Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Rebiana27 spune:
'neata si de la mine!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Neata!
Sofia Maria de Kossir
Jeremy Noah de miri_mik
Noi am cam lipsit ca m-a apucat harnicia. Vineri am facut curatenie generala si sambata dulceata si compot de visine.
Incerc sa recuperez un pic din urma.
O saptamana frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
hop si noi la cafea . Adica pepsi cu gheata si lamaie
Roxi - arunc cu putere sa ajunga pana la tine. 85% din mancare a ramas neatinsa. Am avut multe de facut si am mancat in jurul grtarului cum se faceau. Cand ne-am asezat la masa toata lumea era satula.
Oricum pt mine asta e farmecul gratarului.
Miria - si eu tot in bucuresti m-am nascut si am crestut, dar la curte.
A fost vreme super de gratar , chiar cald. cu caldura de la gratar am traspirat 2 l de apa
Asteropi - sa-ti fie rusine. cum 0 kg ??? Eu mai am 5 si nu fac nimic sa scap de ele
Rebiana - grame ??? pai de grame de vaiti tu . Lasa gramele pt bebei noi vb de kg serioase aici. Pt cateva grame de sunca nu m-as stresa de nici un fel.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Si eu am stat la casa, dar fara animale ca la tara in jur, fara padure, apa si ... viata tipic de taran roman. Aveam casa in buricul targului si atat.
dayanara spune:
si eu am avut caini si pisici de cand ma stiu, acasa in bucuresti la bloc si n.am luat nici purici nici capuse...dar cine stie ce soi sunt astea noi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Da Miria:) la apel:)
Parintii mei au plecat ieri in Grecia. I-am dus la Brasov la autocar si e foarte pustiu pe aici fara ei. Sunt singura in ditamai casa si cu toate responsabilitati ei!! Plus 3 catei si 3 pisici.... Fata mea de la magazin e in concediu si asociata/fina mea e insarcinata in 6 saptamani. Cu somnuri lungiiiii:) si uite asa...
Pitica suge din nou. Am fost foarte ingrijorata. Si a fost si constipata. Foarte!!!! Am reusit sa scoatem "dopul" in baita calda si cu apa calda bagata cu siringa. Un soi de clisma. Mama ei de diversificare. Ma gandesc ca ii foarte greu pt sistemul ei digestiv dar na... incet incet!!!
Astero felicitari pt kilograme!!!!! super!! burtica iese ea la operatie:) dupa ce faci pe nr 2!!! Unde o ti pe Asteropi la plaja? Plecam si noi in 23 august in concediu si as vrea sa stiu cum o tin pe plaja. O dai cu crema? Cu ce o hidratezi?
Rebiana ce regim ai avut? Eu inca incerc sa scap de piatra de la fiere dar nu ma prea tin de tratament. offff.. in fiecare zi zic ca ma apuc!! Am tot vrut sa te intreb de ce congelezi legume? Marea majoritate se gasesc si in iarna. Toate fructele si legumele crude sunt mult mai bune decat fierte.
Andra ma bucur tare ca ai gasit pediatru pt Ianis. Cat despre bronsiolita... brrrrrrr.... a trecut?
Vladi tu erai cea care testase aparate de aerosoli. Stiu ca am citit cat eram insarcinata. Te rog mai recomanzi odata pe cel care nu facea mult zgomot si se termina repede programul???
Ioanact sper ca sunteti ok pe drum. multumesc pt urarile de 6 luni!!! doamneee ce trece vremea!!
Ma duc sa scot fructele din frigider sa se incalzeasca!!!
miria_cristina spune:
La tara animalele sunt mai neingrijite decat la bloc, mai ales cainii. Sta cineva sa-i deparaziteze si sa le faca baie?
Apoi, sunt turmele de capre si oi lasate sa pasca pe te miri unde. Iar tu mergi prin poienite cu copilul sa culegi flori..
Mai ales acuma, dupa atatea ploi si in mijlocul verii cand e cald.
La asta ma gandeam. Si poate n-o faceam daca nu auzeam la televizor.
miria_cristina spune:
GABY - Pana intra VLADI sa-ti zica de aparatul ei, uite, iti spun de al meu, care este exact cum vrei tu, se termina repede si nu face zgomot. Si, din pacate, l-am folosit des cu fata, asa ca, am experienta. Se numeste LAICA si e foarte bun.
GabyHila spune:
Intradevar sunt mai putin ingrijite. dar la tara se vad de 2 ori pe an cu solutii pt paduchi/purici/capuse in toate cotetele si se pune cenusa sa se scalde gainile si etc in ea. Sa stii Miria ca pe copii ii pot musca capusele si la gradina, la padure, la gratar!! Avem niste prieteni care sunt mari amatori de off road si paduri. El e vanator si de multe ori cand merg la pescuit iau si copiii. Si de multe ori au venit muscati de capuse. Trebuie verificati bine si dusi repede la doctor sa scoata si capul capusei. Din pacate trebe si antibiotice.
Una peste alta nu cred ca ai cum sa feresti copiii acuma de lighioanele din curte. Mai bine faci deratizare serioasa si controlezi copiii sa nu fie muscati. Oricum casa cu livada nu cred ca o vinzi pe vreme de criza:))
miria_cristina spune:
GABY - Pai, de poienite cu iarba inalta ma tem, de padurici si tufarisuri, ca doar nu-o izolez pe fii-mea numai in curte chiar de-ar fi mare.
De dat cu insecticide am tot dat, dar din cauza ploilor e cam munca in zadar ca nu ramane pe frunze.
Si stiu ca daca te musca una trebuie si scoasa cu mare grija si bagat antibiotic la greu.
Si, sincer, inca nu ma gandesc sa vand casa de la tara ca am muncit mult la ea. De fapt, e la 30 minute de Bucuresti si in zona sunt mutati foarte multi bucuresteni, unii chiar definitiv. Asa ca, ar fi super fain, daca ar fi si sigur locul. Pana acum fusese.