Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
neatza fetele!
asa am vrut sa mai dorm in dimineata asta! dar parca am cu cine... s-a trezit sotul primul si l-a vazut pe maimutzel pe marginea patului cu un picior suspendat in aer... (la marginea prapastiei) si am sarit arsi. Ce bine ca e mai mormoloc de felul lui, la cat de cascata sunt precis duduia pamantul pana acum de cateva ori daca era mai mobil...
azi facem cica 5 ani de casnicie... ne-am amintit ieri (cu greu )... eu cel putin niciodata nu am retinut data asta, si in primii ani nici nu eram sigura 19 iunie sau 19 iulie? 19 iulie sau 18 iulie? a trebuit sa ma uit de cateva ori in certificatul de casnicie ca sa clarific aspectul... se pare ca nu a fost atat de memorabila data, mai ales ca inainte de a zice "Da" m-am gandit cum ar fi sa spun "Nu"... so, niciodata nu am sarbatorit "fericitul eveniment"... dar l-am tachinat pe sotz, nu iesim si noi undeva? si a zis ca hai in centrul vechi... sa lasam maimutele acase singurele... eu vroiam s-o iau pe aia mica cu noi, dar e bine si lasati acasa (acum ma maraie si ma tipa de ma dor urechile)...
deci, dau de baut (dau de baut?)... cum se numeste aia de 5 ani? sticla, matase, hartie?
miremia, cristies, cool feeder... eu ii dau fructe dar i le tin cu mana, oricum riscul e sa muste o bucata mai maricica (eu sper numai sa suga)... inca nu stiu cum sa abordez fructele si legumele crude (eu le fierb)..
haircut, Vama Veche... si noi mergeam numai in Vama si sotul ca sa ma consoleze anul asta, mi-a aratat un web cam din Vama - poate-poate va vedem si pe voi pe - acolo, sa ne zici numai cum arata carutul! distractie faina la mare si felicitari pentru reusita zilei de ieri.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
din cate stiu eu,doar scoica se pozitioneaza cu spatele la directia de drum,scaunele se fixeaza cu fatza spre directia de mers a masinii [pe fiecare scaun tre` sa fie desen cu modalitatea de fixare la masina ] mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Scoica se foloseste pana la 13 kg, si chiar si peste. In scoica se poate pune pana capul este sustinut in totalitate. E foarte periculos la o frana, daca copilul sta prea devreme in sensul de mers.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
lorex spune:
Neatza,
Fac putina ordine prin casa si recuperez din mers
Cand termin de recuperat, revin
bobitza sta pe balcon si roade o lingura de lemn
l-am vazut si eu pe Lucas
m-am indragostit!!!!!!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Ruxita spune:
aha, documentat... deci deseara facem o nunta de lemn ... cica primii 10 ani sunt mai grei...
eu aveam teoria cu cincinalul - o casatorie, un divort, o alta casatorie, un alt divort... 1995, 2000, 2005... deci urma un divort, dar... "coafura a rezistat"
voi aveti o atitudine atat de romantica vz. de casnicie & co... si eu?! sotul ieri a facut remarca ca nici nu stie daca sa se intristeze sau sa se bucure de atitudinea asta a noastra de profund sictir - atitudine pe care si-ar permite-o doar 2 prieteni foarte si foarte buni...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
micki_mica spune:
Neata si de la noi!
Va invitam la ...pentru ficare dupa placul inimii. A mea e aromata, nu tare, cu lapte si o lingurita de coniac
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
tomaca spune:
Buna dimineata!
Sper ca ati avut un wk linistit.
LML pufuletilor care s-au sarbatorit. Am vazut ca au fost multi. Sa cresteti mari si sa ascultati de parinti.
Miruna
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ayanna_xem spune:
'Neata fetele!
Eu va invit asa de dimi la party...ca doar azi implinim primul semestru de viata, 6 lunite yupiiiii....
So, facem cinste:
(Monti si neMonti), si tot ce mai doriti.
LML celoralti pufi de 19...
happy wedding anniversary RUXITA...
O zi frumoasa sa aveti!
Noi plecam la oras...azi e zi de hai-huiala...v-am tzucat...
Poze
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel V-am pierdut pe la capitolul 82 ... Ash vrea sa citesc ce-ati mai facut intre timp, dar sa vedem cum si cand mi-o ieshi... Inre timp...noi tot la tzara, fetele au fost un pic racite (zic eu - nu am ajuns la medic). In vreo 3-4 zile le-a trecut cu paracetamol. Maine ne pregatim de vaccin...si avem emotzii... In rest...ploi, soare, ploi (mashinutza noastra iar a facut baitza la cta si de o saptamana se usuca aici in curte).... incalcari de cura, nema exercitzii, abdomene & co, criza financiara si nu numai... Dar macar ne-am luat si noi scaune de masa (bertoni primo) si avansam incetishor cu diversificarea: Alena mananca aproape toate noputatzile, in schimb Natalia e mai sceptica si in plus si cu toane... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 3 (+11) |
La cat mai multe si copioase mese in noile scaune. Ne inscriem si noi in clubul bretoni primo. Al nostru este verde ca pentru baieti si este tare bunnnnn!!! La propriu caci ii mancam centurile asezonate cu supa.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multu de cofee haircut
cred ca m-a auzit fimiu ca l-am criticat si a decis ieri dupaamiaza sa-mi faca o surpriza...a facut o intoarcere de pe burta pe spate.atat.dar mie imi ajunge,pt "pisicul[psihicul] meu dus cu pluta"
alexutzzza felicitari pt aniversare!
cris d. succes ,iti tin pumnii pt mentinerea in limite normale/acceptabile cu moralul[4 kinderi?]
beatrice,frumi scrii tu acolo vazut ivanelul dansator
miremia sa-ti traiasca mara cu ochi albastri
cristies sa-i fie de bine gargaritului papica!
haircut distractie placuta la mare!
larisel wb!
yasmine,scoica mea merge pana la 9 kg...asa scrie pe ea.te-as ruga sa-mi spui ce scaun imi recomanzi peste 9 kg,ca nu stiu/nu ma descurc [voi fi in germania] cu ce voi gasi acolo[nici nu as vrea cine stie ce ozn ...multumesc
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
zgubilicea draga AYANNA, MULTZU de cinste
MICKI, m-ai lovit cu cafeaua ta.. buna si cea de la haircut
MP va mai prindem luni pe 26 iulie in Oradea? Ramanem acolo o noapte si...venim in petzit? am hotarat sa evitam "autostrada" bucurest-borsh, venim cu avionul la oradea si luam o masina de acolo, imprumut.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra