Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bea, Haircut, Cristies, Cris , MP multumesc mult de urari!

Cris D Good luck! mult rabdacol si simtul umorului!

Haircut Have fun in Vama! Carucioare ca cel al lui Cristies se gasesc la Miniblu si costa cam 400Ron cele care se lasa complet pe spate. mie o varianta buna si ieftina mi s-a parut asta http://idealbebe.ro/chicco-carucior-sport-london-p-4109.html, dar il vazusem undeva mai ieftin...nu mai stiu unde ca nu gasesc acum....

Ruxita La multi ani de casatorie si mai lasat sictiru si bucurati-va!

Ayanna LML Strumfitei

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ayanna LML pt zgubilice

ruxita sa aveti o aniversare fericita[si cat mai multe]

cuscra cum sa nu ! asteptam capitalistii in vizita la provinciali...cu monti sa-i asteptam sau fara monti? asta-i intrebarea... este nr meu de tel pe comun

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BRAVO, ALEX!! macar pentru mami, din cand in cand, lasa lenea la o parte..
RUXITA, LMA, fericiti si voua. Hai, baga romantism sau...zbenguieli, dupa pofta inimii, lasa sictiru' pentru cand o sa avetzi ferma aia plina de de toate
pufilor de azi si ieri
am reusit sa gasesc super cazare, cel putin la pretz (40 euroi pe noapte), apartament cu di tati, in satuc in Muntii Padurea Neagra . stam 4 zile acolo si inca 3 in alpii bavarezi, la o pensiune, cu 68 euroi (dar asta are mic dejun, e in statiune, tot ieftin zic eu). deci pana acum am iesit la 310 euro cazarea pentru o saptamana.. dac va trebuie vreodata, aruncatzi o privire pe accommodation.de . au apartamente la "tzara", camere la ferme, la pensiuni, etc. noua asa ne place cand mergem in europa de vest, sa stam in afara oraselor, sa "socializam" cu loclnici, sa "copiem" ce intalnim frumos (chestii din/de pe langa casa)
abia asteptam!

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

aaa, vrem sa mergem cu Ana la EuropaPark. A fost careva? MP? Yasmine? cica e "cel mai fain" parc de distractii din Germania(pentru copii)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex felicitari pt inscriere la master!succes in continuare!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

BEA, m-ai lasat "muta" de admiratie pentru iubirea voastra frumoasa. Mi-am amintit si de cand eram gravi si ne miram toate pe aici ca nu ati facut sex atata timp, etc. acum imi dau seama ca aveti o relatie super, care devine si "matura" de la venirea lui Ivan. Ce mai lipseste? ..Poate doar o surioara, daca doriti si aveti noroc, nu? mamica muncitoare, si iubareatza si grijulie cu "barbatzii" ei si un tir de pentru cum nu te plangi de munca

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna dimineata!!!...a, e aproape amiaza....nu mai conteaza

ca azi facem juma de an!!!! moamaaaa, suntem mari deja!!!!!!
LML si Dariei!!!!!!!!!!!!
imaginati-va o masa cu di tati, sa va alegeti ce vreti voi de acolo, de mancat/baut, monti-nemonti!

Ruxita, multi inainte!!!!

Bea, ce frumos povestesti tu acolo.....doar ca aseara nu mi-era prea bine si nu am mai comentat.....similar ar fi si la noi, doar ca io-s aia mai rece...cica.....el imi zice mai des ca ma iubeste.....

Cris.D, mult rabdacol cu atatia cupii pe cap....si sa va simtiti f f bine in excursie!!! am notat adresa aia, poate ne folosim si noi de ea, da la anu, ca deja avem totul rezolvat pentru august, mergem prin austria...........

Larisel..ai niste fete..........greu va fi pentru tati sa-si pazeasca fetele de balauri....

noi azi ne-am diversificat cu banana....da ma gandeam io ieri ce ca ii dau ca mese, insemnand fructe si legume sunt cam sarace in calorii, fara pic de grasime.......asa ca saptamana asta, cel tarziu aia viitoare introduc si eu branzica, m-am hotarat sa cumpar, ca asa mi-a zis doc, desi nu am inteles de ce e ok sa cumpar branzica, dar nu e ok sa cumpar lapte si sa fac eu branzica

aa, era sa uit...alexutzzza, LMA si voua! f frumos v-ati sarbatorit, intr-adevar!

ne mai auzim......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata!

Alexutza LMA fericiti inainte!

Cris.d eu Britaxul de pe ebay intentionez sa-l iau. Sa aveti o saptamana cat mai linistita!

LML pufilor de astazi! Daria! [s Stefan! mamicilor pt cinste.

Haicut distractie placuta in Vama!

MP Felicitari pt intoarcere!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

LML Zgubi si Stefan!!! La multi ani fericiti Ruxita!

Cris.d, super suna ce-ati aranjat voi. . Cand o lua si sotul permisul ne bagam si noi la un drum d-asta in tari civilizate cu masina. Ms. de adresa. Succes cu copiii si mult rabdacol.

Mamidepuiuti, ai vazut ca a cujetat Alex? Eu ti-am zis...

Ana_g (si Ruxita) eu stiu ca branza din comert (chiar si cea pe care scrie branza dulce) contine sare si ca d-aia nu se da copiilor. Dar daca doctorul recomanda...

Lorex, wb, felicitari pentru inscrierea la master si spor la treburi!

Haircut (multu de cofee) am vazut hauck in vitantis la etaj e un magazin mare de jucarii (dar nu m-am uitat cat costa :()

Micky, ce-ti veni cu a doua cafea? Nu-ti era suficient ca la una? Acum si la coniac.

Ce mai ziceam? Am vazut si eu filmuletul Rapidistului , frumusetile lui Larisel (ce mari sunt ) si pe Ivanelul dansator. Ce pufuleti avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ana_G, Miremia multumesc de urari

Ana G sa-ti traiasca Stefan! eu cu branzica am inteles ca, de regula, la copii, mai ales asa mici, nu e bine sa le dai chestii prelucrate industrial prea mult, de aia se da lapte si iaurt normal si nu lapte sau iaurt degresate sau semidegresate. Presupun ca faza cu branzica de asta tine, adica poate industrial ei prelucreaza mai complicat laptele sa devina branzica, cine stie cum forteaza precedeul de branzire a laptelui in moduri mai neortodoxe. Pe cand tu acasa faci in cel mai simplu mod, astfel ferind copilu de surplusuri industriale suferite in timpul procesului de branzire. Plus ca acasa ii poti face din Formula de lapte care e chiar mai indicata ptr varsta si nevoile lor. Cel putin eu asa cred ....

Miremia o sa profitam si noi cand ne intoarcem din Grecia de cunostintele tale in domeniul scaunelor auto si mai ales vom apela la ajutorul tau ptr procurare daca va fi cazul si daca e ok sa putem apela la tine Eu Britax am vrut sa-i iau de pe Amazon carucior sport da nu m-a lasat ta-su ca el pana nu vede nu crede. O sa ma uit prin grecia la mag de fitze dupa scaune auto, le pipaim, ne uitam la ele si daca ni se pare ceva ok si gasim mai ieftin pe net we will proceed!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput