Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
REBIANA - Si eu ii dadeam fetei cereale de la Nestle si sa stii ca am fost tare multumita de toate. Eu i dadeam si cu tapioca, de fapt cu astea am inceput.

Cereale cu tapioca am intentionat sa cumpar dar nu aveau la farmacia din oras, la care am mers si n-am avut rabdare sa astept sa ajung la supermarket.
Sa-ti fie de bine inghetata ()!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
REBIANA si eu am inceput sa ii dau faina de orez in speranta de a dormi mai mult noaptea si a pune in greutate.
cu dormitul noaptea...e la fel nu s-a schimbat nimic
cu greutatea...suntem mai binisor dar cred ca e si din cauza lapticului, ca nu avem decat 6 zile de cand papam faina de orez.

Si Mara mea doarme la fel de bine sau de rau (are si nopti de-alea si nopti de-alelalte ) si daca adaug cereale in laptic si daca nu... asadar in ultimele doua seri n-am mai pus. La greutate, eu-s multumita de cum arata Mara... n-as vedea-o mai grasuta.
Asteropi e o dulce; am vazut pozicile voastre!
Felicitari si pt AMR 0!! (eu-s cu AMR 400-500 g pe care le reduc daca ma abtin de la "ceva bun" si cum nu ma prea abtin.....)

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ASTERO - Sa-ti traiasca fata, mai! Ce mare e!! 4 lunite! Al meu e pici pe langa ea.

Si ia zi tu, ca sa imi bag unghia in gat de ciuda, cate kg ai?

Deja va ganditi la al doilea copil? Bravo, voua! Sunt frumoase numele alese, ce sa zic...ca eu ii spun lui Ghiorghita al meu Iorgos chiar daca nu e grec.

Mergi la inceput

Carmen sa petreceti fain pe meleagurile natale!
Andra pupam Ianisu' sa se faca bine!
... si ca tot vorbeai de meci... A BATUT SPANIA!!!!!! scuzati offtopic-ul dar am stat cu inima la gura pe tot parcursul meciului; mi-a fost echipa favorita inca de la inceputul campionatului si este de imaginat entuziasmul meu!

Mergi la inceput

REBIANNA - Tu vorbesti de ...grame? Adica (te) razi de mine? Si eu care am kg serioase de dat jos!!!

Mergi la inceput

ANDRA - Bine ca ai dat de un medic bun, ca asta conteaza cel mai mult! Sanatate multa puiutului bolnavior si tie liniste, ca de-astea vor mai fi de acuma in colo din pacate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
... A BATUT SPANIA!!!!!! scuzati offtopic-ul dar am stat cu inima la gura pe tot parcursul meciului; mi-a fost echipa favorita inca de la inceputul campionatului si este de imaginat entuziasmul meu!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

REBIANNA - Tu vorbesti de ...grame? Adica (te) razi de mine? Si eu care am kg serioase de dat jos!!!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Am slabit din cauza regimului alimentar obligatoriu de tinut dupa colecistectomie :( Nu zic ca n-as fi vrut sa slabesc dar as fi preferat sa dureze mai mult perioada de revenire la kilogramele de dinainte de sarcina si eu sa pot ingurgitez tot ce-mi pofteste inimioara.

Mergi la inceput

Acuma bucura-te ca ai scapat de 2 rele.
Si lasa-ma pe mine cu invidia.

Mergi la inceput

'Neata, fete!

Haideti, scularea, ca n-am cu cine sa beau cafeaua!
Somnoroaselor!

Mergi la inceput