Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BUNA DIMI!

ARTHUR si multi pupici de la ema
cARLA, CRISTINA, MARA SI DARIUS Chiar, d-melli, Rebiana, Mandrutza, Arwen, sunteti in concediu de atata timp?Sa va traiasca puii

Cand ma hotarasem si io s-o las moale cu cafeaua...Ema a trecut la night party. "Maimutzica cu cercei, noaptea pe la 3", chiote, rostogoliri, mangaieri, voie buna... o ora. I-am zis ca daca nu se culca nu o mai las la club cand o fi mare. A protestat de 3 ori, apoi l-a lasat pe tati s-o adoarma in bratze, plimbata. am dormit toti pana la 6 jumate, ca dupa revelion

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

imi pare rau de noaptea agitata

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

LML PUFULETILOR DE AZI!!!
Arthur
Carla Antonia
Ioana Cristina
Mara Andreea
Darius Mihai

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

danasor - mersi de capitol
cris_mario - mersi de cafea. buna, buna... Si am avut nevoie ca Lucas s-a trezit de vreo 4 ori azi noapte. Pe la 3 era tot un zambet si o voie buna, de a trebuit sa-l mut in pat la noi ca sa nu-l trezeasca pe frate-so. Oare v-am zis ca de vreo 2 saptamani l-am mutat in camera cu André?

Si s ava zic cum a fost ieri la medic...Lucas are 7850g si 68 cm, bine dezvoltat, totul ok, bla, bla...si ajungem la subiectul diversificare. V-am mai zis ca are un pediatru mai in varsta, cu multa experienta, cu 2 nepotele un pic mai mari decat copiii mei. Am mare incredere in el. Imi zice sa-i pun un firicel de sare in mancare ...
Eu: sare? dar eu am citit...?
El: ai gustat mancarea lui Lucas?
Eu: da, oribila
El: si atunci de ce ar trebui sa obligam un bebe sa manance o mancare oribila?
Eu: pt ca excesul (vroiam sa adaug ca se elima greu la nivel renal si predispune la HTA)
Aici am fost intrerupta
El: EXCESUL! Dar cine a zis de exces? 1 firisor, doar pt gust...

Asta ca tot povesteam ieri de cati medici, atatea pareri.
Acum cateva zile sustineam ca nu-i pun sare in mancare. Azi sunt mai toleranta cu el, cu mine si cu...sarea Dupa cum a zis si alexuzzza, scopul este sa manance si sa cresca mare. Daca mananca fara sare, foarte bine, o uit. Daca refuza categoric probabil ca o sa pun, ca vreau sa pape.
Acum merg sa caut ce-i cum predispune sarea la febra ca nu ma duce capul sa pricep mecanismul (cristies). Am memoria destul de slaba, dar "m-am scos" de multe ori cu logica mecanismelor...pe asta nu o inteleg

A, fara sa uit,
Arthur
Carla Antonia
Ioana Cristina
Mara Andreea
Darius Mihai

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

felicitari ptr vestile bune de la dr
foarte tare k i-ai mutat in camera pe amandoi baieti mari domne
parca si andrelina a zis nu? k il muta singur pe tudor

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

CRISMARIO
ar trebui sa mai fie pe mailul comun scanul de la preparatul de crusta seboreica...undeva prin februarie...sfarsit de februarie cred...

oani felicitari ptr crestere, f armonios si bine dezvoltat!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! multam de cafea de cap nou!
cris mario reteta este pe mailul comun. dar de kand nu mai vrea alexandra tzitzi? imi p0are rau ca lapte ai avea.

gragaritzului dupa vaccin sa fie bien.

caius multa sanatate si un mare sa revii in fortza. ruxita eu sunt sigura ca deciziile pe care le iei sunt corecte si le iei in interesul elei. eu oricum te admir ca ai doi copii de varste atat de diferite si cu probleme diferite si le faci fata cu brio.

ayana xem mai tarziu iti raspund si eu si eu am un bebe maraaios, plangacios, sunt atat de putine zilele in care este mai calm. le numar pe degete. plus ca noaptea se trezeste din ora in ora sau chiar jumatate dorm cu el pe picioare ma dor calcaile dimineata de zici ca cei. multa rabdare.

bea ivan cum mai este mai bine? multa sanatate. si voua.

nickul lam ales ca asa imi zice fratele meu miki si 79 este anul nasterii dar era luat si asa am adaugat si 1 791

ratusca wb. mai zine despre voi.

alexutzza eu cred ca ii vor iesi dintisorii de aceea este marait. nus stiu ce sati zic. dak am sti ce au bebeii astia tare bine ar fi.

trimit si sper sa mai revin

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am intrat sa va salut si sa va pup pe toate, mi-ati lipsit .

Ne-am intors si noi aseara tarziu din vacanta. A fost f frumos, noi ne-am simtit f bine si copii sanatosi tun si parca putin mai marisori .

Ma apuc de bagaje si alte treburi administrative si sper sa revin mai pe seara cu detalii si sa apuc sa citesc si ce ati mai facut.

CAFEA??? Care e treaba cu cafeau ca mie tare mi-a lipsit cafeaua mea. Cipriotii astia sunt antitalent la facut cafea ...

Revin

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

ai aparut exact knd am intrebat de tine
bn ai revenit

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

xela wb. asteptam pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neata si de la noi!

Suntem zombie ca am schimbat la Kiti si la 2, si la 4 30 si la 6 30 ...si acum trebuie sa il schimb iar. A papat banana cu biscuiti...ptr prima data.

Va dorim o zi superba, racoroasa si LML pufuletilor nostri sarbatori azi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

sa-i fie de bine banana si sa-i priasca

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

lml pufilor de azi si de ieri ca ieri nu am apucat sa vascriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

LML SARBATORITILOR ZILEI:

ARTHUR

CRISTINA

DARIUS

MARA

Mergi la inceput