Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
happyjoy spune:
Vladi, Sara are aproape 4 luni (pe 18 face 4 luni)
In primele 2 luni a crescut 700 gr/ luna iar in a 3-a luna 500, nu e stralucit dar e in "grafic". Nu imi faceam probleme ca arata bine. dar ma ingrijoreaza analizele.
Fier ii dau, am sa adaug mai tarziu si suc daca zici ca face bine (mai peste o luna- acum de abia luam si fierul... trebuie sa o tin de nas ca sa deschida larg gurita.. poate suna "barbar" dar e singura metoda care functioneaza, altfel sta cu limba afara si buzele stranse, cand simte lingurita)
Laptele acela nu era de fite, a vazut si Roxana, e pt cazuri speciale dar e f bogat in calorii
Pediatra s-a gandit sa ii dau mai putin si concentrat tocmai sa nu se obijnuiasca cu bibe dar ideea e ca oricum nu vrea nimic "artificial" nici pe suzi nu o mai vrea
Mai astept o luna sa vedem cum evolueaza ca oricum nu am alta varianta
Nici eu nu vreau sa ii dau lp, visul meu e sa pot alapta pana la 6 luni : )
Mami de minune minunata!
Ioanact spune:
Buna seara!
Am intrat sa vad ce s-a mai scris si sa va mai urez toate cele bune iar cand ma intorc (sau cand va mai citesc) sa citesc numai vesti bune si iepurasi cuminti, mancaciosi si voioisi.
happyjoy sigur ca te mai tinem minte.
Imi pare rau ca nu accepta deloc biberonul, poate in felul asta se regleaza si lactatia.
Roxana hihi ..ce frumosi sunt cerceii.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Asteropipan frumoase pozele..si ce-a crescut Ioanna.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
Salutare!Ca orice premier care se respeccta apar si eu dupa inundatii.La noi a fost groaznic(si inca ploua frate!!!).Pozele pe care le-ati vazut la tv (daca le-ati vazut) erau chiar din zona in care stam noi.Norocul nostru,daca pot zice asa,e ca stam la etj4.Si acum..detalii picante:a plouat efectiv in casa sunt disperata mi s-a umflat usa de la bucatarie si nu se mai poate inchide,mi-a facut scurt soneria.a intrat apa peste tot intr-un cucvant.deja am ajuns la saturatie .Nu mai bagam niciun ban in casa asta .Vreau sa plecam mai repede ca-s satula.
In alta ordine de idei am gasit si eu in sfarsit balon cu heliu.Na!doua i-am luat:unul cu un delfin si unul cu Winnie.E incantat nevoie mare.Am luat si scaun de masina ca in scoica nu mai vrea si nici nu mai incape.Mi se pare ca sta tare inghesuit mititelul.
Sunt amarata cu ploaia asta.Geo a fost marait ca am iesit cam putin din casa din cauza vremii.
Evamika si al meu adoarme numai in brate.Asta ziuia ca seara dupa baita se face baiat de gashka si adoarme singur.ce conteaza ca pe timpul noptii il gasesc fie dormin transversal sau cu capul in directia opusa celei in acre-l pusesem eu.Doamne cred ca acid de bateri am in tzitzi.Despre laptic....Doamne multumescu-ti ca este din belsug.Am zile in care ii dau mai des sa suga dar asta pt ca prefera tzitzi decat apa.
Revin cu noutati.Pupici!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara rebiana ce.s roscovele? doarme mai bine acum? |
Roscovul e o planta; roscovele sunt fructele lui.. arata ca niste pastai. Am citit ca au un efect calmant asupra stomacului si au si continut de vitamine si minerale.
A dormit binisor noptile trecute... in seara asta n-am mai pus in laptic.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Ella - imi pare rau ca ploua in casa. Offf stiu cum e . Daca mai stiti asta iarna eram pe casa mai tot timpul sa dam zapada altfel era jale , ploua la greu . scoteam si 6 l pe noapte. Si dupa ce dam zapada a doua zi ningea.
Si la noi sa umflat usa si deformat, am schimbat-o plus dat jos peretele ca de atata apa era mamaliga.
Acum am facut acoperisul dar camera bebelunei e cu rigipsul dat jos pe peretele unde ploua si nu-l refac decat dupa ce trecem iarna sa vad eu ca nu mai ploua.
Acum cand ploua mai uit mereu sa vad nu cumva pica . Am ramas cu stresul. Cred ca nici in 10 ani nu-mi trece.
Gaby - ai mai, nu plange. E fata mare acum nu poti si tzatzi si papa in acelasi timp. Daca adoarme cu ea in gura fara sa suga tot e frumos
Alina2- frumoase pozicile. Ce bine ca v-ati distrat putin. Asteropi e tare lunguta si serioasa
Azi nu mi-a iesit deloc planurile . Bine macar ca nu a fost ceva urgent de facut.
Maine facem gratar sa vedem daca ne lasa vremea . Daca nu cica il fac si sub umblela . am mai facut noi odata iarna pe ninsoare in garaj cu usile dechide. Cred ca 2 zile ne-au usturat ochii
Am pregatit carnea de pui, porc si carnati de curcan, astept pestele pt saramura maine . Legume : ardei, rosii , vinete, dovecei si ceapa (muuultaaa) Mai ramane pe maine cartofii si ciupercile.
Asta pt pt doar 6 persoane + o bucata catel si una pisic
Nu mai gatesc toata sapt viitoare
Ma duc la dus si nani
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Am uitat ceva : Miria- eu am stat toata viata mea la curte, tot timpul am avut cel putin un catel. In viata mea nu am vazut o capusa pe mine sau sa ma muste. Puricii se mai urca pe om dar capuse raaaar. Eu nu am auzit, si nici mama si nici tata care au trait la tara unde este iarba . Ele stau in blana , trabuie sa iaba de ce se agata.
Eu zic ca te duci linistita la tara si sa stai la aer. Lasa goangele ca nu sunt mai rele decat poluarea din Bucuresti
honeybaby spune:
Neata !!
Toata lumea doarme ??
Auzi la ele cica au copii care nu le lasa sa doarma!!
pai cine va mai crede ma fetelor
Va las o faca strong si ma duc sa-i dau partea a doua de bibe bebelunicii
btw la voi ce efect are cafeaua? Eu nu beau pt ca scade lapte. Dar fara ma dooooareee capul . Si m-am ca saturat de dureri de cap
honeybaby spune:
MA pus poze de luna asta aici pt Delia
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/Bebeluna/Maya%20-%203%20luni/
Se pare ca vb singura
Ramy77 spune:
Neata fetele,
HONEY,mersi de cafea, eu am nevoie ,ca-s tare chiauna....Fii-mea si-a facut de 3 nopti un program foarte siecsi...se trezeste la 3 si nu mai adoarme decat catre 5 si la 7 iar e cu ochii cat cepele...nu stiu ce are, ca nu de foame se trezeste,am incercat sa-i dau tzitzi si nu prea vrea, adica, asa, mai mult de suzeta mai tocaie si ea...Acum sta in patut si se distreaza cu balonul,sa vad cat tine pana se plictiseste...
Am recuperat din urma,daca tot m-am trezit de dimineata si din ce-am retinut:
DAYANARA, frumosi cerceii, la noi nu am vazut asa ceva, poate o sa-i iau din Germania, cred ca acolo sunt...la noi, mai greu
ASTEROPI,frumoase pozele ce dor imi e de-o balaceala in mare,of of mai mai, lasa ca-mi scot parleala la anul...sper
GABYnu fi suparici,cred ca asa e cand incepi diversificarea, mai putin laptic, mai ales daca papa bine...Poate era satula si de-aceea n-a mai vrut tzitzi...vezi ca totusi de comfort a luat-o...stai linistita ca nu cred sa renunte la tzitzi asa usor
ELLA,imi pare rau ca va ploua in casa,imi inchipui ce rau trebuie sa fie...Maica-mii la casa i se mai intampla cand ploua tare,a patit-o si acum dupa ce tocmai zugravise...
HAPPYJOY, bine ai revenit
Chiraie printesa, ma duc sa vad ce face...revin
Poze Briana.