Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 3
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Neataaaaa!!! Multumim de cafea, CrisM! mamei tale! EMA, ANDREI, EDOARD de Maia Ilinca (29.01.10) |
multumesc frumos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo noapte buna! eu o mai las asa...cu kg,macar cat mai alaptez...mai am vreo 4-6 sa fiu gazela... felicitari ptr persivitate cristies pup tot bbei.v-am citit.noi am trimis copilul la plimbare si ne-am iubit ca pe vremuri(nu dau detalii,mai mult loud) ca pana acum eram pe silent ptr ca am sarbatorit 2 ani de casnicie.nunta de bumbac ptr cunoscatoare.va invit la o felie de prajitura ''fanta'' cu branzica dulce ,a mai ramas si voi. eu is cu milupa.cu cerealele.papa de le rupe.am ajuns la 6 lingurite de cereale,12 de apa.e prea mult? banane de la cat putem baga? am trimis ingerasii sa va pazeasca pe voi si pe bbei vostrii.noapte buna copii! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
la multi ani fericiti si de akm inainte
felicitari ptr k papa bine
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
dastefa spune:
cris-m mare dreptate ai cu comparatiile
stiu teoria dar acum am luat-o rau pe aratura si nu reusesc sa ma mai redresez
pai daca faceam asa si la Daria cred ca nu mai aveam curaj s-o fac pe Miruna
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multu de cofee cris m LMA mamei tale!
LML sarbatoritilor de azi:
ema
andrei
edoard
pt ieri LMAlillyka [ne-ai parasit?]
alicredo LMA la cat mai multe astfel de aniversari fericite!
cristies multumesc frumos!ce harnicutza esti! cate ai facut ieri!wow!
dastefa
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cristies spune:
Neata!!!!
La multe lunite Ema, Andrei, Edoard!!! Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani mami de Cris.mario! Ms de tratatie.
La multi ani de casnicie Alicredo(cu cine ati trimis copilul la plimbare mai?)!!!
Cris.mario, chiar d-aia am intrebat, eu am inteles de la tine ca nu iti inspira incredere ca au prea multe produse (in sensul ca nu ar fi specializati sa faca mare lucru, ca fac din toate). Daca e vorba de probleme de calitate (chiar grave cele enumerate de tine ) atunci nu aveam nici de ce sa intreb...
cris.dogarel spune:
BUNA DIMINEATZA!
CINSTE MARE, monticioasa si ne-monti, pentru prietenele lu' mami. Azi fac juma' de an!!. Pfii, parca nici nu mai suna a "n"luni, nu?
AAA, si beuturici, pe alese, frapeuri de vara, mojito-uri la moda, ce doresc mamicile si muuult laptic si suc de mere/fructe pentru pufii mei.
ema
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mandruta spune:
Buna dimineata! Multam de cafea!
La multi ani mamei lui Cris.M. si multa sanatate!
La multe lunite pufilor de azi!
Noi suntem mult mai bine. Bubitele abia daca se mai vad, temperatura a ramas la 37,4.
Cat despre intalnire, noi o ratam pentru ca prefer sa mai ramanem izolati cateva zile. Dr. a zis in casa 10 zile, dar pentru ca toti pufuletii sunt mici nu vreau sa risc si sa ma injure vreuna dintre mamici. Eu imi doresc tare mult sa va vad!
Alexutza, sotul meu era exagerat cand l-am cunoscut eu referitor la tinuta. Nu fusta scurta, bluza decoltata, imi stergea rujul. despot, ce mai! Desi el hoinarea noptile si se invartea printre craci si balcoane la vedere. Prea mult strica... Acum are incredere in mine ca nu sunt genul care sa iasa in evidenta si ma lasa sa ma imbrac sau sa ma fardez cum vreau (chiar imi spune uneori ca de ce nu ma mai aranjez). Nici nu prea ma simt bine cu diferite chestii la vedere. Iar in meseria mea se impune decenta, deci majoritatea hainelor sunt clasice sau sport.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia N-am reusit sa urc filmul pe contul comun asa ca las www.youtube.com/watch?v=wcAYZodJZuY" target="_blank">aici link-ul. Fetele cu intalnirea....vineri, sambata sau duminica? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
VINERI! da, DA! eu in weekend merg la bunici sa guleg copilu mare si inca 2 verisori.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra