Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi, uite cum arata cutia de www.hopa-sus.ro/imagini-produse/cereale-de-orez-cu-roscove-3-1700730868.jpg" target="_blank">orez cu roscove.
Aseara nu i-am mai pus in laptic si-a dormit la fel...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana merci , am sa iau si eu din romania ca aici nu prea stiu cum ii zice:*

denisa arunca incoace niste gratar :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Va salutam si noi din Romania.

N-am reusit sa intru pana acum, suntem inca putin ametiti dupa drum. A fost un drum de vreo 22 de ore, destul de greu, mai ales partea din Romania, din Bucuresti la Calafat.
Sofia a fost la inaltime, n-a plans deloc, a fost curioasa sa vada tot, in avion nu a vociferat deloc, la decolare si aterizare i-am dat sa suga, dar nu chiar in momentul potrivit, ca n-am nimerit mereu, insa a fost ok.
Acum avem ceva probleme de adaptare, fatuca mea inca e pe orarul din Maroc, desi sunt doar doua ore diferenta, aseara s-a culcat pe la 1 noaptea. Sau poate ca e prea multa lume in jurul ei, mereu altii. Nu stiu, sper sa depasim momentul.
In orice caz e asa de biiineeee! Si am si lapte muult, Doamne ajuta!!!

Voiam sa o intreb pe Dayanara, ai luat aparatul antitantari de la Chicco? Cum e???? Ca sunt asa multi si nu stiu ce sa fac.

Sper sa reusesc sa recuperez ceva, dar nu am legatura internet portabila si asta fixa nu e la mine in camera, asa ca e pe apucate .

Sper ca e toata lumea bine, toti iepurasii sunt sanatosi si voinici si sa petrecem o vara frumoasa.

Trimit, ca sunt pe fuga.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

kossir da am luat aparatele si le tin in dormitor dar nu pot sa.ti spun cat sunt de bune ca aici nu.s tantari, le.am luat pt romania ca luna viitoare venim si noi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

Intru nitel ca nu prea am chef de scris, desi v-am citit zilele astea.

REBIANA - Si eu ii dadeam fetei cereale de la Nestle si sa stii ca am fost tare multumita de toate. Eu i dadeam si cu tapioca, de fapt cu astea am inceput.

ROXANA - Frumosi cercelusii si eu i-am luat fetei mai multe perechi diferite figurile, dar numai la unii luati din Germania am bilute in cap si alea le pun si la ceilalti pana le-oi pierde.

ANDIRA - Poooze!! Sper ca v-ati distrat dua botez.

Eu sunt asa preocupata cu pregatirile si sa iasa totul bine, incat am visat si ieri-noapte ca botezam.

DENISA - Cum a mers gratarul azi? Nu a fost ploaie decat dimineata, apoi a fost chiar frumos doar ca era umed pe jos.
Multumesc pentru sfaturi! N-am cum sa nu merg la tara, dar noi suntem crescuti exclusiv in Bucuresti, asa ca mi-e mai greu cu adaptarea la natura.

ROXANA - La cate kg ai ajuns? Eu iar m-am premiat cu inghetata si fistic.
Ee, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

KOSSIR - Concediu placut in tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

revenim si noi dupa cateva zile de absenta
ianis a avut brosiolita si inca nu i-a trecut de tot, offf ne-am chinuit tare cu tusea, mucii, se trezea noaptea tipand pt ca respira f greu, peste toate astea il chinuie si undintisor care vrea sa iasa la suprafata, am stat mult treaza noaptea cu el si ma resimt. dar acum este mai bine, am fost la dr si ne-a dat tratament, si din fericire si-a facut efectul inca din prima zi
s-a rezolvat si problema greutatii, a luat 450 de gr in 2 saptamani, de cand am inceput diversificarea
va spunam ca ne schimbam medicul pediatru, sunt f incantata ca am facut mutarea asta, am gasit o tipa excelenta, cu toate ca eu desconsider cadrele medicale din jud prahova, cei buni au migrat catre bucuresti, uite ca mai sunt si execeptii care confirma regula
sa va spun de ce sunt asa incantata de noua pediatra:
- este f organizata in evidenta pacientilor, mi-a pus 1000 de intrebari despre noi, parintii, despre bunici, despre sarcina, despre istoricul medical al piticului si si-a notat tot, a scris vreo 4 pagini A4 toata consultatia, inclusiv cu stadiul in care era ianis, despre simptome, diagnostic si recomandari medicale
- nu "a scos din maneca" antibioticul, asa cum fac muuulti dr in ziua de azi, ne-a reomandat aerosoli cu adrenalina, eurespal, isoprinosine, vit C, protectis si doar in cazul in care dupa 2-3 zile rezultatele sunt nefavorabile sa apelam la antibiotic
- nu este expeditiva, consultul la dansa dureaza doua ore, raspunde pertinent la orice intrebare si are si justificari logice pt orice afirmatie
deci sunt tare incantata, merg si miercuri pt reevaluarea starii lui ianis si pe cuvant ca abia astept ca imi transmite atata energie pozitiva si incredere

maine recuperez din urma, acum fug sa ma uit la finala, cred ca olanda va fi campioana, cu toate ca mi-as dori sa castige spania

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

kossir vacanta placuta!

miria am revenit la 61. mananc mult...oricum zic merci ca nu se pune mai mult in ritmul asta :))
sunt multumita ca ma incap toti blugii mai putin unii de tommy hilfiger care sunt si preferati...dar asta e

andra of saracutul ianis, ce urata e brosnsiolita, n.am avut dar am oroare de ea, deja ma uit dupa aparat de aerosoli
si eu cred ca o sa castige olanda sunt tari la bataie vad....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!
acum o ora ne-am cules de pe drumuri.am fost la plimbarica , papica si plaja

fiimea a fost cel mai cuminte copil...dulceata mea mica.

inca nu am reusit sa termin cap trecut,insa am citit ca HONEY SI ANDRA au venit cu vesti mai bune de la doctori si ma bucur nespus pt ele si puiuti.

ELLA ofof nasol rau ca ploua in casa:((((

REBIANA si eu am inceput sa ii dau faina de orez in speranta de a dormi mai mult noaptea si a pune in greutate.
cu dormitul noaptea...e la fel nu s-a schimbat nimic
cu greutatea...suntem mai binisor dar cred ca e si din cauza lapticului, ca nu avem decat 6 zile de cand papam faina de orez.

GABY imi pare rau ca nu mai vrea JOY tzatzica:((( dar deee, a dat fata de lucruri noi, gusturi noi
hai nu fi supi, ca poate isi revine

ahhh nu mai stiu ce am mai citit

aaa, ma bucur pt mici crestini si crestinare frumoasa celor care urmeaza.
noi am programat pt septembrie
de maine incep sa alerg si eu pt pregatiri...hainute, marturi, florarie, etc..abia astept

sa va zic ce discutam zilele trecute cu sotul....ce nume punem la urmatorul copil...si daca e fata KARINA MARIA, daca e baiat IORGOS MIHALIS

a sa nu uit....IOANACT multumrsc mult pt urarea facuta pe 8 iulie cand a implinit fiimea 4 luni. esti o draguta ca ti-ai amintit

si multumim deasemenea tutoror care au vz pozele si pt comentarile voastre DANAYARA, HONEY, IOANACT SI RAMY sper ca nu am uitat pe nimeni

va pupic pe toate
ma bag sa vad STATE DE ROMANIA ca pe pro internat acum il da

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DANAYARA felicitari pt kg de acum

siiiiiiiiiii ca tot vb de kg......

anunt oficial AMR 0

ce a mai ramas e burtica care nu stiu cum sa o dau jos sa fie abdomenul meu ca inainte

mai vroiam sa scriu dar.....black out

aaaa, insanatosire grabnica micutului IANIS nasol cu bronsita..brrrr

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput