Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramy77 spune:
HONEY, precum vezi, nu sti singura
Mi-ai facut pofta cu gratarul de care ziceai, dar la mine sare din schema, azi ne apucam de bagaje ca pleaca tati maine in Germaniaramanem singurelecred ca o sa ma duc la mami la tara...
Si am uitat sa-ti zic ca ma bucur tare pentru vestile bune de la dr. .
YAIA, bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav.Ai dreptate, sunt ca prasnelul bebeii astia, de cand am gasit-o si eu pe a mea pe marginea patului stau cu ochii pe ea ca pe butelie...daca ies din camera o pun in patut, chiar daca mai plange putin...
Trimit ca plange pitica
Poze Briana.
honeybaby spune:
Ramy - nu plecati si voi cu tati in Germanica ??
Nu stiu ce o sa iasa din proiectul gratarul - aici ploua destul cat sa nu poti sta afara.
Avem impermeabile. Sa vedem ce chef or sa aiba baietii. Sper sa nu raceasca si sa ia si Maya..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
2anke spune:
Buna dimineata fetelor
La multe lunite sarbatoritilor!!!
Multumim Ioanact ca te-ai obosit sa nominalizezi pe toti din perioada asta. Mult de lucru ai avut.
Honeybaby ma bucur pt vestile bune de la dr. M-am gandit si eu la voi. Sper ca v-ati mai linistit.
dayanara frumosi cerceii. N-am stiut ca cei cu surub au biluta , de aceea am zis ca cumpar cu tortita, acuma sa vad daca si aici au biluta Mie imi place modelul asta dar acuma ma gandesc la www.yatego.com/goldstore24/p,4ba3094dcb779,47ea41ff6f5cb4_9,ohrstecker-marienkäfer-klein-585-gold-massiv-14-kt" target="_blank">modelul asta daca are biluta.
Imi pare rau ca la voi ploua, la noi o calduraaaaaaa de 37 grade de o saptamana ca te simti ca in Spania. Sper sa-si revina vremea in romania pana in septembrie cand venim si noi.
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani
honeybaby spune:
2anke - linistita o sa fiu dupa ce vad RMN -ul . inca mai am un nod in gat si unul in stomac..
Mie imi place mai mult modelul 2
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Ramy - nu plecati si voi cu tati in Germanica ?? Nu stiu ce o sa iasa din proiectul gratarul - aici ploua destul cat sa nu poti sta afara. Avem impermeabile. Sa vedem ce chef or sa aiba baietii. Sper sa nu raceasca si sa ia si Maya.. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
O sa mergem si noi, dar un pic mai incolo.Intai sa vada el cum e cu casa pe care o primeste,daca si ce mai trebuie,plus ca la inceput ei mai au deplasari, cantonament si nu vreau sa merg sa stau acolo singura.Asa ca mergem dupa ce se termina perioada de pregatire a echipei...Oricum ,probabil candva in august.
Siii,la noi e soareveniti aici cu gratarul?
Poze Briana.
dayanara spune:
rebiana merci de raspuns, dar cum ai facut cu roscovele, le.ai pisat cu ceva sau vin si praf de dizolvat in lapte?
anke tre sa aibe bilute toti care sunt pt bebe, dar nu lua dupa net ca asa nu esti sigura, am vazut si aici buburuze caut mai incolo si vi.i arat
denisa daca ar raci la gratar din cauza ploii zici? atunci nu are cum sa ia unul de la altul....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ella, imi pare rau ca v.au afectat in halul asta ploile..tare nasol tre sa fie
stati la ultimul etaj?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana de la ploaie se slabeste sistemul imunitar si prinde un virus si il aduce gata crescut mare si frumos in casa
Ce idei imi vin
Ramy venim. Cred ca am fost de 20 de ori in tg mures si niciodata, dar nici macar odata nu a fost soare. Mi s-a creat impresia de oras sumbru ...
Asa ca venim sa-l vad si eu insorit
Yaia spune:
citat din mesajul lui Ramy77 plus ca la inceput ei mai au deplasari, cantonament si nu vreau sa merg sa stau acolo singura.Asa ca mergem dupa ce se termina perioada de pregatire a echipei...Oricum ,probabil candva in august. Siii,la noi e soareveniti aici cu gratarul? |
Ramy, m-ai facut curioasa. Eu is mare amatoare de sport si acum ma gandesc care ti-e sotul...hmmm...contract in Germania...probabil joaca si la nationala, nu? Ma gandesc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara rebiana merci de raspuns, dar cum ai facut cu roscovele, le.ai pisat cu ceva sau vin si praf de dizolvat in lapte? |
Roxi, am cumparat o cutie de orez cu roscove de la Nestle...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!