cred ca am sparge un milion cel putin... si cadouri? din banii cui? (ai mei?)... deci sictir pentru "happy aniversary" care costa... numai happy nu-s...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
micki_mica spune:
LML
pentru pufuletii nostri
Daria Ioana
Stefan
Madalina
Sa creasca mari si frumosi, sanatosi si norocosi!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
Ruxita spune:
LML Daria, Stefan si Madalina!
alexutza, mi-am amintit de aniversarea noastra citind despre a voastra! Mult mai happy... i-am si zis sotului... ca uite o colega asa si pe dincolo... si el "da? si stii ca maine e aniversarea noastra?"
cris.d - sunt verde de invidie... va permiteti atatea calatorii (in aceeasi vara)... sa va fie de bine! si sa umblati bine (fara incidente including nicio amenda pentru statul in scoica a Emei), pana la urma nu-i atat de scump si conteaza foarte mult cum iti gestionezi banii (lucru asta nu-l stiam, dar vreau sa-l obtin)...
cristies, am citit lista de ingrediente la branzica covalact si nimic nu mi s-a parut dubios sau suspect, lapte pasteurizat, culturi lactice, nimic de sare, zahar, fara conservanti ... uite o sa mai citesc inca o data pentru siguranta maxima eticheta si o sa intreb si pediatra... stiam de iaurturi si branzici la copii de la cineva care da asa ceva copiilor (sub un an) si ei chiar le au cu alimentatia sanatoasa, o mai intreb inca o data marca iaurturilor si branzeturilor pe care le dau la copii (stiu ca prefera ceva de capra, nu de vaca).
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
lorex spune:
Gata,
oameni buni, am adormit-o pe bobitza mica fara sa-mi dau seama k are tashka plina de kk...
dar cred ca se simte bine ca doarme de 3 ore si ea dimi dormea doar juma de ora...
sau o fi de la ceaiul ala de noapte de la humana(MP..)
habar n-am....sper sa nu se irite prea tare...
Acuma,
- multumesc tuturor celor care m-au felicitat pt master
acu sper sa si intru sa nu va fac de ras
am bifat doar doua specializari din ..7 parca..ca restu nu ma interesau si am bifat si locuri cu taxa. Si daca o sa invat bine pot sa trec la fara taxa...sa vedem..cred ca sapt asta se afiseaza rezultatele.Oricum, era batalie mare pe Consiliere de mediu, ceea ce am bifat si eu ca prima optiune!
- BEA, iti dau idei de economisit bani :P
la ce-ti trebe lenor? nu stii ca nu-i santos? sper ca nu-i pui lui ivan..pudra la ce-o folosesti?
f fain danseaza ivanelu
bobitza tot maraita, cand o scot la aer tace, deci e de la caldura..
- HAIRCUT, La multi ani, cu intarziere, chiar ca esti tanara, ai timp berechet pt bebe 2
Distractie placuta la mare!
- ALEXUTZZA, ce frumos ati sarbatoriiiit! Va invidiez, sotul meu nici o floare nu mai stie sa aduca...ca la inceput era f atent, pana m-a vazut nevasta lui...acu...
- MP, mai zice lumea ca nu inteleg bebeii ca si eu dupa ce am certat-o ca nu mai zice ma-ma, a zis a doua zi, o sg data, dar mi-a fost deajuns
S-a trezit , nu s-a iritat!!!
- IOANA, un fel de alunitza are si fiica-kea, pe umar si pediatra a spus ca nu e alunita si ca daca nu-s mai mult de 5-6 sa nu ma ingrijorez.N-am inteles prea bine ce sunt...
- R MICA, ajuta-l putin sa faca intoarcerile..poate ca e mai lasator din fire
- MANDRUTA, sunt f curioasa, daca vrei sa-mi pov si mie cum se fol acele pungi pediatrice d eurina, ca eram pe hol la pediatra cand a iesit asistenta sa-i explice unei mamici ca n-are cum sa recolteze urina la copil asa mic..
- CRISTIES, faina reclama aia :))
cu feederul eu tot n-am inteles care-i treaba si cum...
- Am vazut poze si filmulete funny (Sebi, Caius, Daria cu cositze)....off ce repede cresc pufuletii, ce mari sunt, deja incep sa treaca la 4 labutze si acusi incep sa mearga..
- OANI, Felicitari si la multi ani sotului.Sa petreceti frumos!!
- MIRUNICA, La multi ani si multe multe bucurii sa-i aduci lui mami si lui tati!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!!!
_
_
lorex spune:
www.youtube.com/watch?v=AYt31nQabYA&feature=related" target="_blank">BIG D
_
_
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita cristies, am citit lista de ingrediente la branzica covalact si nimic nu mi s-a parut dubios sau suspect, lapte pasteurizat, culturi lactice, nimic de sare, zahar, fara conservanti ... uite o sa mai citesc inca o data pentru siguranta maxima eticheta si o sa intreb si pediatra... stiam de iaurturi si branzici la copii de la cineva care da asa ceva copiilor (sub un an) si ei chiar le au cu alimentatia sanatoasa, o mai intreb inca o data marca iaurturilor si branzeturilor pe care le dau la copii (stiu ca prefera ceva de capra, nu de vaca). AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Hai ca pana una alta am citit eu ce am in frigider:
- branza proaspata degresata de la prodlacta - nu e trecuta sarea in componente dar e trecuta la cantitatea de nutrienti si apare ca 100g au 1% din cant. de sodiu recomandata pentru dieta unui adult.
- telemea degresata hochland - nu e trecuta sarea nicaieri (e sarata, ca doar e telemea)
- feta kolios - nu e trecuta sarea, dar e sarata mai mult ca sigur.
Asadar nu scrie nicaieri, dar probabil ca nu e obligatoriu sa se scrie nefiind un produs destinat bebelusilor asa de mici.
Eu am anumite rezerve in ceea ce priveste branza pentru copii dintr-un motiv evident: de ce nu face nimeni (danone, nestle si altii care fac si lactate pentru copii)??? Cumparatori s-ar gasi, ca daca se gasesc pentru borcanase de legume si iaurturi, branza ce-ar avea? Eu d-aia zic ca e ceva putred...
lorex spune:
mi-au "venit" doua nume noi in minte...
vasilia...sii
iurian pt baiat!
Ce parere aveti?
_
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel BEA, m-ai lasat "muta" de admiratie pentru iubirea voastra frumoasa. Mi-am amintit si de cand eram gravi si ne miram toate pe aici ca nu ati facut sex atata timp, etc. acum imi dau seama ca aveti o relatie super, care devine si "matura" de la venirea lui Ivan. Ce mai lipseste? ..Poate doar o surioara, daca doriti si aveti noroc, nu? mamica muncitoare, si iubareatza si grijulie cu "barbatzii" ei si un tir de pentru cum nu te plangi de munca Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
si tu m-ai lasat muta.....................
mda....o surioara...........ne dorim, dar numai daca asa va vrea si cel de sus..................
multumim de flori si eu iti dau tie........un car mare mare.........de.......ce sunt acum......gladiole...........
pai e frumos sa ai totusi un rost in viata asta si sa ai de ce sa lupti, sa nu te certi mereu, sa fie armonie, veselie, fericire si iubirea sa pluteasca in aer.....................
trebuie sa suportam multe de-a lungul anilor, ce-i drept, si nu numai noi, dar daca ne tine dumnezeu sanatosi si cu copii cu tot e ok...................
concediu placut, ma bucur ca ati gasit tot ce vroiati, sa va bucurati de el si sa va intoarceti cu bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex helau, am rams la cap trecut la pag 11 acum ma pregatesc sa plec la casa mea ca am stat in wk la socri cred ca wk urmator fug la munte.. de 3 zile ii pun seara o lingurita d ecereale orez integral in lapte nu cred ca a sesizat PS: m-am inscris la master! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Felicitari mamica ambitioasa!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta