Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies arata interesant si feederul lor. Eu la asta de la Nuby mi-am luat si rezerve de plasa dar nu stiu cand ar trebui sa le schimb....cred ca ma prind eu cand este cazul. Cu pretul nu mai zic nimic, doar ca am renuntat de ceva vreme sa mai cumpar lucruri din Ro.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

V-am pierdut pe la capitolul 82 ... Ash vrea sa citesc ce-ati mai facut intre timp, dar sa vedem cum si cand mi-o ieshi...

Inre timp...noi tot la tzara, fetele au fost un pic racite (zic eu - nu am ajuns la medic). In vreo 3-4 zile le-a trecut cu paracetamol. Maine ne pregatim de vaccin...si avem emotzii...

In rest...ploi, soare, ploi (mashinutza noastra iar a facut baitza la cta si de o saptamana se usuca aici in curte).... incalcari de cura, nema exercitzii, abdomene & co, criza financiara si nu numai...
Dar macar ne-am luat si noi scaune de masa (bertoni primo) si avansam incetishor cu diversificarea: Alena mananca aproape toate noputatzile, in schimb Natalia e mai sceptica si in plus si cu toane...

Filmuletze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

Poze mai recente cu noi aici si aici.

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!
Las o cafeluta calda pentru un inceput de saptamana bun!

Cristies, Miremia, sa stapaniti sanatoase ustensilele 'minune'

Cristies, stiu ca e hauck, dar nu reusesc sa-l gasesc la nici un magazin la noi-pe net sau live

Se misca pitica, merg s-o mufez

O zi frumoasa sa aveti!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

V-am pierdut pe la capitolul 82 ... Ash vrea sa citesc ce-ati mai facut intre timp, dar sa vedem cum si cand mi-o ieshi...

Inre timp...noi tot la tzara, fetele au fost un pic racite (zic eu - nu am ajuns la medic). In vreo 3-4 zile le-a trecut cu paracetamol. Maine ne pregatim de vaccin...si avem emotzii...

In rest...ploi, soare, ploi (mashinutza noastra iar a facut baitza la cta si de o saptamana se usuca aici in curte).... incalcari de cura, nema exercitzii, abdomene & co, criza financiara si nu numai...
Dar macar ne-am luat si noi scaune de masa (bertoni primo) si avansam incetishor cu diversificarea: Alena mananca aproape toate noputatzile, in schimb Natalia e mai sceptica si in plus si cu toane...

Filmuletze

AMR 3 (+11)

V-am admirat!!!!
Cresteti grozav de frumos, fete bronzate, sanatoase...pupam gemanutzele si o pentru mamica harnicuta

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza si d la noi

sa imi tinetzi pumnii saptamana asta... am 4 copii!! cei doi verishori japonezi(tzi) si ale mele. cei mari merg totushi la summer school ziua....dar aseara fetele au adormit la 23.puse in pat la 9,dupa ritual de kikotit, plans, mi-e sete/pipi/cald,, sotzul s-a culcat cu una,. eu cu alta si...in juma de ora s-a trezit si ema.
so, mamma locca of this week e adjudecat
PS: sunt obisnuiti cu mancare pseudo-japoneza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

o iau si eu la citit, catinel-catinel, ca racu: de aici inapoi, vreo 20 de pagini din 2 capitole

ALEXUTZZA, LMA si sa va iubiti muuult. ce fain ati aniversat si lui Yannis ca v-a lasat.

CRISTIES, mutzu de ideea cu feederu. o avusesem de cand am vazut unul "la lucru" mai demult, dar intre timp...s-a dus in "bulk", care e un folder maaare in capul meu...

MIREMIA DE unde iei britaxul? eu o sa caut la second hand in germania, ca sunt fan brandu asta. nemtzeshte facute.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata,multam de cofe haircut
am cv de citit...revin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

buna dimineatza si de la noi.
fetele am vazut la city produse de la tommee tippee.
Eu vreau nu magic mat ca in rest mi-am cam luat ce trebuie de pe ebay.
Insa din pacate in craiova au doar unul singur pe roz.
Stiti unde se mai gasesc produse TT in Romania?

Mergi la inceput