Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 5
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Buna dimineata! Multam de cafea! La multi ani mamei lui Cris.M. si multa sanatate! La multe lunite pufilor de azi! Noi suntem mult mai bine. Bubitele abia daca se mai vad, temperatura a ramas la 37,4. Cat despre intalnire, noi o ratam pentru ca prefer sa mai ramanem izolati cateva zile. Dr. a zis in casa 10 zile, dar pentru ca toti pufuletii sunt mici nu vreau sa risc si sa ma injure vreuna dintre mamici. Eu imi doresc tare mult sa va vad! Alexutza, sotul meu era exagerat cand l-am cunoscut eu referitor la tinuta. Nu fusta scurta, bluza decoltata, imi stergea rujul. despot, ce mai! Desi el hoinarea noptile si se invartea printre craci si balcoane la vedere. Prea mult strica... Acum are incredere in mine ca nu sunt genul care sa iasa in evidenta si ma lasa sa ma imbrac sau sa ma fardez cum vreau (chiar imi spune uneori ca de ce nu ma mai aranjez). Nici nu prea ma simt bine cu diferite chestii la vedere. Iar in meseria mea se impune decenta, deci majoritatea hainelor sunt clasice sau sport. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
ms de urari
pe mn ma lasa sa ma imbrac 'desuchiat' in prezenta lui
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g buna seara de la noi, ca peste zi nu am prea servit forum... de aprecieri pentru filmulet. desi sunt infoiata la un paun, imi dau seama ca el zice mamamama ca asa i-a venit mai usor, putea fi f bine tatata, kkkk, papappa mama unui pui...Stefan |
eu chiar ma gandeam aseara, cand o admiram pe bobitza bolfitza,
de ce ne numim mame. Adica d ece mama si nu vava sau rara sau etc..
Pai probabil pt ca primele cuvinte spuse de bebelusi au fost mmmaa-mmmaa...si asa ne-a ramas numele: MAMA!
Suna logic, nu?
Apoi au intors privirea spre barbat si au spus ta-taaa!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mami de CRISM CRISTIES, nada baba rada, k NU ii dau cereale deocamdata. eu am o idee fixa cu lactatele/laptele de la alte "mame" cat o alaptez. ori al meu, ori al vacii. asta pentru ca am. si mi-e lene sa ma mulg ca sa ii amestec in cereale. si nu vreau cereale instant. sunt dusa, stiu. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
ms mult
la Mario am procedat asa....vaca direct dupa san,indoit cu ceai...si akm trec rpd pe lapte de vaca
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex iar va intalniti? ..ce-as vrea si eu sa strang in brate niste pufuleti dragi si s ama conversez cu mamele lor simpatice, gazele sexy!!! LA MULTI ANI, EMA! FRUMUSHICO! 6 luni....Cris, mai povesteste-ne de Ema, imi amintesc cat ai mai tras cu ea in perioada cand plangea si nu stiai ce are...mai plange? ce sunete scoate? se ridica in fundulet? mai sta la tztz mult? mi-e dor sa aud despre ea.. La multi ani si mamei de Cis.M. Sa v-o tina dumnezeu sanatoasa mutli ani deacum incolo! Alicredo, multi ani de casnicie inainte! Adica pana la sf vietii! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ms mult
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu chiar ma gandeam aseara, cand o admiram pe bobitza bolfitza, de ce ne numim mame. Adica d ece mama si nu vava sau rara sau etc.. Pai probabil pt ca primele cuvinte spuse de bebelusi au fost mmmaa-mmmaa...si asa ne-a ramas numele: MAMA! Suna logic, nu? Apoi au intors privirea spre barbat si au spus ta-taaa! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
EXACT!!!!!!!!!
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
lorex spune:
citat din mesajul lui mandruta
In perioada cand ma intalneam cu sotul meu (in primele luni) eram in sesiune si intr-o seara nu am iesit ca aveam examene. L-am sunat pe telefonul fix (era cam 9 seara) si mi-a raspuns taica-su. Cica doarme. Si nu stiu ce mi-a venit ca dupa aia l-am sunat pe mobil... galagie, muzica, il intreb "ce faci, unde esti?". Zice: "am iesit la un biliard cu baietii". Am apreciat sinceritatea lui (biliardul a fost pasiunea lui) si am dat o bila neagra socrilor mei (acum au o colectie). Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
:)))) ce tare!
dar parca ai mai povestit nu? ca imi suna cunoscut!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cris_mario spune:
plec la un suc cu copiii dupa mine la o terasaaaaa si cu o prietena
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
mamidepuiuti spune:
eu chiar ma gandeam aseara, cand o admiram pe bobitza bolfitza, de ce ne numim mame. Adica d ece mama si nu vava sau rara sau etc.. Pai probabil pt ca primele cuvinte spuse de bebelusi au fost mmmaa-mmmaa...si asa ne-a ramas numele: MAMA! Suna logic, nu? Apoi au intors privirea spre barbat si au spus ta-taaa! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
esti o dulce,ca de obicei...
in lb romana e cel mai "simplu" pt bb sa spuna ma-ma si ta-ta
ma gandeam acu' prin comparatie cu alte limbi...mother...mutter...madre...father..vater...padre...sa nu mai spun de bb unguri...ei spun apu[tata] prima data.ca-i cu mult mai usor decat anya[mama]
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
LOREX Ema face multe noi,ca totzi pufii,da' si multe vechi, adik tzitzi e pe primul si cel mai cautat loc. de cand ne-am intors din concediu inca si mai intens noaptea, de la 3-4 treziri doar pt tzitzi la dormit mufata aproape non stop si tzipzt si trezit de tot daca mai incearca si tati o pernutza, un bratzic. partea buna e ca tzatzele sunt ff pline, de la atata stimulare, si nu ma agit ca nu prea papa solide mai deloc. unele zile am impresia ca in servetzele, pe bavetzica si peste tot e mai multa mancare decat am pus eu in cana. btw, eu ii dau din cana, sa se tzina de ea si sa nu rasturnam usor...
CRISM, si eu la fel la ana, dar la 9luni. insa ana nu prefera laptele mai deloc, o doare burtica instant dupa ce bea, face kk....se prea poate sa fie doar o impresie, insa ma streseaza o chestie citita, ca cik suntem singura specie care bem (atata)lapte de la alta si, mai ales, dupa intzarcare, ceea ce...pare anapoda. as I said, sunt cu capu'
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mandruta spune:
Citat: | ||||
:)))) ce tare! dar parca ai mai povestit nu? ca imi suna cunoscut! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Tot ce se poate...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)