Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

In perioada cand ma intalneam cu sotul meu (in primele luni) eram in sesiune si intr-o seara nu am iesit ca aveam examene. L-am sunat pe telefonul fix (era cam 9 seara) si mi-a raspuns taica-su. Cica doarme. Si nu stiu ce mi-a venit ca dupa aia l-am sunat pe mobil... galagie, muzica, il intreb "ce faci, unde esti?". Zice: "am iesit la un biliard cu baietii". Am apreciat sinceritatea lui (biliardul a fost pasiunea lui) si am dat o bila neagra socrilor mei (acum au o colectie).

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mami de CRISM

CRISTIES, nada baba rada, k NU ii dau cereale deocamdata. eu am o idee fixa cu lactatele/laptele de la alte "mame" cat o alaptez. ori al meu, ori al vacii. asta pentru ca am. si mi-e lene sa ma mulg ca sa ii amestec in cereale. si nu vreau cereale instant. sunt dusa, stiu.

ALICREDO La multi ani, sa va iubiti bine. de ce pe silent cu bb? a protestat?

CARNE eu o sa ii dau de cate ori mancam noi in supa, adik 2-3 ori pe saptamana, k eu fierb mai intai carnea la oala cu presiune, apoi pun legumele. o sa o tin in frigider, ca supa ei, separat, pana a doua zi. ies 4 zile pe saptamana cu carne. restul, ou, de doua ori si...gata.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neataaa!!!!
LML tuturor pufilor care se serbeaza azi!!!!!
noi am avut o noapte frichinita......la un moment dat sotu s-a trezit avand impresia ca a cazut asta mic din pat, ca il stia langa mine...dar era la el in patut si se dadea in stamba, prin somn....chiar intors pe burta cu ochii inchisi
cris.d, ma pune pe ganduri ideea ta legata de cerealele cu lapte....ori al meu ori al vacii........hm....i-am dat vreo 2 lingurite pana acum, dar am stopat pe motiv ca suspectam iritatia de la transpiratie de pe fata sa nu fie cumva alergie la cerealele cu lapte milupa.........si acum nu stiu daca sa continui...
as manca o felie de tort diplomat......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ma intreba sotu aseara chestii legate de forum, ce si cum, cum ma cheama pe mine...ii spun de pozele de pe contu comun, ii arat cateva....si ma intreaba ca daca intra vreun dubios si le vede si el...nuu, ca avem parola, doar noi stim......la care el DA POTI FI SIGURA?........dar sa nu dam in paranoia...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cris-m mare dreptate ai cu comparatiile
stiu teoria dar acum am luat-o rau pe aratura si nu reusesc sa ma mai redresez
pai daca faceam asa si la Daria cred ca nu mai aveam curaj s-o fac pe Miruna

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:

neata fetele
multu de cofee cris m LMA mamei tale!

asa creste Alex

mersi frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies
La multi ani mami de Cris.mario! Ms de tratatie.

Cris.mario, chiar d-aia am intrebat, eu am inteles de la tine ca nu iti inspira incredere ca au prea multe produse (in sensul ca nu ar fi specializati sa faca mare lucru, ca fac din toate). Daca e vorba de probleme de calitate (chiar grave cele enumerate de tine ) atunci nu aveam nici de ce sa intreb...

_
Povestea unei .
Cresc

ms frumos
da...sper ca nu am suparat pe nimeni,eu mi-am spus parerea

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BUNA DIMINEATZA!

CINSTE MARE, monticioasa si ne-monti, pentru prietenele lu' mami. Azi fac juma' de an!!. Pfii, parca nici nu mai suna a "n"luni, nu?
AAA, si beuturici, pe alese, frapeuri de vara, mojito-uri la moda, ce doresc mamicile si muuult laptic si suc de mere/fructe pentru pufii mei.

ema

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

ema te pupa alexandra si mario .. si eu ofc ...multumim de tratatie iau cate cv ptr toti

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:

Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.

asa creste Alex

foarte tareee

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

iar va intalniti?

..ce-as vrea si eu sa strang in brate niste pufuleti dragi si s ama conversez cu mamele lor simpatice, gazele sexy!!!

LA MULTI ANI, EMA!
FRUMUSHICO!

6 luni....Cris, mai povesteste-ne de Ema, imi amintesc cat ai mai tras cu ea in perioada cand plangea si nu stiai ce are...mai plange? ce sunete scoate? se ridica in fundulet? mai sta la tztz mult? mi-e dor sa aud despre ea..

La multi ani si mamei de Cis.M. Sa v-o tina dumnezeu sanatoasa mutli ani deacum incolo!

Alicredo, multi ani de casnicie inainte! Adica pana la sf vietii!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput