Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
Andre_lina spune:
Buna dimineata in noul capitol, numai cu vesti bune!
Patrioticus inca un motiv numai bun sa imi salut familia virtuala.
Eu care nu beau cafea, parca ar merge una americana langa un brownies..mmmmmmmmmmm ce bun!
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel BUNA DIMI! ARTHUR si multi pupici de la ema cARLA, CRISTINA, MARA SI DARIUS Chiar, d-melli, Rebiana, Mandrutza, Arwen, sunteti in concediu de atata timp?Sa va traiasca puii Cand ma hotarasem si io s-o las moale cu cafeaua...Ema a trecut la night party. "Maimutzica cu cercei, noaptea pe la 3", chiote, rostogoliri, mangaieri, voie buna... o ora. I-am zis ca daca nu se culca nu o mai las la club cand o fi mare. A protestat de 3 ori, apoi l-a lasat pe tati s-o adoarma in bratze, plimbata. am dormit toti pana la 6 jumate, ca dupa revelion Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
ooo, Doamne! Tudor a avut o incercare de a da desteptarea pe la 7 dimineata... si am fost total indignata, l-am mufat si m-am culcat... asa ca vazand acestea, s-a culcat si el. Si inca mai doarme!
micki_mica spune:
Neata si de la noi!
Suntem zombie ca am schimbat la Kiti si la 2, si la 4 30 si la 6 30 ...si acum trebuie sa il schimb iar. A papat banana cu biscuiti...ptr prima data.
Va dorim o zi superba, racoroasa si LML pufuletilor nostri sarbatori azi!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
cris_mario spune:
96....
dastefa in curand mirunica va face totul,ba chiar mult mai multe decat alti pui...orikm nici alexandra nu face multe chestii pe kre le fac altii,nu te ingrijora
lorex,danyelana,oani multam de aprecieir
ana mersi frumos
alexutzzza imi pare rau de agitatia lui yannis
dece esti atre de tot
ruxita...scz,dc sa persevereze sotul???
miremia,tocmai intrebam de tine,akm am vazut postarea...la mangalia
bea multam...stiu k st slabnoaga...si nu-mi placeee floarea e cadou de la sot
cristies multam fain,da a crescut muult ...aaa,link-ul o sa il scot de la semnatura...am uitat,nici nu am mai votat ,ms orikm a luat tare bine in greutate gargaritzul sa va fie de bien vaccinul
explicati-mi si mie cu nunta de hartie k sunt praf
nick-ul eu l-am ales......numele sotului si al lui mario,atunci nu stiam dk e fata/baiat (alexandra) si nici ce nume va purta si sincer m-am gandit k andreeeeea/dea/deea/andre e plin forumul,m-am inselat evident,suntem mai multe cris ...doar cris nu am vrut k nu am cheama cristina si doar mario nu mergea
alexutzzza,dulcineea sa aveti multi ani fericiti si de acum inainte
dansor multumim,era in carut cu bandana pe cap si de atat foiala si-a dat-o jos,i-am lasat-o asa k nu am stat decat cateva minute,apoi in carut la umbra si apoi sub umbrela
miki_mica si alexandra la fel in ficare pamper kk...putin si des,tot de aia cred si eu k ii ies dintii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
ana_g spune:
alexutzzza, o sa-i dau mai multa apa, ca nu vreau sa pacatuiesc....si eventual sa beau eu ceva pt lactatie, desi am impresia ca e destul....dar poate ca nu....
mama unui pui...Stefan
cris_mario spune:
mai am cap asta si sunt la ziiiiiiiiiiiiii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
xela_07 spune:
Am intrat sa va salut si sa va pup pe toate, mi-ati lipsit .
Ne-am intors si noi aseara tarziu din vacanta. A fost f frumos, noi ne-am simtit f bine si copii sanatosi tun si parca putin mai marisori .
Ma apuc de bagaje si alte treburi administrative si sper sa revin mai pe seara cu detalii si sa apuc sa citesc si ce ati mai facut.
CAFEA??? Care e treaba cu cafeau ca mie tare mi-a lipsit cafeaua mea. Cipriotii astia sunt antitalent la facut cafea ...
Revin
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
cris_mario spune:
acum,am cateva intrebari:
-de unde iau razatoare din sticla/plastic?
-cu ce ii dau ptr crusta seboreica?(alexutzzza )
-ii dau noaptea LP? ca san nu mai vrea...deloc
-ce pastile sa iau k sa opresc laptele? k ma dor ingrozitor
si k tot nu mai vrea tzitzi cred k saptamana viitoare incep diversificarea
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
ayanna ms ...eu nu tin regim,eu vreau sa ma ingras
da si eu ii zic mereu k o pap
daria e o scumpa,am admirat pozele
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza aa si stiam io ca mai am ceva de zis! cris mario ce frumos vorbesti tu de Alexandra la mare! ce bine va distrati si ce activa e! cred ca e un deliciu. Inca nu am apucat sa intru sa vad poze....intru io azi. Deocamdata plec la facut piureul de fructe apoi pun maimutza in carutz si mergem in excursie pana la P-ta Traian...ca alta piata nu stiu in zona....(p-ta Alba Iulia) de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
multumim frumos
vaai da ce bine papa yannis,ca intotdeauna de altfel ....
un praf mic de sare o sa ii pun in mancare,ulei inca nu,nici unt....
spor la cumparaturi
un pupic ptr yannis si o floare ptr mami
o printesa grabita...
varsta Alexandrei